Jozef Tiso a Slovensky stat

Diskusie na politické témy...

Bola poprava Dr. Tisa spravna?

Ano
159
30%
Nie
290
55%
Nezaujima ma to
75
14%

Celkom hlasov: 524

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

skenner napísal:neviem co mali vseci ti buzici proti zidom. Ked uz tak mohli zacat radsej s ciganami by lepsie urobili :D
V tom obdobi sa predsa riesila aj ciganska otazka... Akekolvek vyvrazdovanie je odsudeniahodne, ale pokial nie si zid- nie si v tejto teme predpojaty, skus sa pozriet do historie a mozno prides na to, preco neboli zidia oblubeni- preco boli napr. davno pred II. sv. vojnou vyhanani z Ruska, preco ich z Viedne nechala vyhnat Maria Terezia a pod. Nenavist k zidom ma korene uz v nepochopeni ich vlastneho svateho pisma- Talmud-Tora, kedy sa okrem ineho povazuju za vyvoleny narod a vsetky ostatne narody povazuju za menejcenne. Ide o jedinu vieru, kde je zakotveny rasizmus. To je vsak o inej teme- pozri napr. Sionizmus.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Les napísal:Vy neviete aky ciel som sledoval. Dosiahol som to, co som chcel...
Vy mi so svojimi odpovedami v niecom pomahate. Niekedy Vas skusam, ale nepoviem preco. Zatial.

Mimochodom kazdy z Vas ma u mna znamku t.j. znamkujem Vas ako v skole a mam podobny notes ako triednu knihu. Vasu pomoc si velmi vazim.

Vsetky tieto ankety sleduju urcity ciel.
wtf???
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Spoty napísal: nie takto. zidia pred vojnou mali ekonomicku nadvladu. boli v bankach a vo vacsine uradoch. ovladali polnohospodarsky trh (trhy v mestach, nemontovali sa velmi do obrabania pody)... casto vyuzivali jednoduchych farmarov.(taktiez ropravanie stareho otca).... toto vsetko vyustilo v ludoch do nenavisti. preto cez vojnu boli zidia dost osocovany, doslova biti na uliciach. vyhadzovali ich s pribytkov.. ked ich odvazali nemci , pluli na nich. tak to bolo su to fakty. kto ma zaujem si to prestudovat dam vam zdroje.
Ano a to je aj dôvod prečo ich nemal rád Hitler lebo mali MOC! A o moc sa jedná v celej histórií. Jediné čo teraz však nechápem že načo sú na Slovensku takí debily ako Skinheadi, Nacisti, Neonacisti, Slovenská pospolitosť. Všetci títo ludia si myslia že bojujú za niečo úžasné a super, (mnohí ani nevedia prečo to robia) akurát to robia tiež preto aby sa mohli od ostatných normálnich ludí odlíšiť! Jeden psychológ raz urobil výskum. Spýtal sa zopár skinheadov že čo by robili keby sa jedného dňa zobudili a všetci by boli skinheadi. Otázky boli jasné snažili sa to zakryť vyjadrením že by si založili nejakú vlastnú skupinu z iným cielom. Preto my je už dnes jasné že každý čo sa hraje na niekoho (Pankáči, Skinhedi, Nacisti, Neo-Nacisti, a mnohí ďaľší ) to robí kôli spomínanému dôvodu. Nechcú byť ako ostatní chcú sa líšiť od pre nich šedého priemeru.
BEGGAR

Príspevok od používateľa BEGGAR »

Tiso a Slovensky fasisticky stat "fasisticky stat"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomasito
VIP
VIP

MS FRANKY: Franky, nepatri toto skor do temy SKINHEADS? Obavam sa totiz, ze prave na tomojsiu uroven by sa podobnymi prispevkami mohla tato tema zvrhnut a pritom ma s tym o com pises spolocneho naozaj pramalo. Precitaj si to tu a uznaj sam.
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

