Lord PROXI napísal:akože celá modifikácia asi nebude, hlavne koli engine hry, nezvláda ked je tam viac aut zmenených čo maju viac polygonov.
A napr ked most ma cca 20 tis polygonou, a auto okolo 100 000 tak si domysli čo to porobý s grafikou.( hôavne ked je tam tych aut viac pokope )
To je ako by si bol vkuse v GTA Matrixe
ak vieš čo to je
a akože aj tý najlepší, dačo pokazia, ale nadruhý raz to spravia dobre
o matrixoch som cital
dnes som skusal nahodit Zodnu a skoncilo to reinstallom hry najhorsie je, ze neviem kde som spravil chybu...isiel som pekne podla navodu na www.gta.cz a ked som loadol hru tak spadla
Nevedeli by ste mi ludia s dacim pomoct? Cez GGMM som si siel modifikovat lietadlo, namiesto tej sumky co tam je To Junk Air ci ako to je som si cel dat USA Air Force One zadal som do toho softu IDE Line atd ale Handlining line som tam nedal lebo readme ho neobsahovalo vyhladal som v hre dane lietadlo a na moje pocudovanie tam bolo furt to stare....neviete niekto co s tym? model lietalda som tahal z gta.cz
*****HERO***** napísal:neviete niekto preco mi to seka?
Procak mam amd athlon 2500+
Graafika Ge force fx 5500 128Mb
512 mb ram
ale hrozne to seka... Confused co mam dokputit aby to nesekalo? ak je to koli hardwaru..
Chyba hw to urcite nebude.. problem bude v nastaveniach hry.. skus pokukat.. odporucam kuknut aj nastavenia zvuku, je tam nejaka polozka ohladom akceleracie alebo nieco podobne.. a to tiez pekne seka.. Inak v akom rozliseni na ake detaily sa pokusas to hrat? Resp. skus nejaky iny ovladac na grafiku (nie ten najnovsi, ale nejaky primerany dobe vydania GTA: SA (leto 2005)..
mne to robi aj ked to hram na tom najmansom......zvukom to podla mna nebude...nemoze to byt koli procaku? bo uz som sem raz pisal ze mi blbne tak ze mi pise len 1150Mhz a malo by 2500+...ale pracovat by mal na 2500 tak neviem...
*****HERO***** napísal:mne to robi aj ked to hram na tom najmansom......zvukom to podla mna nebude...nemoze to byt koli procaku? bo uz som sem raz pisal ze mi blbne tak ze mi pise len 1150Mhz a malo by 2500+...ale pracovat by mal na 2500 tak neviem...
Z gta.cz som si stiahol modely aut..ale neviem cez ktory program a ako si to tam dat bez toho aby som to len skusal a potom reinstall ...
Mozno sa to tu uz rozoberalo, ale cely topic sa mi citat nechcelo
=Erik= napísal:Z gta.cz som si stiahol modely aut..ale neviem cez ktory program a ako si to tam dat bez toho aby som to len skusal a potom reinstall ...
Môj brat prakticky úplne zmenil GTA SA. Nové autá, krajina, budovy.
Na www.gta.cz nájdeš kompletné návody, samozrejme aj download.
Ešte skús www.gtaplanet.cz
=Erik= napísal:Z gta.cz som si stiahol modely aut..ale neviem cez ktory program a ako si to tam dat bez toho aby som to len skusal a potom reinstall ...
ked odtial tahas modely, preco si tam nepozries aj navod ako tie modely vlozit? Mas tam sekciu Navody.. nie len na hru.. ale aj na vkladanie kdecoho, co sa da..
brm napísal:ked odtial tahas modely, preco si tam nepozries aj navod ako tie modely vlozit? Mas tam sekciu Navody.. nie len na hru.. ale aj na vkladanie kdecoho, co sa da..
=Erik= napísal:Neviete, ako si zvisim Sexepil, kedze niaka kamaratka ma nechce? svali mam...len sen sexepil
Aj toto mas na gta.cz.. vid: O hre -> Vlastnosti/dovednosti
..cize potrebujes nahodit dobre oblecenie a vela sexuvat..
Z toho Ti vyplyva, ze musis kuknut aj: gta.cz -> O hre -> Obleceni