ten kolok to ti je taka mala p1c0vina co vyzera ako postova znamka
a potrebujes ju mat na to aby dopravny inspektorat na tebe zarobil nejako...a potom ti ten kolok nalepia na taky papier, ktory sa zalozia do kartoteky a vytiahnu az vtedy ked prides o vodicak
kolky su ceniny, v tomto pripade sa pouzivaju namiesto poplatku. nezaplatis liter v hotovosti, ale das kolky v tej hodnote. nie na kazdom urade sa totiz da platit peniazmi. predavaju ich napr. na postach...
Moj priebeh : Fízeľ - "zabocte tam ku garazam , potrebujem si odskocit za znamym" 15 min
Po 15min Policajt- " No mam vela prace tak nepojdeme na kužeľky "
Prijazd na policajnu stanicu - Policajt- " No mam vela prace , tak udrzbu si akoze vedel "
Nie , nebola to nahoda
Moj priebeh : Fízeľ - "zabocte tam ku garazam , potrebujem si odskocit za znamym" 15 min
Po 15min Policajt- " No mam vela prace tak nepojdeme na kužeľky "
Prijazd na policajnu stanicu - Policajt- " No mam vela prace , tak udrzbu si akoze vedel "
Nie , nebola to nahoda
Ty kokooos to fakt ??? Tak tebe fajne ! A vies vlastne jazdit?
aj ja som tak nejako dostal vodicak som trikrat zabocil a cakal asi 2 min na krizovatke, parkovanie ani nespomenul, a udrzbu uz vobec nie, a celi cas si nieco pozeral vo svojich papieroch. No ved tak to aj s tym mojim soferovanim teraz vyzera
Tak ja som dal minuly rok 8000 bolo to v levoci a to som sa objednal este pol roka dopredu, lebo som vedel, ze maju ist ceny hore.
Prus kolky (to neviem kolko bolo, ale trebalo kolok na skusky a potom na preukaz a este neviem za co...)
sarner napísal:Ty kokooos to fakt ??? Tak tebe fajne ! A vies vlastne jazdit?
Nemyslim ze zaverecna skuska by Ta mala naucit jazdit , na to su bud rozumni rodicia, respektive jazdy ...Jasne , ze viem jazdit , otec je sofer , mam to v genoch
Švíík napísal:Nemyslim ze zaverecna skuska by Ta mala naucit jazdit , na to su bud rozumni rodicia, respektive jazdy ...Jasne , ze viem jazdit , otec je sofer , mam to v genoch