Čo MU kúpiť
re
Podla mna spravneho chlapa potesi hoci aka mala vec
nezalezi ci to budu boxerky alebo flasa vina , ak tu bude darovane s lasky no tak to poptesi najviac
. A este podla toho ake ma zaujmi mozes rozmyslat . Ak ma rad futbal tak mu skus kupit sal klubu ktoremu fandi alebo ak je nejake zberatel modelou tak mu kup daky model
. A mne osobne moje dievca spravilo najvaciu radost tym ze sme boli cely vecer sami dvaja a nikdo nas nerusil (: a ako darcek som dostal boxerky na ktorych je bricka vlajka na tom sme sa smialy asi hodinu a potsilo ma to , proste musi to byt darovane s lasky 
-
last_knight
Light Professional
Re: Čo MU kúpiť
Uz to tu bolo spomenute . PivoGabika91 napísal:je tu síce tema že čo jej kúpiť ale čo sa týka chalanou tak to som tu ete nevidela.Takže chalani pls poradte čo vám máme takého kupiť ....ale aj baby čo by ste svojim miláčikom kúpili vy.Tak zatial diki a píšte..píšte
Re: Čo MU kúpiť
no tak pusa velka pusa ...Gabika91 napísal:je tu síce tema že čo jej kúpiť ale čo sa týka chalanou tak to som tu ete nevidela.Takže chalani pls poradte čo vám máme takého kupiť ....ale aj baby čo by ste svojim miláčikom kúpili vy.Tak zatial diki a píšte..píšte
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm ucelom darceka je potesit a ja kupujem bud blbosti daku haluz proste alebo kupim daco co si dotycny sam nekupi a cel by to napr taka atomova hlavica alebo daco podobne potesi vzdy potom treba vediet okamih napr ked viem ze dakto chodi spat az okolo jeden j tak vzdy 1 minutu po polnoci gratulujem s toho su vzdy mimo
pripadne ked je to dakto len tak koho mas rad tak haluz je dohodnut sa s jeho rodicmi pripadne surodencami nech mu to daju takze ide skor oto ako mu to srandovne podat napr ja preferujem balenie do novin a lepenie leukoplastom
heh teraz ma napadla jedna vec das mu obalku v ktorej bude ze chod do kuchyne v kuchyni bude dlasi listok ze chod tam a tam proste takto ho ponahanas po celom byte a posledny listok bude odkazovat na spalnu de uz budes ty v psteli pripravena
heh teraz ma napadla jedna vec das mu obalku v ktorej bude ze chod do kuchyne v kuchyni bude dlasi listok ze chod tam a tam proste takto ho ponahanas po celom byte a posledny listok bude odkazovat na spalnu de uz budes ty v psteli pripravena