Mam to nejak obmedzene?
Problem so siemens CX65 (wap)
Problem so siemens CX65 (wap)
Neviete preco, ked stahujem subor z wapu tak pri stahnuti suboru vacsieho ako cca 80 kB tak hlasi chybu: Chyba pri stiahnuti...
Mam to nejak obmedzene?

Mam to nejak obmedzene?
Re
Tak,
1. nepíše o aplikácií, ale napísal všeobecne - súbor nad 80kb
2. Siemens dokáže z wapu stiahnuť niekoľkokrát vacsi súbor.mne sa podarilo don stiahnuť 4mb wav,cez OM 6MB mp3, tak nehovor, že nedokáže stiahnuť väčšie. Siemens odosle niekoľko mb emaily,o čom mozu hlúpe nokie len snívať.6230i,manažérsky telefón a nedokáže odoslať mailom väčšie foto???za čo pýtajú toľko peňazí?za ten tupy napis Nokia?
3. K téme, más v telefóne dostatok voľného miesta?nejde ti to stiahnuť cez csd,al.gprs?mas or,alebo tm?
2. Siemens dokáže z wapu stiahnuť niekoľkokrát vacsi súbor.mne sa podarilo don stiahnuť 4mb wav,cez OM 6MB mp3, tak nehovor, že nedokáže stiahnuť väčšie. Siemens odosle niekoľko mb emaily,o čom mozu hlúpe nokie len snívať.6230i,manažérsky telefón a nedokáže odoslať mailom väčšie foto???za čo pýtajú toľko peňazí?za ten tupy napis Nokia?
3. K téme, más v telefóne dostatok voľného miesta?nejde ti to stiahnuť cez csd,al.gprs?mas or,alebo tm?
Re: Re
Stale mi to fungovalo, ale teraz sa to pokazilo odkedy som raz pouzil GPRS a naspat presiel k CSD tak mi to robi, prave teraz cez GPRS nemozem, cize som odkazany na CSD a btw. mam T-Mobile, a aj ja som niekedy stahoval subory na MB, cize je to asi nejak blokovanejaso napísal:Tak,
Re
máš dosť voľnej pamäte v tel?skontroluj si to.obmedzené by to nemalo byť nijak.aj ked kamarát cez k700ku nemohol stiahnuť súbor vacsi ako 300kb cez gprs tm,tak neviem.