Len tak BTW ...robite sa ako by to bol neviem aky novy serial a pritom to uz pred par rokmi davali v telke...lenze to ste boli este asi moc malicki....
Cely ten serial je total yebovina na a horsi dej ma snad len
LOST... dovi a dopo
perfektny serial, sice niektore casti su nudne, ale tych je malo a vacsinou maju dobru zapletku a aj cely dej. inak ked chodil superman tak to sa mi zdalo nejake trapne a nemal som to rad, ale toto je o inom a hlavne tam hraju krajsie zeny (Lana a dnes aj Lois)
je to super serial..
Dnes zacala nova seria
Takze Clark sa znovuzrodil a stal nahy v poli a na nic si nepametal a nasla ho sestrenica cloe(reporterka) sestrenica sa vola lois leinova!!
Lex je zivy a aj jeho otec a za par dni ho pustia z vezenia..Clarkov otec je v nemocnici ale zije a uz sa aj prebral a je doma..Reporterka Cloe Tak isto zije..
To je v skratke teda vsetci ziju a este aj prisla LOIS LEINOVA nova postava.
Tak pozerajte
njn...nikto nezomrel...Dnes sa zistilo, ze Lex pomahal ukrivat Cloe pokym nebude sud z jeho otcom...toho odsudili.
A Clark zistil kto je jeho ozajstnym nepriatelom...LEX
Ani neviem preco ale vzdy sa neviem dockat nasledujuceho dielu. Vadi mi to ze posledna cast hocijakej serie je s najzaujimavejsou zapletkou a prva cast nasledujucej serie vsetko hned vyriesi. Mohli to trochu ponatahovat
Error napísal:Ani neviem preco ale vzdy sa neviem dockat nasledujuceho dielu. Vadi mi to ze posledna cast hocijakej serie je s najzaujimavejsou zapletkou a prva cast nasledujucej serie vsetko hned vyriesi. Mohli to trochu ponatahovat
to si aj ja myslim....je to strasne rychlo rozuzlene
stejne bola dneska moc trápna časť.. Roztlieskavačky majú projekt v chémii a ešte k tomu jedna z nich ten projekt stále nosí trápne. A to ešte nepočítame stím že v amerike sú roztlieskavačky iba preto na škole že roztlieskavajú.. také sú tupé.
Je to super serial je to ovela lepšie ako serial superman.Chcel by som aby sa Lana vrátila ku Klarkovi podla mna patria k sebe.... Bolo by fajn keby to skončilo tak že Klark by všetkým odhalil svoje tajomstvo a dal by sa z Lanou do kopi a starý Lajonel by mohol umret...a všetci by boly štastný až do kým nepomrely...
Podla mna to je super serial urcite lepsi ako ta sprostost superman. Dnesna cast bola celkom dobra, a som rad ze sa to tak skoncilo nemam rad ked Klark nema svoje schopnosti. No neviem ci sa este z Lanov daju dokopi ked on vlasne nakonci musi chodit s Leinovou . A este jedna vec ktora sa mi nepacila, vcera som si pozrel film superman returns a tam bol lex luthor zli, skoda v tomto seriali som ho vzdi povazoval za dobreho.