Coca-Cola vs. Kofola
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hej skusal som este ked som bol maly a vypadol mi mliecny zub. v tej cole (pepci, alebo coca - to je jedno) bol asi 2 tyzdne a dokonca ani len nezhnedol...dair napísal:len taky detail, viete ze ak nechate v COLE normalny zub cez noc tak do rana z neho nic neostane, cize sa rozpusti v tej chcanke.....![]()
Raz jeden nemecky doktor co riesil lieky testy a tak (velmi uznavany clovek) povedal ze take tmave nieco by do seba urcite nikdy nenalial lebo aby dosiahli dat tmavu farbu coly je nutne fakt dost drsnych prisad...
-
Goalkeeper
Spammer
neviem ja som si posledny casom oblubil viac coca colu lebo neviem je sladsia a nema tolko bubliniek .. , no ale tak viem ze ked mi raz bolo v jednom pobyte poriadne zle ze grckyy husteee masteniceee
tak bola tam jedna norka a dala mi 0,5 flasku coca coly ze nech pojdem pozeram po nej
ze naco mi to dava , no a tak som pil grcal som jak nevim co a na druhy den som bol fit !!!
fakt to pomaha coca cola rozdradzi a vycisti zaroven zaludok ale viem ze je to velky humus a je tam plno E-cok
-
kukiak
Addict
jj svata pravda...mne dokonca doktorka povedala ze par glgov coca coli na zaludocne problemy pomaha!! Ale ak si mam vybrat normalne niekde vonku radsej kofolu..jojcek napísal:neviem ja som si posledny casom oblubil viac coca colu lebo neviem je sladsia a nema tolko bubliniek .. , no ale tak viem ze ked mi raz bolo v jednom pobyte poriadne zle ze grckyy husteee masteniceeetak bola tam jedna norka a dala mi 0,5 flasku coca coly ze nech pojdem pozeram po nej
ze naco mi to dava , no a tak som pil grcal som jak nevim co a na druhy den som bol fit !!!
![]()
fakt to pomaha coca cola rozdradzi a vycisti zaroven zaludok ale viem ze je to velky humus a je tam plno E-cok
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
dovolim si opravit ta: colovy sirup listky neobsahoval, len extrakty z nich a bol uzivany ako liecivo proti nadmernej unave a stresuSaNDRiTTa_2H napísal:coca cola sa zacala vyrabat s tym ze v nej boli listky koky (preto ten nazov) a bol to akoby energeticky napoj pre rolnikov aby sa im lepsie robiloteraz sa tam koka nepridava len nazov ostal.. a mne osobne chuti cola viac.. cola cherry hmm
ale na ness tea green nema aj tak nic:)