TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
preco by musel mat verejnu ip ked to ide cez hamachi?hojko napísal:Yoyo, dnes o siestej sa pripojde a zahrame len tak, 4 fun. Btw ale zalozit musi niekto s dobry uploadom a musi mat verejnu ip + nastaveny port forwarding & magic port v Hamachi.
a preco magic port?
maly OT
a preco je na hojkovi reklama cenvenym na
Kód: Vybrať všetko
www.lamaup.crio4um.info-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Stando: Platena reklama.
Pokial ide o tu verejnu IP a port forwarding, tak mozno ten forwarding nie je nutny, ale verejna IP ano. Pokial nemas verejnu IP, tak je mala sanca, ze sa na teba napoja vsetci ludia. Ja nemam problem zalozit, ale viem, ze z tych 10 ludi co sme hravali Tocu by sa tak 4 ludia nepripojili.
Pokial ide o tu verejnu IP a port forwarding, tak mozno ten forwarding nie je nutny, ale verejna IP ano. Pokial nemas verejnu IP, tak je mala sanca, ze sa na teba napoja vsetci ludia. Ja nemam problem zalozit, ale viem, ze z tych 10 ludi co sme hravali Tocu by sa tak 4 ludia nepripojili.
dobre diky za vysvetleniehojko napísal:Stando: Platena reklama.
hm no dobre teda, ale preco sa na mna nenapoja vsetci? pokial dobre viem tak hamachi bolo robene za ucelom aby aj ty co nemaju verejnu ip sa mohli na seba napojit a hrat online hry...hojko napísal:Pokial ide o tu verejnu IP a port forwarding, tak mozno ten forwarding nie je nutny, ale verejna IP ano. Pokial nemas verejnu IP, tak je mala sanca, ze sa na teba napoja vsetci ludia. Ja nemam problem zalozit, ale viem, ze z tych 10 ludi co sme hravali Tocu by sa tak 4 ludia nepripojili.