XCLA(u)N - Shit "grupa" [Čo si o nich myslíte ?]

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

XCLA(u)N - Shit "grupa" [Čo si o nich myslíte ?]

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Kód: Vybrať všetko

$#####hh#hh####h64'                                     
                              "##0######h#6##6h##h###0hR'                       
                             Rh########6  `     "h6#####h(                                
                           ;h#######hh'           R########/                    
                          `#h########!             R########h #"                   
                       /6 ###hh#####( ..::XCLAN::.. 66###4"0h6`h'                    
                      +6;1###6  #h##3               h#hhh  /hh+i(                
                      #+/##6+    6#0)   "'     '    #0#)    ###"4!                        
                       'h###0;_    !h6 `(($  3(3; ;#R'   "!$0###                  
                       6########h!   #'    /*     #"  (#hh#####h/                         
                      ##############6hi    33     h##############;                  
                     )##############6hd`         )#6#############h                        
                    ;h##############hh## `d3(6   #################4                       
                   '#########h#0#hh#`  3*      `6"h##0#############h                      
                   6##########;      i#####_"3h##R   "h#6##########6R        
  ";340hhhh((*''  6h###########    R0h######0h###h#$     0#########6#6   ASCII by HJD
 1R##########hh ih#############0` #h################0   0##############  h##########6hh'  
3R i0##hhh#0) '6####h#0h#0hhh0063)333333333333400#h6h#/#################$ /h6#6##6#0#h i#_
 6d6#4`    3d##6####(     (h1    _33`                 3h################000  'R###i` 4#0R
  6##h############h0 "  )+           !#6((((("          ;h3  "+0h#########hh##33$(0h#hh" 
   `#hhhh#########h0;    ;4'i33))_"`           /(()'      1/     )h############hhh#h)' 
       `34#h###0hhh    +)`3''    4 '46$6()RhT'"`+'      3i  '     $hhh#h##hh#063      
                 '+(    6R_' ';h) i3    `4`'"_)4hh3''     R/      6hhh(i__'           
                   0)(6#     ""'''6!       ` 6'       `   "h#R1'')3                   
                  (`  (6  ;h6#hhh(  3+                  _   !R+ ``('                  
                 $0 'R*#  /h$  iRh#*  $'    '        )hhhh)  #'))13$                      
                **6  ('h/        `h#h6` R`     )3  #Rhh#$;! 4#6 i 3_                  
                h (R  '(6'   _h_ihh4     '0_    `####+   !#' hh ( h                       
               '$ (h1 (T#*    31 "06/_R4#$ 3#+' ''`  `'$066  #00`_/                       
                # $ #3`6#6      )#(($0$h6h+  dh#####hh#h###  00) (                        
                ''  `h  `6      " '"    /#'    #########hh!3 #4 i4                        
                 R  `0' _;R             _h     _h########+   6  $                         
                 (! +6";`36  `'_        _h       #######)   h  +("                        
                 hi6`/$ 3 #4            h0     "   !$3i   ;6hi;$;_`                       
                '!`+4 !4d`#1#    `h    )d$     `#         h 0 ' /i1'                      
                (  +'/ " 1h  i   d     0#'   d'+d'       ; "0_ ) 1 4                      
               `0  (;  _h$#)    i       666($0$            _4')    $                      
               '0    ''  $T$   `; ;h#6#########6##6h       0;  4i "4                      
                6        )`0         "3##h#hh#6$$          h                              
                ;3       h i#          T_"    "/          )"                              
                 0_     /)  !6             "'            +;                               
                  6     6'   !#                         +`                                
                  /_   $       ((       `(hhh4i`      3)                                  
 ..::X CLAN::..    h  d'       ` 0                  'R             2006 presents...  
 wrz hobby crew     4h            #                +1                                     
                                  ;h'           '(`                                      
                                     'R6*_'"""i$/                                         

6dd ddd     dddddd   d0d  ddddd   dddd                          
                          $dddd     0dd0'0dd  ddd ddd+dd  dddddd                         
            ddd  d0d  ddd  0dd      dd`       ddd d00 dd  dddddd  ddd dddd 0ddd          
                           dddd     ddh  'dd` ddd dd0ddd  dddddd                         
  ddd  ddd  ddd  ddd  ddh`dd'd0d     ddddd03  ddd dd0 dd  0ddddd  ddh hddh 0dd0 0dd  hdd 

!˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛!
!!<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>!!
!!                                                                                      !!
!!                                   ...:::SACRED GOLD:::...                            !!
!!                                   -----------------------                            !!
!!                                         (c) Ascaron                                  !!
!!                                                                                      !!
!!         Release date >>>: 31.07.2006      |            RPG :<<<<<<<<<< Genre         !!
!!         Supplier >>>>>>>: NARG            |             NO :<<<<<<<< Cracker         !!
!!         Size >>>>>>>>>>>: 84x50MB (1xDVD) |             NO :<<<<<<<<<< Crack         !!
!!         Protection >>>>>: StarForce 3.6   |            YES :<<<<<<<<<<<< Key         !!
!!         Format >>>>>>>>>: MDF+MDS         |          CZECH :<<<<<<< Language         !!
!!  >>>RLS  info<<<                                                                     !!
!!  ┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤                                                                     !!
!!     Jedna sa o komplet ceskych verzii hier Sacred, Sacred PLUS a datadisku           !!
!!     Sacred UNDERWORLD na DVD. Sacred GOLD taktiez obsahuje naviac MP3 soundtrack.    !!
!!     Vsetko samozrejme v cestine.                                                     !!
!!                                                                    !!
!!     http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1491                                     !!
!!  >>>Installation<<<                                                                  !!
!!  ┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤                                                                  !!
!!     (1) Rozbal                                                                       !!
!!     (2) Fyzicky odpoj vsetky CD/DVD mechaniky                                        !!
!!     (3) Mountni v Daemon-e v4.03HE                                                   !!
!!     (4) Nainstaluj                                                                   !!
!!     (5) Ak je to potrebne zadaj KEY : bla bla edit by me                !!
!!     (6) Hraj                                                                         !!
!!     (*) SACRED           KEY (F*CK)                               !!
!!         SACRED UNDERWOLD KEY (F*CK                               !!
!!     (*) Odporucame pouzit SFDRVREM utilitu, pred instalaciou                         !!
!!         http://onlinesecurity-on.com/downloads/sfdrvrem.zip                          !!
!!  >>>Notes<<<                                                                         !!
!!  ┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤                                                                         !!
!!     J3bat vas neprajnici :  r3sp3ct, hojko, CORSAiR, lazko, ecc, lama2d, Advance     !!
!!     Diky moc hosi        :  8killer8, Shima, NARG, Demon, viruscrack                 !!
!!                      WANTED -- >> NEED BEST CRACKERS << -- WANTED                    !!
!!                                            !!
!!                      BiG ThX NARG, is YoUR...                              !!
!!                           Sux CzechBits                                    !!
!!                       6dd ddd     dddddd   d0d  ddddd   dddd                         !!
!!                        $dddd     0dd0'0dd  ddd ddd+dd  dddddd                        !!
!!          ddd  d0d  ddd  0dd      dd`       ddd d00 dd  dddddd  ddd dddd 0ddd         !!
!!                         dddd     ddh  'dd` ddd dd0ddd  dddddd                        !!
!!ddd  ddd  ddd  ddd  ddh`dd'd0d     ddddd03  ddd dd0 dd  0ddddd  ddh hddh 0dd0 0dd  hdd!!
!˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛˛!
┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤┤
No práve ma pokorila najshitnejšia grupa pod slnkom, pán Hajdeo a jeho rls. som slávny, a sláva mi stúpa do hlavy... :cry: ďakujem som v NFO-čku najslávnejšej p1ča-2-p1ča grupy...

Dúfam, že budem aj v ďalšom nfočku... aby aj kamaráti boli na mňa hrdý...
Svetový mier... a koniec tých sk*rvených nepodarkov od XCLAN

:smt006

:smt046

Autogramy na letisku... heh hojko je furt jedička, na neho nemá nikto :D

NFO-čka :

http://www.sendspace.com/file/pqe14x
Uploaded by miso03

P.S. : Hajdeo nepočúvaj už ten KONTRAFAKT lebo ti z toho j3be...

a zamysli sa nad týmto : http://www.warezblog.net/?p=2244

Čo si o nich myslíte :?:
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

nj XCLAN rulez :D

rad by som videl to .nfo kde im I_Know dala odpoved :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Heh jj, to bola sila.. lammer ho niekde má... :wink:
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

