ty woe, mne zrazu nejde hra spustit
uvodne videa a potom ta obrazovka s vyrobcom a plno textu a potom ma vihodi do win. to mam najradsej,bez chybovej hlasky kua a ni nevies kde je chyba
sovietman napísal:ty woe, mne zrazu nejde hra spustit
uvodne videa a potom ta obrazovka s vyrobcom a plno textu a potom ma vihodi do win. to mam najradsej,bez chybovej hlasky kua a ni nevies kde je chyba
rychlo skus reinstall, ked nepomoze tak potom aj Win
Hlavne pod hrat p.s.:dnes
no ked sa hra derby tak sa niekedy ani nemam kde rozbehnut... arena je mala a na rozbeh neni miesta, jedine ze by som kruzil po okraji areny... to tez take
=Erik= napísal:Prece v hre nechatujete? Staci stlacit tlacitko DEL
keby si si odpustil toho debilneho smajlika, tak by som ti aj podakoval, lebo keby si si to tu precital, tak by si vedel, ze sme to riesili a nevedeli sme ako! a keby tu bol smajl s fackou tak ti ho dam
no v hlavnom menu, ked si v lobby ci ako sa to vola.... tak kde si vyberas auto, pozres aka ide trat alebo das ready.... mas tam ponuku co sa da stlacit, je tam napisane DEL - chat.... a na pravo ti uz blika kurzor a pises, enterom odosles...
B3rET napísal:no v hlavnom menu, ked si v lobby ci ako sa to vola.... tak kde si vyberas auto, pozres aka ide trat alebo das ready.... mas tam ponuku co sa da stlacit, je tam napisane DEL - chat.... a na pravo ti uz blika kurzor a pises, enterom odosles...
ja tam nic take nemam... a aj ked dam "del" tak to nejde a mam crack od reloaded... kebu daco