tak ja tu jednu napisem : The Rush Vs Thalamus - shock your sensesjumper napísal:caute neviem jaku pesnicku ani chcem ale mam nejake kriteria mozno mi helpnete:
Zaujímavá
Pri jej počúvaní behá mráz po chrbte
Nech nieje pomalá ale rýchla s tichšímy pasážami
Vhodná do lasergame
Impulzívna
A tak nech je to proste OK
Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
qwerty-xyz
-
qwerty-xyz
snazil som sa zistit co to je, ale nepodarilo sa. Pregooglil som vsetko co sa dalo, aj som si vypocul soundtrack, ci nahodou to tam nebude, ale bohuzial nic. Taketo neurcite utrzky z pesnicky sa tazko hladaju a pochybujem, ze to niekto bude poznat... sryqwerty-xyz napísal:LUDIA....VRATE SA PEKNE NA 16 STRANKU..TAM MATE MOJU STUPIDNU NAHRAVKU....A PEKNE ZISTITE CO TO JE ZA PESNICKA...A VYPISTE MI TU NAZOV
DIK
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tak sa pridam k tym, kt. hladaju a snad aj mne dokazete pomoct. Zvykne ju hravat DJ Hajtkovic na parties, viem, ze je to mix od T.I. - 24s, ale je tam aj pridavok a dava tam nieco teepek s takymto nejakym textom:
"duden, duden.." - to je jedine, co si pamatam z toho a potom zase ide dalej T.I. - 24s (to je pesnicka z NFS, keby niekto nevedel). Ak by nahodou niekto vedel o co ide, prosim vas, hodte po mne nazov tej veci, resp. toho remixu. Vdaka!
"duden, duden.." - to je jedine, co si pamatam z toho a potom zase ide dalej T.I. - 24s (to je pesnicka z NFS, keby niekto nevedel). Ak by nahodou niekto vedel o co ide, prosim vas, hodte po mne nazov tej veci, resp. toho remixu. Vdaka!
Remy Zero: Save Me a mozes si ju stiahnut tu: http://smallville-cz.com/cz/downloads.htmMr.Jack napísal:Neviete niekto ako sa volá ta pesnička čo je na začiatku serialu SMALLVILLE ? dik
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Mr.Jack
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
dikKARNEL32 napísal:Remy Zero: Save Me a mozes si ju stiahnut tu: http://smallville-cz.com/cz/downloads.htm
Neviete kde by sa dala stiahnuť ta hudba čo hrala ked niekedy čítali tie príbehy v rádiu okey ? dik
asi myslis D.H.T. - Listen to your heart. Ma dost vela verzii jedna je tanecna, dalsia je sladak...B3rET napísal:hladam jednu pesnicku... teraz hrava v radiach... spieva sa tam "listen to your heart".. skusal som hladat, nasiel som pesnicku Roxette - Listen to your heart.. je to ona, ale v radiu ju spieval niekto iny a bola o dost lepsia... vie niekto?dik
Zimný RAJ-serial na markize Question
čaute
chcel by som sa pýtať či nevie nahodou dakto názov alebo celu pesničku zohnať, ktora beži pri prvých titulkách ked začina tento super amerixký serial (ktorý beží v sobodu dobeda) Question
chcel by som sa pýtať či nevie nahodou dakto názov alebo celu pesničku zohnať, ktora beži pri prvých titulkách ked začina tento super amerixký serial (ktorý beží v sobodu dobeda) Question
-
peterkozel
Medium Professional
denyho partaci 2
denyho partaci 2 ta cast ked sa ten chlapik chce dostat cez tie laseri,nieje to ano na saundtracku,neviete nieco otom cojeto zac pesnicka??nakolenach prosiim
Re: Zimný RAJ-serial na markize Question
a na akej televizy..aj to by nam pomohlokapez napísal:čaute
Re: Zimný RAJ-serial na markize Question
vdaka za ochotu už to nepotrebujem už som na to prišielKARNEL32 napísal:a na akej televizy..aj to by nam pomohlo
btw:nazov serialu a televizia je v predmete správy
je to pesnička od skupiny: Blink 182 I Miss you
Re: denyho partaci 2
mohol by si nahrat ten uryvok pokial mas ten film v PC, tu scenu si pamatam ale pesnicku si vybavit neviem...to plati aj pre ostatnych, co chcu hudbu z nejakej sceny vo filmepeterkozel napísal:denyho partaci 2 ta cast ked sa ten chlapik chce dostat cez tie laseri,nieje to ano na saundtracku,neviete nieco otom cojeto zac pesnicka??nakolenach prosiim