ty koxo.. krute.. minulost bola .. sucasnost a usa je nieco ine :lol: fuck off usa
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Tomasito napísal:MS FRANKY: Franky, nepatri toto skor do temy SKINHEADS? Obavam sa totiz, ze prave na tomojsiu uroven by sa podobnymi prispevkami mohla tato tema zvrhnut a pritom ma s tym o com pises spolocneho naozaj pramalo. Precitaj si to tu a uznaj sam.
Sorry tato téma aj ked sa nezdá sa nepriamo dotíka Skinheadov lebo keby nebol pán Hitler tak by nevyšiel na scénu tiso a neboli by Nacisti. Tím pádom by sa možno predlžila doba do kedy by sa nikto nehral na rovnoprávnejšieho ale takí fanatik by nakoniec stejne prišiel.
Ale späť k téme. Tiso aj ked možno spáchal zločiny tak stejne nebol až takí zlý zachránil nás pred maďarmi vyhlásením autonómie. Ale čo by ste robili VY na jeho mieste? Mohol si vybrať buď nebude súhlasiť s Hitlerom ( hitler by ho stejne dal v konečnom dôsledku zabiť + Slovensko zaberú maďary ) alebo bude súhlasiť s autonómiou ( prežije a zároveň nás zachráni pred maďarmi). Podľa mňa sa rozhodl správne ( to však neznamená že ho uctievam ).
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

no Tiso bol iba uboha babka v rukach hitlera on iba hlupo a slepo posluchal hitlera nic viac nic menej Tiso nieje ziadna osobnost iba osoba zapadnuta a zabudnuta prachom dejin :lol:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

jjj napísal:no Tiso bol iba uboha babka v rukach hitlera on iba hlupo a slepo posluchal hitlera nic viac nic menej Tiso nieje ziadna osobnost iba osoba zapadnuta a zabudnuta prachom dejin :lol:
Presne tak, bola to iba babka, ktora sa musela podvolit inak by bolo horsie...

Vid terajsiu CR, vlada usla a vsetci vieme co sa tam potom dialo...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

sa vôbec divím že sme proti nim tesne pred vpádom do ČSR sa proti nim nepostavili, mali sme slušnú výzbroj, kopa nevyužitých bunkrov...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Mnichovsky diktat ti nieco hovori?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Vy sa uz "zachranujete" pred vymyslenymi nepriatelmi tak davno, ze by to uz bolo hodne diagnozy. A to, ze Tisa by dal Hitler zabit, to je uplne blbost. Nemohol by vsak byt politikom. Na druhej strane nieje jediny narod v Europe, ktory by platil Nemecku za kazdeho zavrazdeneho svojho spoluobcana (Zida) 500 risskych mariek. Zavist Slovenskeho naroda je zial svetoznama a kedze je pravdou, ze Zidia boli velmi uspesni co sa tyka podnikania, bankarstva atd. tak im-(slovenskemu narodu) proste taky clovek, ktory nastupil k moci (Hitler) vyhovoval. A ked prisla ta sanca, po odvleceni do koncentrakov im proste zabrali majetky, rabovali a drancovali. Bola to skratka proletarska cvarga. Nesnazte sa uz stale vyhovarat a vidte Tisa akym bol. Bol to ohavny clovek a este k tomu aj knaz. A toto je neodpustitelne :!: To, ze by ho zabili Nemci je hlupost. Bol by doma, nemohol by byt politikom, ale tiez by sa mu zivot neskoncil tak, ako skoncil- na sibenici. Mimochodom este aj dnes je vela zastancov ludackeho fasizmu v cirkvi na Slovensku. Nepoznam mesto v Nemecku, kde by napr. si spomenuli na vyrocie smrti takeho Mengeleho, Bormana alebo Eichmanna. Na Slovensku sa to deje na vyrocie smrti "velkeho Slovaka" Dr. Tisa napr. v Nitre pred budovou skoly, ktoru navstevoval na Farskej ulici. Toto by malo byt aj v Slovenskej republike zakonom zakazane a trestane. Toto uz nema nic spolocneho so slobodnym prejavom a demokraciou, lebo predsa nemate pravo na to, aby ste povedzme vbehli do preplneneho divadla a zacali kricat hori, hori... Zastancovia fasizmu su zvacsa jednoduchsi a podpriemerne vzdelani ludia, presne tak, ako aj clenovia takych ultranacionalistickych stran akym je napr. SNS na Slovensku.
fink2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fink2 »

mali ho popravit tak mu treba :cry:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Les napísal:Nepoznam mesto v Nemecku, kde by napr. si spomenuli na vyrocie smrti takeho Mengeleho, Bormana alebo Eichmanna.
Kazdorocne sa v Nemecku vo Wunsiedeli kona niekolkotisicovy (legalne) pochod za Rudolfa Hessa.

