lol..teraz som ztoho dosiel..no nuda.Na jednotke som sa bavil.Ale tato dvoja.Jedine pozitivum boli graficke efetky,niektore vtipne situacie a v Jack Sparow.A ku koncu som uz netrpezlivo kukal na hodinky..
m3thod-man napísal:lol..teraz som ztoho dosiel..no nuda.Na jednotke som sa bavil.Ale tato dvoja.Jedine pozitivum boli graficke efetky,niektore vtipne situacie a v Jack Sparow.A ku koncu som uz netrpezlivo kukal na hodinky..
co sa vam nepacilo na konci ? nechapem ja som to teraz dopozeral a som vo vytrzeny !!
ved bude aj trojka ! a tam ho najdu Jacka Sparowa ( dufam )
jedine co ma serie je to ze ked ta pobozkala ( ta zena ) Jacka a ''Orladno Blom'' to videl a ona mu nepovedala ze preco ho pobozkala .... ....
bol som na to v kine a nevidel som jednotku (az den nato som si stiahol a pozrel) a mne sa to celkom pacilo
zazitky z kina:
1. sadnem a spoza mna detsky hlas "asi som dopozeral"
2. skoncil film a cele kino 3 minuty sedi a pozera na cierne platno nikto nepochopil wtf znamenal konec nikto nevidel jednotku
To mi došlo aj samému a bez pomoci.... Ja som len zvedavý ako to bude prebiehať ( to vyriešenie ) a len tak nedzi nami ten LOLO sa volal Jack Sparrow ( Johny Deep ) ...
Brian napísal:To mi došlo aj samému a bez pomoci.... Ja som len zvedavý ako to bude prebiehať ( to vyriešenie ) a len tak nedzi nami ten LOLO sa volal Jack Sparrow ( Johny Deep ) ...
Barbarossa predsa na konci jednotky zomrel a kapitánom sa stal Sparrow a na konci dvojky ho zožralo to veľké, neviem ako sa to volalo.... A v trojke by sa ho mali pokúsiť zachrániť...
Brian napísal:Barbarossa predsa na konci jednotky zomrel a kapitánom sa stal Sparrow a na konci dvojky ho zožralo to veľké, neviem ako sa to volalo.... A v trojke by sa ho mali pokúsiť zachrániť...
to velke sa vola KRAKEN
zaujimave bude ako prezil Sparrow,v trojke bude asi jazdit na krakenovi,parada
tusim to srdce Dave-a Jonesa nejako pouziju proti tej priserke,uvidime,ale ta dvojka sa skoncila debilne,kukal som ako puk,ze koniec,normalne som este zbehol k pocitacua pozrel si v playeri ci je naozaj koniec
Mne sa tiez viac lubila jednotka, dvojka bola super az na tu dlzku a koniec. tiez si mylim ze uplne zbytocne tam zamiesali postavu commodora, ta tam byt nemusela. Taktiez posadka davyho jonesa bola trosku moc oblepena muslami na moj vkus A ta hra v kocky co hrali na lodi s davym jonesom?wtf? nejaka nova verzia machnaca?
Frco napísal:Mne sa tiez viac lubila jednotka, dvojka bola super az na tu dlzku a koniec. tiez si mylim ze uplne zbytocne tam zamiesali postavu commodora, ta tam byt nemusela. Taktiez posadka davyho jonesa bola trosku moc oblepena muslami na moj vkus A ta hra v kocky co hrali na lodi s davym jonesom?wtf? nejaka nova verzia machnaca?
bol som na tom pred dvama dnami.. to, co mi na tom vadilo najviac bola asi dlzka filmu - skoro 150 minut... inak dej zaujimavy, dobra hudba.. aj kraken bol celkom fajn ... ja som celkom spokojny