Vigor2600VGST VoIP ADSL Router

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ace41
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vigor2600VGST VoIP ADSL Router

Príspevok od používateľa ace41 »

Neviem ci niekto z Vás ma tento router (Vigor2600VGST VoIP ADSL Router), ale potreboval by som poradiť.
Po zapojení routera som nastavil všetko potrebné, a router i internet mi funguje, ale keď som pozeral inśtalačné CD, tak tam boli dáke nástroje, keď som ich ale nainštaloval, hneď prišla hláška, že router sa nedá v systéme nájsť. Neviem čim to je a ako to mam urobiť, lebo sa nenachádza
anui v správcovy zariadení. Tie nástroje z toho CD by som ale naozaj chcel mať. Poraďte ak viete. :cry:
Smith
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smith »

zasadna otazka, skusal si citat manual? :D
ace41
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Smith napísal:zasadna otazka, skusal si citat manual? :D
V manualy je opísané len ako nastaviť pripojenie. Ale nie je tam spomenuté nič o tých utilitách.
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

pripojil si router a sietovku sietovym kablom ?>

ak nie tak zazraky necakaj ....

na router sa dostanes adresou http://192.168.1.1/
:D
dalej postupuj podla manualu :wink:
ace41
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

NIe, nie, vy ste ma asi nepochopili, viem ako sa dostat na router, internet mi fičí tiež dobre, ja mam len problem z tym softom, ktory mi ho nenajde vo windowse. Nechajme to radšej tak.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.,.. OMG teraz si ma dostal do uzkych ... ja mam ten isty router :-D ...a tiez mi ho nezobrazuje vo Wine :-D
Pixel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pixel »

nordkapp_pb napísal:.,.. OMG teraz si ma dostal do uzkych ... ja mam ten isty router :-D ...a tiez mi ho nezobrazuje vo Wine :-D
podobne...a naco ti je ten soft k tomu??? podla mna zbytocnost... :D
ace41
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Tak to neviem :)
555
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 555 »

no tak isto ficim na tomto routri...a ak myslis ten syslog tak ani mne sa ho nepoadrilo rozchodit a to som cital manual do posledneho puntiku 8) ale mam este jeden problemik...ak by vedel niekto poradit....s telnetom...ako mam na tomto routri resetnut ipcku....resp co moze byt za problem ked cez prikaz IP dhcpc status nevidim ziadnu ipcku...iba nuly....

//edit syslog funguje tak ako ma....v kolonke zaznamenavanie systemu zapnite zaznamenavanie systemu (syslog), vpiste adresu pc na ktorom je nainstalovany syslog, ten isty port napiste aj do syslogu..a vypnite firewall...resp povolte pristup pre syslog...tod vsjo...
Prílohy
telnet.JPG
telnet.JPG (29.47 KiB) 1678 zobrazení
ace41
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

//edit syslog funguje tak ako ma....v kolonke zaznamenavanie systemu zapnite zaznamenavanie systemu (syslog), vpiste adresu pc na ktorom je nainstalovany syslog, ten isty port napiste aj do syslogu..a vypnite firewall...resp povolte pristup pre syslog...tod vsjo...
Jo, tak takto to malo byť, už to ide :D dik
uelektronik
Star
Star

service password

Príspevok od používateľa uelektronik »

neviete mi niekto povedat ci existuje na tento router nejake service password t.j. nejake defaultne zabudovane heslo, ktore vzdy umozni dostat sa do routra
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: service password

Príspevok od používateľa Shrekzv »

balkymotor napísal:neviete mi niekto povedat ci existuje na tento router nejake service password t.j. nejake defaultne zabudovane heslo, ktore vzdy umozni dostat sa do routra
na routri mas talu dierku a rpi nej napisane factry reset......pravdepodobne to resetne setky nastavenia na zakladne....

...a este jedna vec.... je tu niekto kto sa do toho fakt vyzna a pomohol by mi s jendou vecou???....najlepsie cez icq.....bo vsetko okrem toho som nasiel v manuali :cry:
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

aspon nacrtni co chces
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

PPTP tunel

Vzdálený přístup do podnikové sítě z domácího PC nebo např. laptopu obchodníka, prostřednictvím VPN. Pokud je služba povolena z jakékoli IP adresy, muže provést útočník útok brutální silou nebo slovníkový útok a tím se dostat do firemní sítě.

cize VPN..na co sluzi.....a co sa stane ked to vypnem..a co z toho mozem vypnut???......v manuali je vsetko popisane okrem hotho a firewallu.....s tym by som moznio potreboval trosku help....ale to neni take podstatne..toto ma viacej trapi
Prílohy
router.jpg
router.jpg (89.32 KiB) 1474 zobrazení
Napísať odpoveď