Mimochodom strana ako NPD ti nic nehovori?
Tomasito
VIP
VIP

Les: Vracias sa na zaciatok diskusie, t.j. k tomu co ti tu uz bolo niekolkokrat vysvetlene, dolezene lahko overitelnymi faktami a k comu si sa v konecnom dosleku nebol schopny vyjadrit- vid. tvoj bonmot z 1. Júla, 18:49, ktorym si dal vecnej diskusii KO...
Vy neviete aky ciel som sledoval. Dosiahol som to, co som chcel...
Vy mi so svojimi odpovedami v niecom pomahate. Niekedy Vas skusam, ale nepoviem preco. Zatial.

Mimochodom kazdy z Vas ma u mna znamku t.j. znamkujem Vas ako v skole a mam podobny notes ako triednu knihu. Vasu pomoc si velmi vazim.

Vsetky tieto ankety sleduju urcity ciel.
Co sem pleties dnesny extremizmus? Ucel? Pokus sa konecne na sucast nasej historie pozriet z pohladu vtedajsej doby! Preco sa nechces pozriet historii do oci a popri mnohom inom si prestudovat zopar faktov napr. aj o takom Tukovi? Ale smozrejme... ako po tebe vo vztahu k historii ziadat takuto elemenarnu vec, ked vdaka tvojim madaronskym nazorom je zrejme, ze ty by si v tej dobe Slovensko najradsej zmazal z mapy a pripojil ho cele k Madarsku? Hlavne ze nas znamkujes a mas aj triednu knihu!
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Neviem naco temu zase rozpytvavas, kedze ty si bol ten co o danej teme vedel asi najmenej, ironia je ze si ju aj zalozil
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Prejav Dr. J. Tisu v Prievidzi z decembra 1938
Prejav Dr. J. Tisu o dosledkoch Viedenskej arbitraze z novembra 1938
Prejav Dr. J. Tisu o volbach do slovenskeho snemu z decembra 1938
Prejav Dr. J. Tisu o ulohach HSLS a o vybere jej funkcionarov
Prejav Dr. J. Tisu o vzniku Slovenskeho statu

www.oxyshare.com/get/163668074144ce13503c33d/Dr.Jozef Tiso - Prejavy.zip.html
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Zo zidov je mi zle!
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

osobne si myslim ze aj ano aj ked som proti trestu smrti , ale dozivotne vezenie by som bral ! mohol pre tento stat spravit viac aj ked sa nedalo jedna vec je ze nerozpustil slovensky stat madarom poliakom cechom ale radsej nas dal fasistom , to chapem ale nechapem jednej vecicke bol farar dokonca katolicky a osobne dal deportovat tisice zidov do koncentracnych taborov a branil sa prikazmi Hitlera :?
Martin44 napísal:Zo zidov je mi zle!
ved ich ani nepoznas preco ich sudis ?? ked ich budes od zaciatku poznat potom sud !! v niecom su :x ale inak su taki ako sme aj my :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jojcek napísal:osobne si myslim ze aj ano aj ked som proti trestu smrti , ale dozivotne vezenie by som bral ! mohol pre tento stat spravit viac aj ked sa nedalo jedna vec je ze nerozpustil slovensky stat madarom poliakom cechom ale radsej nas dal fasistom , to chapem ale nechapem jednej vecicke bol farar dokonca katolicky a osobne dal deportovat tisice zidov do koncentracnych taborov a branil sa prikazmi Hitlera :?
ale pichu chlpatu dal deportovat!!! nevies a riesis nasho prveho prezidenta!
tie svine sa volali Sano Mach a Bela Tuka - z tho prvy vyviazol najlepsie bol po odpykani casti trestu prepusteny a to bol sefom HG! a sedel vedla typka co Tisu zaloval!!!
Tiso zastavil deportacie hned ako sa dalo a podpisoval velke mnozstvo prezidentskych vynimiek zo Zidovskeho kodexu!
tak si najprv precitaj Proces s dr. Jozefom Tisom a potom ries.
btw: mne je zle zo zidov a z ludi co vedia dokopy hovno a pol a napriek tomu riesia takych ludi ako bol Jozef Tiso!!!
Napísať odpoveď