musis ho najprv niekde stretnut, v bare alebo mat daky vztah, musis mat min 55% vydrze a musis byt silnejsi ako tvoja obet. potom mas hore okienko napadnutia, tam si vyberies meno obete a das mu do "budky". that's it
hram to 3 den a zatial mam respekt iba 137.......trebalo by fakt zalozit gang...ale poriadny..kde by bolo vela ludi...lebo cim viac ludi v gangu tym je gang silnejsi ci nie.....a este otazka...ked je niekto v gangu...tak ako je to so zlodejinou? cely gang vykrada? alebo moze aj kazdy sam?...a co peniaze? kazdy ma svoje..ci sa to rozdeluje ci jak?...som novy v tej hre a s gangami nemam vobec ziadne skusenosti..
skola napísal:hram to 3 den a zatial mam respekt iba 137.......trebalo by fakt zalozit gang...ale poriadny..kde by bolo vela ludi...lebo cim viac ludi v gangu tym je gang silnejsi ci nie.....a este otazka...ked je niekto v gangu...tak ako je to so zlodejinou? cely gang vykrada? alebo moze aj kazdy sam?...a co peniaze? kazdy ma svoje..ci sa to rozdeluje ci jak?...som novy v tej hre a s gangami nemam vobec ziadne skusenosti..
ked si v gangu mozes sa podielat na gangovych corkach ale mozes robit aj solovky, peniaze pri gangovej corke dostava kazdy svoje
no tak neviem naco cakame...nech sa uz spravi ten gang...myslim ze najvacsi respekt od nas akoze hojkovcov ma lucas...
trebalo by sa dohodnut koho kazdeho budeme brat....ci od urciteho respektu...alebo kazdeho kto napise ze chce byt v gangu tuto od hojka...
trabalo by niejaky cool nazov gangu...a ostatne veci ako lupeze a tak to naplanujeme potom ked bude dost clennov.....takze kto suhlasi s tym nech gang vytvori lucas nech napise....alebo nech sa prihlasi niekto s vacsim respektom....