Basnička ktorá vas prekvapí!

Diskusie na politické témy...
minkkooo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Basnička ktorá vas prekvapí!

Príspevok od používateľa minkkooo »

Privítal by som najmä príspevky a konkrétne skúsenosti z oblastí, kde príslušníci tejto majority tvoria väčšinové obyvateľstvo, čo zneužívajú na potláčanie práv štátotvorného národa Slovenského! Len vzájomným informovaním, spoluprácou, koordinovaním našich aktivít, môžeme dosiahnuť posun vpred. Nedovoľme, aby bolo pred našimi očami utláčaných a asimilovaných takmer 1 milión slovenského obyvateľstva vo vlastnom štáte! Je najvyšší čas povstať proti bezbrehým požiadavkam iredentistickej SMK a začať s obrodou Slovenského juhu!!! Informujme verejnosť o tom, čo sa na Slovenskom juhu skutočne deje!!!

Kto by mal azda pochybnosti o nelojalite maďarskej menšiny, tomu ponúkam preklad piesne, ktorá nedávno vyšla v Maďarsku na kazetách i CD za ľudovú cenu - 500 forintov (asi 85sk)
Všetko späť!

Nad Ostrihomom maďarská zástava, ale čaká ešte na Komárno,
Bratislavské korzo, most a zrúcaninu košického hradu.
Ľud Lučenca, Rožňavy, Užhorodu prijíma naše heslo!
Všetko späť, všetko späť, všetko späť!

Späť každý vrch - dolinu našej krásnej Hornej zeme!
Späť každý jeden dub našich bohatých lesov!
Rieky, ktorých vodu naša zem pije!
Všetko späť, všetko späť, všetko späť!

Dolinou Váhu sa maďarská pieseň vznáša do vysokého neba,
A na hrebeňoch Karpát naše fakle horia.
Nitra, Ipeľ a malý Hornád má dnes ešte čisté vody,
sčervenieva však, ak nedostaneme všetko - všetko späť!

Všetko - všetko späť! Všetko - všetko späť! Všetko - všetko späť!

Bude, bude, bude, napriek tomu bude,
Na horách a v dolinách hostina, oslava bude!
naše ešte budú Košice, Bratislava, Prešov!

Akokoľvek sa vzpierajú,
vztekajú - nadrapujú,

O to, to, to sa postará bravúrny Maďar!
táto krajina znova len naša bude.

Naša bola tisíc rokov,
ani jednu dedinu im nenecháme,
toto, toto, toto bude vierovyznaním každého Maďara.
Bude, bude, bude napriek tomu bude,
Maďarsko znovu veľké a šťastné bude!
Túto kazetu či CD možno bezproblémovo dostať v Maďarsku v predajniach s CD nosičmi. Jej vydanie podporila i budapeštianska samospráva, a obsahuje viacero revizionistických piesní, týkajúcich sa i Srbska, Rumunska a ostatných častí bývalého Uhorska.
Spoločne proti hrozbe maďarského revizionizmu a za obrodu Slovenského juhu!
:evil: :evil:
minkkooo
Expert
Expert

nechem porušovať pravidal fora ja to mám stadialto

Kód: Vybrať všetko

http://www.prop.sk/diskusia/index.php?subpage=forum&s=posts&f=1&t=45
ja by som skor povedal že to nas madari osocuju..a ja ich nijak neuražam
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Presov madarom nepride... ved ich nikto nevolil a nikto tam nevie po madarsky.. :wink: a ze kto je urazany (jaka mensina...)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

cert napísal:Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).

Jasna snaha o porusenie pravidla fora.
Ze este si dovolis napisat nieco o pravidle ked cela basen je proti slovenku .. :x
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

v kazdom narode sa najdu podobny koko...
aj medzi nami slovakmi (sns,sľs,pospolitost)
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

LumberJack napísal:Ze este si dovolis napisat nieco o pravidle ked cela basen je proti slovenku .. :x
Ano dovolil som si napisat, ze Minkkooo tu uverejnil text ktory sa snazi rozputat nenavist. :idea:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Linkman napísal:v kazdom narode sa najdu podobny koko...
presne tak :wink: lenze my niektori to nechcu vidiet a ukazuju iba na chyby druhej strany... :roll: ved keby niekto chcel tak najde ovela viac textov slovenskych interpretov s protimadarskou tematikou ako naopak
minkkooo
Expert
Expert

nasli by sa ale nepodporuje ich v tom štat..
minkkooo
Expert
Expert

Re: Basnička ktorá vas prekvapí!!!!

Túto kazetu či CD možno bezproblémovo dostať v Maďarsku v predajniach s CD nosičmi. Jej vydanie podporila i budapeštianska samospráva, a obsahuje viacero revizionistických piesní, týkajúcich sa i Srbska, Rumunska a ostatných častí bývalého Uhorska.
Spoločne proti hrozbe maďarského revizionizmu a za obrodu Slovenského juhu!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Az na taky "maly detail", ze tieto strany neposobia v Madarsku a nerobia si naroky na madarsku zem, zeyo. BTW. v prip. SLS ide o radobystranu, v prip. SP ti zrejme uslo, ze ako strana bola rozpustena. Toto je vsak flagrantny priklad iredentizmu :evil:

PS to cert, porusovanie pravidiel skus ponechat na posudzovani moderatorov- v tomto pripade ide o citat/argument... popri mnohom inom, nedavno tu bol napr. uverejneny citat Slotu "do tankoch na Budapest", vtedy ta pravidlo 6 zjavne netrapilo...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no pocul som o skupinkach srbov z vojvodiny narokujucich si na cas uzemia madarska popri meste KELEBIA a niekde v tych castiach
Tomasito
VIP
VIP

