Aka znacka je najlepsia??
-
funThomasik
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Re
zrovna na C-ckovy rad by som nieco take netvrdil.a uz vobec nie c65.CIF foto,pasivny disp,ale vo svojej kat.nema obdobu vo velkosti pamate
Najlepsi a najuznavanejsi mobil je Nokia mal som ich uz asi 5 kusov a ani jeden sa mi nepokazil a pracuju rychlo.Siemens tych som mal kratko ale pozdavali sa mi byt dobre trosku pomalsie pracuju ale ties sa mi ani raz nepokazil.Sony Erikson mal jed pokazil sa mi a tak som ho dal ocovi bol celkom fajn - ale strasne pomali pracova.LG tak tento som nemal ani jeden ale kazdeho koho poznam ze ho mal tak sa mu pokazil .
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Derek napísal:Najlepsi a najuznavanejsi mobil je Nokia mal som ich uz asi 5 kusov a ani jeden sa mi nepokazil a pracuju rychlo.Siemens tych som mal kratko ale pozdavali sa mi byt dobre trosku pomalsie pracuju ale ties sa mi ani raz nepokazil.Sony Erikson mal jed pokazil sa mi a tak som ho dal ocovi bol celkom fajn - ale strasne pomali pracova.LG tak tento som nemal ani jeden ale kazdeho koho poznam ze ho mal tak sa mu pokazil .
na to su rozne kategorie ale hlas som dal Sony Ericssonu..hned jak sa spojili Sony a Ericsson zacali vyrabat pekne,jednoduche,nie drahe telefony s plno funkciami..nacpavali tam bluetooth,Irda,pekny display...a vyvijali sa velmi,velmi rychlo a momentalne su popularne a ziadane....
Kvalita,spolahlivost - Nokia
Cena/vykon - Sony Ericsson
Funkcie,zabava,menu - Sony Ericsson
Display - Benq-Siemens
Atd. ,ale toto je len moj nazor........
Kvalita,spolahlivost - Nokia
Cena/vykon - Sony Ericsson
Funkcie,zabava,menu - Sony Ericsson
Display - Benq-Siemens
Atd. ,ale toto je len moj nazor........
-
inkognitto
Star
zalezi na tom z akeho hladiska NAJLEPSI...
uzivatelsky naj je NOKIA, lebo tam aj ked si mantak nedojebes nic
Ked si macher, tak je najlepsi SIEMENS lebo je to ozaj telefon maximalne PRISPOSOBIVY !
Zmenis tam uplne vsetko...
No a SonyEricson je tiez shopny ale ta, NIC PRE MNA.
A SAGEMY su totalne chujne: onicomne menu, slaba odolnost, a isto by som nasiel aj dalsie zapory keby som hladal
uzivatelsky naj je NOKIA, lebo tam aj ked si mantak nedojebes nic
Ked si macher, tak je najlepsi SIEMENS lebo je to ozaj telefon maximalne PRISPOSOBIVY !
Zmenis tam uplne vsetko...
No a SonyEricson je tiez shopny ale ta, NIC PRE MNA.
A SAGEMY su totalne chujne: onicomne menu, slaba odolnost, a isto by som nasiel aj dalsie zapory keby som hladal
-
mathev
Star
chlapci keby ste vedeli co je vnutri siemensov urcite vas nikto nepresvedci o tom ze je to najvacsi shit na trhu...tm_a.s. napísal:zdielam s tebou spolocny nazor i ked ja si myslim, ze siemens nie je najhorsi ale sagem
verili by ste tomu ze S65 kedysi vlajkova lod siemensu a C65 low end mobil su vnutri vlastne to iste ?
jo hlasol som za sonyericsson pretoze ich reklamacna politika je velice podobna sagemu (kus za kus) a su to najlepsie low end kusy na trhu daleko predbehli nokiu uz tak pred 2 rokmi...