Dlhé vlasy u chlapcov
Dufam, ze to zachvilu na Slovensku nebude vypadat takto
vela dusevneho zdravia
Niekto tu pisal, ze ci vydrzi to obdobie "medzi kratkymi a dlhymi vlasmi", neboj sa 10 mesiacov ubehne ako voda a ani sa nenazdas a uz ti budu do oci padat vlasy a stale ta budu otravovat a tie starosti s tym...Orlik napísal:Dokolecka dokola, budou vsichni dohola
ja mam dlhsie vlasy a uz si neviem rpedstavit ze by som mal mat kratke.. vobec sa mi to nelubi a mne sa to nehodi..
dlhe vlasy su super..
aj ked je zaujimave pozorovat jak ludia pozeraju na teba jak na blazna, alebo obzvlast nejake hole hlavy
a sere ma ked ma niekto odzadu vidi a pomyli si ma s babou
dlhe vlasy su super..
aj ked je zaujimave pozorovat jak ludia pozeraju na teba jak na blazna, alebo obzvlast nejake hole hlavy
a sere ma ked ma niekto odzadu vidi a pomyli si ma s babou
Patyk napísal:Ja sa o dlhšie vlasy cca 10 cm snažím pomerne dosť dlho, len vždy my niečo do toho príde a skosím ich. Teraz ich mám krátke, ale už som sa rozhodol že si ich neostrihám aj keby ma mali kvôli tomu zabiť
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
TheDrummeR
Amateur
Patyk napísal:Ty sa plánuješ toto leto ešte skosiť? Lebo si povedal že iba od septembra sa nebudeš strihať. Či jak to je?
No tak ja som to vedel len to my nešlo do hlavy keď si napísal že podobne ako ja. Tak som si myslel že si už stým prestal ako ja teraz.Westt napísal:Boze ty si tela....20x ti to poviem aj vonku a nepochopis.Strihat sa cez leto budem ale na konci leta sa uz prestanem a necham rast vlasy...nevies pochopit??,Ini ste pochopili???
![]()
-
qwerty-xyz
Re: Dlhé vlasy u chlapcov
neako sa mi to nepaci z viacerych dovodovMario napísal:Co v nato? Seklo by chalanovi mat dlhe vlasy ako dievca? Ja mam take dlhsie vlasy (nie po plecia, trosku kratsie) a paci sa mi to, asi si to necham. Co vy nato? Ako to beriete, ked vydite chalana z dlhymi vlasmi?
1.v nasom meste by som s dlhymi vlasmi vyzeral ako fetak
2.umyvanie vlasov by bola nocna mora
3.provokoval by som nackov
4.dlhe vlasy su skor na obtiaz
vyhody kratkych vlasov
1.vyzeram normalne
2.umyjem vlasy za 5 minut,ked nie menej
3.nevyzeram ako fetak...ani ako nácek
4.nikto ma za vlasy nemoze skubat(to ma teraz len tak napadlo)