LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: LOST

Príspevok od používateľa =Erik= »

jackb napísal:nepozeraj, nikto ta nenuti...
presne tak, nemozes hovorit, ze nejaky serial je blee, ked si videl len par casti...kamos pozrel prvu seriu a podel, ze to nechce uz ani vidiet a ked si pozrel prvu cast, druhej serie tak tu seriu dopozeral do konca a teraz vravi, ze nic lepsie este nevidel :wink:
napr. aj sestra pozrela prvu cast a na nej si vytvorila taku mienku, ze je to trapne :roll:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Čo znamenalo na konci 2 série, ked ti rusi videli Anomáliu, a volali Desmondovej holke, ona ho dala hľadať... a ako vedela... že kde bude ? Niekto jej dal echo, že tam kde bude nejaká magnet. anomália, tak tam bude aj Desmond ? Som z toho paf... toľko otázok mám a viem, že mi 3 séria, ktorá pôjde od Októbra veľa nenaznačí... :cry: a nepovie... kto sú tí druhí ? Čo má znamenať tá noha so 4 prstami... prečo povedal Michaelovi "Henry Gale" že by na ostrov už 2x netrafil a pod... som z toho mimo...akože celú sériu naťahujú a nič...
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

r3sp3ct napísal:Čo znamenalo na konci 2 série, ked ti rusi videli Anomáliu, a volali Desmondovej holke, ona ho dala hľadať... a ako vedela... že kde bude ? Niekto jej dal echo, že tam kde bude nejaká magnet. anomália, tak tam bude aj Desmond ? Som z toho paf... toľko otázok mám a viem, že mi 3 séria, ktorá pôjde od Októbra veľa nenaznačí... :cry: a nepovie... kto sú tí druhí ? Čo má znamenať tá noha so 4 prstami... prečo povedal Michaelovi "Henry Gale" že by na ostrov už 2x netrafil a pod... som z toho mimo...akože celú sériu naťahujú a nič...
precitaj par stranok dozadu a dostanes dost odpovedi na tvoje otazky, ktore nie, tak studuj, na nete je toho mnoho
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Tie veci som čítal... ale už si z toho nič nepametám... len to ako sa každý bavil o verzii od LOL a XOR, ktoré titulky sú lepšie od koho, čí su titulky aj ku kórejským dialógom...

P.S. : Ak nechceš pomôcť, tak radšej ani nepíš :roll: chcel som si o tých veciach podebatovať.... :? také veci zbožnuujem nájdi si odp. na nete... to je ok. ale toto je diskusné fórum a rád by som o tom podiskutoval...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ze tretia seria ma byt presne ako prva a druha , ibaze sa budu rozoberat The others ... takze sa bojim aby to nahodou neznudelo .. velmi ma to chytilo , ja som pozrel 1 seriu za nejakych 5-6 dni :)

Neviem preco ale este viac sa tesim na druhu seriu Prison Break , ten uzasny zaver serie , ako utekaju do lesa , je na zozranie :aasmile10:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Švíík: Presne tak, Prison je lepsi aj podla mna a viac sa nan tesim, avsak neviem ci by to neomrzelo ako aj Lost, keby to zbytocne natahovali. Ved uvidime, o dva tyzdne zacina PB.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, akurat pozeram druhu seriu, no da sa to pozerat, ale nič moc, zbytocne natahovanie - akoze mačkaj tlačidlo, aby nebol koniec sveta :D vymýšľajú blbosti, len aby mali ďalšie prachy - a ako niekto napísal na začiatku tejto témy - stargate, dokonca aj stargate atlantis je lepšie - a prečo nedostalo stargate emmy? pretože je to science fiction, vysielané na sci fi channel - a lost je mysteriózny seriál určený pre masy - a už sa teším na prison break, ďalší seriál lepší ako lost :)
schw33k
Guru
Guru

Lost nieje zly , ale ked to uz maximalne prehnali ,myslim ze by mu stacili aj 2 serie kludne ...

Prison je uz ina epizoda :) premyslene do najmensieho detailu , skoda ze taky vynimocne kvalitny serial pokazili tym zaverom 1 serie ..

Chlap si premysli vstup aj utek z vaznice do najmensich detailov , a nakoniec utekaju do hory :)

Ved to hojko , az to natiahnu nebodaj este na 3 - 4 seriu strati to smrnc , ale amici neskoncia len tak s viditelne uspesnym serialom , toho sa bojim
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Už som dopozeral aj 2.sériu už nech je ďalšia séria... Jaaaj zas to čakanie
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Prestante, uz hovorit o Prison Break a Stargate! :evil:
Na to su tu ine temy! Tato tema je o LOST :idea:
Tak to uz pochopte!!!!!!!!Nevsimli ste si nazov tejto temy?
Chodte do temy Porovnavanie filmov!tu sa diskutuje o LOST :roll:
eNeS
Light Professional
Light Professional

