Battlefield 2 po internete
Toto by ti malo pomoct
Kód: Vybrať všetko
http://www.bf2.sk/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=106&func=view&id=924&catid=6Re: bf
jj ak mas namysli http://bfstats.info/ tak musis nahrat 150 bodov az potom sa mozes regnut a unlock zbraniciliar napísal:vdaka ide to len ,musim mat skore 150 aby ma registrovalo a potom unlock zbrani na servri ?
-
Solid_Snake
Medium Expert
Bolo vyžiadané neplatné ID príspevku.............Čo tam písali ?hypper napísal:Toto by ti malo pomoct
Kód: Vybrať všetko
http://www.bf2.sk/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=106&func=view&id=924&catid=6
mam ten isty "problem" i ked to ani nieje az taky vazny problem ako toto:Scarabeus napísal:Caute ludia potreboval by som pomoc s BF2 ked ho patchnem s patchom 1.4 full tak zapnem hru a pise stale verziu 1.1 ....help pls .
vcera som hral a zrazu mi vypisalo "vyskytli sa problemy so spojenim" tak ma aj vykoplo a ked som sa chcel nakopnut znovu tak zacalo vypisovat ze "mam starsiu verziu ako server" tak kde je problem??? to stihli za par sekund opatchovat na novu verziu??? a nielen tento server mi robi, skoro vsetky moje oblubene servre su take (vid obr)
//obrazky davaj do prilohy
P.S. hral som na servri "The Last Heroes" a nejdu mi tiez servre ako " Die Nactbar" a "the Saxon fighters"
nastastie aspon jeden z mojich oblubenych ide " oldbastards clan"
EDIT// vyriesil som to
Nainstaluj, Opatchuj na verziu 1.41, stiahni si mini-image a mozes hrat na serveroch napr. na http://monitor.bfstats.info/
sorry ze otvaram tuto staru temu ale mam taky problem , hraval som bf 2 po nete , tu som si precital navod , rhal som to asi 2-3 tyzdne ( nahral som nejakych 6500 bodov na antikoch) ale poto ma to prestalo bavit a nepustil som to asi 4 mesiace , vtedy le nahodou ked som omilom pustil BF miesto CS a vtedy to este islo a odvtedy som to nepustal , no tak som sa rozhodol teraz ze si idem zahrat , stlacim 2x normalne , na pol sekundy sa objavia otacacie hodiny a nic , skusim znova zase nic , preinstalujem , necrackujem , hodim patch 1.41 , pustim zasa nic , proste to vobec nechce pustit hru , ked to len nainstalujem a cracknem tak normal hra ide , nechapem to , zisitl som ze mi to robi aj nfs most wanted presne to iste a to som ho este asi pred 1.5 mesiaca hral , neviem , neieco sa muselo stat , no napr nfs pro street mi ide , no len som si vsimol ze nejdu len hry ktore su v adresari EA GAMES a to su battlefield 2 a most wanted , nechapem to , neviete niekto poradit
ked ho nainstalujem , necracknem , nepatchnem , pustim tak napise ze to odslat a neodoslat , ked ho cracknem , pustim ide , ked ho necracknem , opatchujem , pustim mini image tak nejde , proste sa nic nestane , proste ani henta chyba , nic sa nestane , len sa na chvilu otocia tie hodiny presipacie , a nic , ked stlacim znova tak sa tie presipacie hodinz objavia uz len na strasne kraatku dobu , a potom to je stale tak
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 13:04 )
uz som ten patch aj este raz stahoval , mam patch 1.41 a ma okolo 530 MB
//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 13:04 )
uz som ten patch aj este raz stahoval , mam patch 1.41 a ma okolo 530 MB
skusal som 1.21
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2008, 10:03 )
ok idem renistall windowsu , ale piste dalej lebo mam rozdeleny disk cize by to stale nemuselo ist
//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2008, 16:47 )
no mam dalsi problem kua , neviem ci je to docasne ale hral som asi 3 dni a nahral som nejakych 2200 bodov , teraz dneska to zapnem a kukam vsetky antiky su cervene (nejdu), pozrem bfstats.sk a tam monitor a aj dam refresh a tam pise ze idu normalne ze tam hraju nechapem preco? stalo sa mi to pred 30 minutami , vtedz som zapol bf2. thx za odpovede
//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2008, 10:03 )
ok idem renistall windowsu , ale piste dalej lebo mam rozdeleny disk cize by to stale nemuselo ist
//autoeditácia príspevku ( 05 Nov 2008, 16:47 )
no mam dalsi problem kua , neviem ci je to docasne ale hral som asi 3 dni a nahral som nejakych 2200 bodov , teraz dneska to zapnem a kukam vsetky antiky su cervene (nejdu), pozrem bfstats.sk a tam monitor a aj dam refresh a tam pise ze idu normalne ze tam hraju nechapem preco? stalo sa mi to pred 30 minutami , vtedz som zapol bf2. thx za odpovede