NOD32 - testovacia verzia
NOD32 - testovacia verzia
aj ked mi sončila platnosť hesla, chcel som zostať pri NOD-e a skúsil som testovaciu verziu. prvých 30 dní bolo všetko OK. potom som odinštaloval, znovu nahodil a na moje prekvapenie naskočilo nových 30 dní. robí síce malé problémy pri aktualizácii (aktualizuje niekedy až na 10 - 20 pokus), ale podľa www.eset.sk sťahuje posledné aktualizácie.
chcel som sa poradiť, či je testovacia verzia rovnako spoľahlivá a účinná, ako verzia s heslom? môžem to tak bez problémov robiť dalej, alebo mám prejsť na iný AV?
chcel som sa poradiť, či je testovacia verzia rovnako spoľahlivá a účinná, ako verzia s heslom? môžem to tak bez problémov robiť dalej, alebo mám prejsť na iný AV?
Re: NOD32 - testovacia verzia
samozrejme, ze ano.. paq Ti staci akurat kazdych 30dni odinstalovat a nanovo nainstalovat..Brito napísal:je testovacia verzia rovnako spoľahlivá a účinná, ako verzia s heslom? môžem to tak bez problémov robiť dalej, alebo mám prejsť na iný AV?
(niekedy sa dalo, ze pri instalacii sa posunul datum o 5 rokov dopredu a po instalacii a restarte sa vratil nazad.. a tym padom testovacia verzia fungovala 5 rokov + 30 dni)
..inak preinstalovavanie testovacej verzie kazdych 30 dni sa da povedat je s tichou podporou samotneho esetu.. aspon tak sa vyjadrili v jednom rozhovore na zive.cz/sk
mne sa to aktualizuje automaticky tak že určite to neni len jeden krat nod to tak nema aspon nie ta testovacia verzia čo mam jaRomanko napísal:tiez sa priklanam k nazoru pouzit nod32 fix...
Opravte ma ak sa mylim ale pri testovacej 30dnovej verzii nieje mozne len 1x za tych 30dni aktualizovat?
Lebo napr Panda to tak ma a zda sa mi ze aj Nod32
máš pravdu. nod aktualizuje pravidelne každých 1 - 2 dni aj pri testovacej verzii. akurat, že ja to robím ručne a väčšinou hlási, že aktualizácia nie je potrebná. ale ked to opakujem 5 - 10 - 20 - krát za sebou, tak nakoniec vždy nájde a stiahne najnovšiu aktualizáciu. (overujem to pre istotu na webe)
ďakujem všetkým za uistenie, že testovacia verzia je vlastne full na 30 dní.
ďakujem všetkým za uistenie, že testovacia verzia je vlastne full na 30 dní.
Re: NOD32 - testovacia verzia
ano ta ticha podpora tam naozaj je, totiz eset sa vyjadril ze to nechava tak hlavne kvoli studentom, a veri ze ked zacnu zarabat tak si NOD kupia legalne.brm napísal:samozrejme, ze ano.. paq Ti staci akurat kazdych 30dni odinstalovat a nanovo nainstalovat..
(niekedy sa dalo, ze pri instalacii sa posunul datum o 5 rokov dopredu a po instalacii a restarte sa vratil nazad.. a tym padom testovacia verzia fungovala 5 rokov + 30 dni)
..inak preinstalovavanie testovacej verzie kazdych 30 dni sa da povedat je s tichou podporou samotneho esetu.. aspon tak sa vyjadrili v jednom rozhovore na zive.cz/sk
hmmm a aktualizacia kazde 1-2 dni? no mne vybehne okno o aktualizacii aj viac krat za den.
Ano da. Na pc kde je NOD aktualizovany z internetu si subory z adresara (typicky) c:\Program Files\Eset\updfiles daj niekam povedzme na FLASHku (na disketu ti to asi tazko vlezie, aktualna aktualizacia (to je slovne spojenie...) 1.919 zabera cca. 6,5MB). Takze mas subory z tohoto adresara na FLASHke, povedzme v adresari NOD. V pc kde net neni tak bude cesta k tymto suborom povedzme F:\NOD\. Otvoris si Contro Center, prepnes sa na zalozku aktualizacie a vyberies "servery", das pridat server a do kolonky zadas spominane F:\NOD\. Das ok, v zozname serverov vyberies takto pridanu cestu, das OK, aktualizuj teraz a je to.bodo21 napísal:dotaz:ked nemam internet da sa niejako cez disketu...abo cd...updatnut viem ze kedysi sa to robilo s update.ver ale uz som to zabudol...dik