=Erik= napísal:Prestante, uz hovorit o Prison Break a Stargate! :evil:
Na to su tu ine temy! Tato tema je o LOST :idea:
Tak to uz pochopte!!!!!!!!Nevsimli ste si nazov tejto temy?
Chodte do temy Porovnavanie filmov!tu sa diskutuje o LOST :roll:
Uplne stebou suhlasim! Dajte pokoj s inymi serialmi, toto je čisto len o LOST!
eNeS
Light Professional
Light Professional

TEÓRIE

A čo tak začať písať teórie pre 3. 4. a možno 5. sériu? Píšte vaše teórie, ale nech sú originálne a majú súvislosť. Som zvedavý či sa niečo z toho aj vyskytne. Takže píšte :wink:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

počúvaj patyk, nebuzeruj, úplne na začiatku je že či to sledujeme, a on napísal že nie - je to reakcia k téme - a ľudia to vyjadrujú názory na tento seriál, prípadne, ako ja, vravia, ktoré seriály sú lepšie - je to vyjadrenie názoru - na buzerovanie sú tu moderátori, nie ty!!!
eNeS
Light Professional
Light Professional

artabanes napísal:počúvaj patyk, nebuzeruj, úplne na začiatku je že či to sledujeme, a on napísal že nie - je to reakcia k téme - a ľudia to vyjadrujú názory na tento seriál, prípadne, ako ja, vravia, ktoré seriály sú lepšie - je to vyjadrenie názoru - na buzerovanie sú tu moderátori, nie ty!!!
OK mas pravdu nato su moderatori, ale to je najhorsie.. jeden napise o nejakom inom seriali a zacnu sa otom bavit... Ale mas pravdu... ak ti to nevadi tak OK... vlastne ani mne to nevadi pokial sa otom vela nediskutuje... :wink:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Takze...Podla mna The Others boli alebo su vedci :idea:
Co vy na to? A maju toho najvissieho...co ma na nohe 4 prsty :idea:
Raz na chate lost.cz povedal jeden chalan, ze vie, ze Swoyer zomrie :idea:
Podla mna Kate potom ostane s Jackom :idea:
v dalsich seriach budu aj krajsie baby :idea:
A bude to napinaviejsie :idea:
Ostrov je neviditelny a DHARMA to vie a vie aj, ze su tam ludia z lietadla :idea:
Dharma vie aj o The Others :idea: , poslala ich tam na vyskum... :idea:
Nejaky vyskum zlyhal :idea:
No podme, podme... zaujimaju ma vase nazory na toto :idea:
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Podla mna zaver druhe serie strasne ale strasne pokaslali. Nikdy som s toho serialu nesiel do kolien ale tento zaver sa mi vyslovene nepacil. TO redukovanie hercov bolo az prilis zretelne, ka zdemu bolo jasneze ich neodstranuju preto ze je to v scenary ale len preto, ze im to v danej situacii nevyhovuje. AK sa v tretejserii neobjavia Jack a spol(ti ktorim povedali ze iu domov) tak to bude asi preto ze uz by si mohli pitat vacsi honorar a takto sitam nastrkaju hercov ktori vela chcit nebudu - toto je len moje nijako nepodlozene rozhorcenie, vobec netusim co bude v 3.seri, Len taketo pocity som mal po pozreti zaveru 2. serie.
schw33k
Guru
Guru

Ak ste citali na lost.cz teoriu serialu Lost ( jeden amik sa tomu venoval ) , vsetko to zatial tak postupuje( screny z casti ked este aj zralok ci lietadlo ktorym havarovali malo peciatku tej organizacie ), nakoniec zistime , ze oni vlastne vobec nehavarovali , ze su pokusne kraliky na inej planete ...

Proste odporucam precitat tu teoriu :wink:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

neviem pozeral som to ked to byvalo na JOJKE ale videl som len zopar casti najprv ma prve casti uputali ale ked sa to zacalo do kolecka do kolalalala krutit a riesili tak blbe veci tak ma to deprimovalo , a povedal som si je to trapne aj ten pad lietadla .... zas scenaristi a v efektovom studiu moc prezivali neviem si predstavit aby tolko ludi prezilo pad lietalda na ostrov na more zlomene na tri casti ten pocit ked padate vsak vo vzduchu sa este zlomilo nie tak vas to muselo tahat von alebo tlak tisol dnu az vam roztrhlo od velkeho talku usne bubienky a hlavu tak to je take no prva vec a ked ta uz zacal behat ten vlk a oni tam s palicami behali tak sa mi to skor podobalo na trapny baywatch ( minule vynasali auto z more kde boli ludia to auto bolo naplnene vodou a oni ho 5 ludia vyniesli na brech :lol: :lol: ) mal som dost tak nieco take mam rad podobne filmy take kde je aj drama aj prezivate ale ked je to spravene ako serial tak to nemusim lebo sa tocia okolo tej istej veci a pridavaju tam somariny a potom z toho vyde kasa a nie dej ze prezili sme pad lietadla :wink: :idea:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Kto mi vysvetli co robil v poslednej casti 2.serie Desmond na konci?
Napísať odpoveď