Nokia 3250
Nokia 3250
tak co hovorite na tento telefon???
mne osobne sa velmi pozdava, ale mam obavy o ten otocny system
mne osobne sa velmi pozdava, ale mam obavy o ten otocny system
- Prílohy
-
- 20050926-nokia_3250.jpg (17.46 KiB) 882 zobrazení
-
daniel.daniel
Medium Star
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
no, celkovo symbianove mobily nedavaju do ponuk tak casto, T-Mobile ich sice dava castejsie ako Orange (ty zatial mali v ponuke pre normalnych zakaznikov len 7650, N70) ale napriklad doteraz v ponuke T mobilu nebola ani N90, 6680, a velmi si nepamatam ci vobec bola 3230 co je predchodca tejto 3250, a bohvie co este ... no neviem je to take diskutabilneuplink napísal:preco myslis ze nebude?
caffte, ja mam tento telefon, nooo, dal som za neho 12 490,-sk, celu moju brigadnu dvojmesacnu vyplatu
najskor som is prezeral recenzie na internete, neskor som sa do neho zamiloval, tak osm si povedal:To musim mat! . . .A zavolal som do T-Mobilu do BA, ci ho maju na sklade a tam mi povedali,ze ten telefon je len v BA a v KE a je to limitovana edicia, cize sa vyrobi urcity pocet kusov a viac nic. Tak som si ho nechal poslat do ZA na Duben. Ked som prisiel do ZA do predajne, tak mi ho ukazala, no skoro som odpadol, taky bol velky. Akozeee - taky velky telefon ste este nevideli, fakt, verte mi. Cestou spat som si siel kupit puzdro, no na taku velkost nemali. Tak som kupil to najvacsiu, utrhol zips a tam si ho davam.
K funkciam :
Hlavnou funkcoiu preco som si tento tlf kupil, bola otocna klavesnica s mp3 prehravacom.
Toci sa lahko, foti perfektne, prehrava perfektne....tot asi vsjo...
Pamat 128MB+10MB, co osm rychlo zaplnil...
Niektore aplikacie a hry mi na tento mobil nejdu, niektore hej.
Takze asi tak.....
Radsej si dobre uvazte,ci si tento mobil budete chciet niekedy kupit, aj ked ma spickovy dizajn.....
Ale je cool na pohlad
(Hlavne ked je otoceny, ked som v skole ho 1. krat otocil, trieda skoro odpadla)
K funkciam :
Hlavnou funkcoiu preco som si tento tlf kupil, bola otocna klavesnica s mp3 prehravacom.
Toci sa lahko, foti perfektne, prehrava perfektne....tot asi vsjo...
Pamat 128MB+10MB, co osm rychlo zaplnil...
Niektore aplikacie a hry mi na tento mobil nejdu, niektore hej.
Takze asi tak.....
Radsej si dobre uvazte,ci si tento mobil budete chciet niekedy kupit, aj ked ma spickovy dizajn.....
Ale je cool na pohlad