Linkman, neviem, moze byt... ja osobne som nepocul, no v tomto pripade ide o Slovensko, nie o skupinky vojvodinskych Srbov + moja reakcia smerovala k tomu, ze ziaden z tebou spominanych subjektov si nerobi naroky na Madarsku zem ako ide v prip. citatu vyssie o zem Slovensku, a tak bol tvoj priklad vyssie "kapanek" irelevantny a miestami aj nespravny (nic viac, nic menej).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

no ano! tuto basen som sem daval uz velmi davno, nie je to nic nove.

opakujem co uz napisal minkkooo a pred cim niekto zatvara oci..
Jej vydanie podporila i budapeštianska samospráva, a obsahuje viacero revizionistických piesní, týkajúcich sa i Srbska, Rumunska a ostatných častí bývalého Uhorska.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak bojujme proti budapeštianskej samospráve nie proti maďarom ktorí nechcú felvídek...
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Tomasito napísal:PS to cert, porusovanie pravidiel skus ponechat na posudzovani moderatorov- v tomto pripade ide o citat/argument... popri mnohom inom, nedavno tu bol napr. uverejneny citat Slotu "do tankoch na Budapest", vtedy ta pravidlo 6 zjavne netrapilo...
Lenze z prveho prispevku od Minkkooo vobec nebolo zjavne ze sa jedna o citat.
A stranky Prop.sk maju znacne ubohu uroven.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

cert napísal:Lenze z prveho prispevku od Minkkooo vobec nebolo zjavne ze sa jedna o citat.
A stranky Prop.sk maju znacne ubohu uroven.
Clanky su tam sice orientovane len jednym smerom, ale ich uroven je dobra a nechyba im faktov :idea:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ludia, teraz vážne, nemohli by ste vyrásť z tej hlúpej hungarofóbie ? Nikto vám nechce zobrať nič (niektorý hej, ale o to tu nejde) ani pomaďarčiť deti !

//EDIT "niektorý hej, ale o to tu nejde" - myslel som napr. hnutie 64 žúp a podobné organizácie, ktoré mám rád tak na úrovni SP...
Tomasito
VIP
VIP

Robbie42 napísal:Nikto vám nechce zobrať nič (niektorý hej, ale o to tu nejde) ani pomaďarčiť deti !
lol, presne o to tu predsa ide... uz sa tu rozoberalo, ze proti tym obcanom hlasiacim sa k madarskej narodnosti, ktorych sa vsetky spominane skutocnosti netykaju nikto nic nema (teda aspon pokym mozem pisat sam za seba). To skor poniektori politici a ich stupenci by uz konecne mohli raz a navzdy vyrast z idei Velkeho Madarska, revizionistickych blabolov atd. atd.
cert napísal:A stranky Prop.sk maju znacne ubohu uroven.
To uz si niekde pisal... skoda, ze ani teraz si nevzniesol ziadne konkretne vyhrady, na ktore by sa oplatilo reagovat. Podobne ako Rubiki, aj ja s myslim, ze podstatne su fakty, pricom prop.sk ich ponuka vratane ich zdrojov- mnohokrat zahranicnych. Naviac, pravdepodobne sa zhodneme, ze overovanie si informacii je dnes jednoduhsie ako kedykolvek predtym- ak je zaujem.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Robbie42 napísal:Ludia, teraz vážne, nemohli by ste vyrásť z tej hlúpej hungarofóbie ? Nikto vám nechce zobrať nič (niektorý hej, ale o to tu nejde) ani pomaďarčiť deti !
Tak kratko po volbach a uz sa prejavuje virus zvany SLOTA. :?
plusminus
King
King

Re: Basnička ktorá vas prekvapí!

Príspevok od používateľa plusminus »

minkkooo napísal:Privítal by som najmä príspevky a konkrétne skúsenosti z oblastí, kde príslušníci tejto majority tvoria väčšinové obyvateľstvo, čo zneužívajú na potláčanie práv štátotvorného národa Slovenského! Len vzájomným informovaním, spoluprácou, koordinovaním našich aktivít, môžeme dosiahnuť posun vpred. Nedovoľme, aby bolo pred našimi očami utláčaných a asimilovaných takmer 1 milión slovenského obyvateľstva vo vlastnom štáte! Je najvyšší čas povstať proti bezbrehým požiadavkam iredentistickej SMK a začať s obrodou Slovenského juhu!!! Informujme verejnosť o tom, čo sa na Slovenskom juhu skutočne deje!!!

Kto by mal azda pochybnosti o nelojalite maďarskej menšiny, tomu ponúkam preklad piesne, ktorá nedávno vyšla v Maďarsku na kazetách i CD za ľudovú cenu - 500 forintov (asi 85sk)

no neviem ci poznas historiu slovenska... vies kto postavil zilinsky hrad ? alebo piestansky, atd atd hmm, madari... (inak komarno ako mesto maju aj madari)
ako nechcem obhajovat madarov, konkretne zijucich na juznom slovensku, lebo poniektori fakt nevedia ani ceknut po slovensky, ale ja som osobne nikdy nemal problem ani v obchode ani na urade..
(na olpatku si vypocujte slotove nahravky :)))) )
ach jo., keby ludia umelo nevytahovali slov-mad. konflikt, zili by sme v miery
Napísať odpoveď