XCLAN je jednym z dovodov preco nenavidim Zettor :P

Poje3bte sa, nukedaci spatni :!: Zdechnite do rana :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja nezaspim dnes... som pred hojkom :D
Prometheus_49
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Prometheus_49 »

r3sp3ct> Gratulujem k tomuto grandioznemu vykonu!!!
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

diki :D ale môj vzor ujo hojko je viac krát spomenutý... dúfam že si všimnú tento Topic :) aby mama mala radosť. :oops:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

akosi som nepochopil o čo tu ide :shock: :lol:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

mate aj to NFO od I_Know?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

A ktože sú títo "Piráti": :o :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

miso03 napísal:nj XCLAN rulez :D

rad by som videl to .nfo kde im I_Know dala odpoved :)
Tu:

--  -      Tak  jsme  si  precetli  nfocko  od  nove  grupy  XCLAN a -   --
--  -      vsichni jsme spadli ze zidle.                 -   -- 
--  -      Nez rlsovat 3 roky starouh hru,to je lepsi dat ven swapak -   --
--         Kdo jste, ze hodnotite nekoho, kdo tu byl drive  nez  vam     --
--         narostl sulinek do velikosti vasich ocnich ras.               --
--         Nejen ze se divime ze vam  ve 13 letech pusti vasi rodice     --
--         k pocitaci, ale ze uz i do Banske Bystrice  zavedli  adsl     --
--         no budiz, zazraky se  deji,  ale proc  takova  skromnost,     --
--         misto psani tak krasnych nfocek, je lepsi psat do  casaku     --
--         typu srandokaps a rovnou v cizim jazyce.                 --
--         Kazdopadne tarzan tu byl pred 3 rokama. Je jasne ze k vam     --
--         dorazil jezisek  pozdeji a  nadelil  tuhle  krasnou  hru,     --
--         a pochopime ze mamka  mela  kramy a  teprve  ted se mohla     --
--         zapojit do klasicke smeny, ale proc to kur*a davate ven :-)   --
--         Darujte sperma, strika-li vam  to uz, a  mate na  novejsi     --
--  -      hry. Pak  sbalte  nekoho  podobneho  jako jste vy, spuste -   --
--  -      malovani a  zkuste  crackovat, verime ze vam to pujde.    -   --
--  -      Do te doby radeji nic nedelejte,  maximalne  napiste zase -   --
--  -      neco srandovniho a hlavne v anglictine.                   -   --
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

niektoré deti sa hrajú na schovávačku, niektoré s legom, niektoré s kockami, a niektoré sa hrajú na scénu - asi toto o tej "warez grupe" xclan

a r3sp3ct blahoželám k super úspechu, si na prvom mieste :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

hojko, r3sp3ct - vy neprajníci bakaní! ... rofl
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nj, ale oni tam píšu J3bat vas neprajnici, ja som ešte s chlapcom nej3bal, Hajdeo má, ale chúťky... chlapčekov by rád... pri tom Kontrafakte, čo počúva pred spaním... kde Rytmus po každom p1čuje, a rapuje o tom, ako natrhne anál niekomu... a niekto pri tom :aasmile20: však Hajdeo, a potom si :smt033 a urobí "rls." s ktorým sa :smt022 a je rád, že je rád :roll:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Deti zlate... Co k tomu dodat? Zase preteky v tom, kto koho lepsie presti?
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ja som v zivote ziadny rls nespravil .. :( :( :(

mam sa citit menejcenny?? :cry: :cry:
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

samozrejme..
mal by si mat komplex menej cenosti
k teme
nasrat na tieto kinder grupy
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Sorry, ze otvaram tak staru temu, ale mohol by niekto znova uploadnut tie NFO? Chcem sa zasmiat. :P Diky.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Staci ti to prve od XCLAN a to druhe od I_KnoW ... to je docela na pobavenie. Si pamatam ked som s Hajdeom docela dobre vychadzal... bol som dokonca na jeho trackery a aj som mu pomahal... potom ma vyhodil z toho jeho trackeru - za vypustanie informacii - i ked neviem preco ... ale uz nezajem :P teraz crackuje Armed Assault... mimochodom :P

Ma aj novy tracker: http://skbits.digibett.net/login.php - docela sranda ze mi to pise

We come to believe you are trying to cheat our system, therefore we've banned your ip!

ked som na kamosovom nete... sranda no... viete co je cudne??! Kazdy den co chodim po blave vidim grafity "XCLAN" a vzdy sa zasmejem. Dokonca aj na dverach mojej skoly :D To je uz sranda no... nebodaj chodil HJD do mojej terajsej skoly a hral sa na grafitaka a velkeho rytmusa :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Armed.Assault.CZECH.Cracked.Patch.102-SKBiTS
Napísať odpoveď