t0m4s3 napísal: + Rychlost vzdy min 60kB/s pri programe 512
- blokovanie p2p (da sa jednoducho obist)
CauKo! Velmi by ma zaujimalo, mam tiez program 512 a mne to este nikdy neslo rychlejsie ako 70 kB/s ! Vždy to ťahá len okolo 50 - 60 kB/s. Ako to ťahá tebe?? No a ešte niečo, je tam to blokovanie P2P siete, no a ako sa dá, citujem "jednoducho obist" ??? Díky
No ale jednoducho Gaya je pi***** Ide to dole vodou... Aj tá rýchlosť sťahovania, obmedzovanie atď. Ja mám napr. program 512 a nikdy, opakujem nikdy to nesťahovalo rýchlejšie ako 70 kB/s Chápete to A ešte blokovanie P2P... No hrôza... Na pi*u...
junior3 napísal:CauKo! Velmi by ma zaujimalo, mam tiez program 512 a mne to este nikdy neslo rychlejsie ako 70 kB/s ! Vždy to ťahá len okolo 50 - 60 kB/s. Ako to ťahá tebe?? No a ešte niečo, je tam to blokovanie P2P siete, no a ako sa dá, citujem "jednoducho obist" ??? Díky
junior3 napísal:No ale jednoducho Gaya je pi***** Ide to dole vodou... Aj tá rýchlosť sťahovania, obmedzovanie atď. Ja mám napr. program 512 a nikdy, opakujem nikdy to nesťahovalo rýchlejšie ako 70 kB/s Chápete to A ešte blokovanie P2P... No hrôza... Na pi*u...
Pri 512 je maximum 64 KB/s rata sa to 512 ÷ 8 = 64
Rýchlosť pripojenia na internet na meria v bitoch za sekundu alebo v násobkoch. Napríklad 512 kbit/s (kilobitov za sekundu). Pri sťahovaní dát vo Windowse sa v okne zobrazuje väčšinou informácia v bajtoch za sekundu alebo v násobkoch. Rýchlosť v bajtoch teda vypočítame ako 512 kbit/s ÷ 8 = 64 kB/s.
Ja mam 512 a maximalne tak 56kB/s viac to neda....
p2p nič lachše ako to obyst ani nemože byt (utorrent) ... zasa ked mam dobry torrent tak v pohode ... ale gaya stale pada hrúza... ked najviac potrebujem net tak v tedy zrovna nejde... už ma to aj dost je.....e