TOKIO HOTEL
Už by ste tu mohli prestať trapošiť s Tokio Hotelom.
Doteraz som nevedel,že kto je to Tokio Hotel,no dal som si tú námahu a zistil som,že o čo ide.Na jednej nemenovanej tv som si počkal na ich klip,aby som mal predstavu,že o čom to tu rozprávate,že sú najhoršia kapela,sú takí a takí...
Podotýkam,že ani mne sa nepáčia,no od nich existuje oveľa väčšie množstvo horších kapiel,než je táto.Vám vadí na nich iba jedna vec,ktorú si nechcete pripustiť.
Jednoducho im závidíte ich 5 minút slávy a že na nich letia baby vo vašom pubertálnom veku! Jednoducho ich nemáte radi,lebo im závidíte!
PS:Ešte raz zdorazňujem,že ja nie som ich zastáncom.
Doteraz som nevedel,že kto je to Tokio Hotel,no dal som si tú námahu a zistil som,že o čo ide.Na jednej nemenovanej tv som si počkal na ich klip,aby som mal predstavu,že o čom to tu rozprávate,že sú najhoršia kapela,sú takí a takí...
Podotýkam,že ani mne sa nepáčia,no od nich existuje oveľa väčšie množstvo horších kapiel,než je táto.Vám vadí na nich iba jedna vec,ktorú si nechcete pripustiť.
Jednoducho im závidíte ich 5 minút slávy a že na nich letia baby vo vašom pubertálnom veku! Jednoducho ich nemáte radi,lebo im závidíte!
PS:Ešte raz zdorazňujem,že ja nie som ich zastáncom.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
jeziin ty kokso ja som sa uz na nich prak krat vyjadril ze to nie je kapela to je prsote neaky zmes pubertakov co ich neaky teply manazer vytiahol z pod zrkadla kde si vytlacali hnisave vyrazky a dal im do ruk gitatary palicky a podme ja vam pustim hudbu a vy akoze spievajte
proste humuuus a najviac ma vie nasrat to ked mi niekto povie ze im zavidim ich slavu alebo ked to oni sami v TV povedia
no tak to uz hej mam im co zavidiet vsak ja sam hram na nastrojoch a viem co je makat niekolko rokov na tom aby ste vobec hrali v mestskom altanku na terase a spol a mozno ,, slalava " pride ak pride po dalsich rokoch vid Delirious ? Coldplay , U2 alebo aj ine kapely ja TOKIO HOTEL NEMUSIIIIM

-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
lebo su to prije*** 15 rocne decka ? omg a urcite ty si podplatil hojka nech ti da reklamu na web ? hehe ooomggg
Kód: Vybrať všetko
www.th-music.blog.cz