Prekazeny teroristicky utok v Londyne

Diskusie na politické témy...
Scorpi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prekazeny teroristicky utok v Londyne

Príspevok od používateľa Scorpi »

http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2844896

už ste to čítali tak to je fakt sila už by tých arabov trebalo :smt067 iba by sa vyhadzovali do vzduchu a potom je kôli ním iba drahší benzín kua :smt097
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: prekazený ter. útok v Londýne

Príspevok od používateľa jackb »

Scorpi napísal:http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2844896

už ste to čítali tak to je fakt sila už by tých arabov trebalo :smt067 iba by sa vyhadzovali do vzduchu a potom je kôli ním iba drahší benzín kua :smt097
IMO by bolo treba :smt068 hnusnych amerikanov a sionistov,ktori ich k tomu provokuju :x
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dobra praca MI5. Len tak dalej!
Xantyp
Expert
Expert

Re: prekazený ter. útok v Londýne

Príspevok od používateľa Xantyp »

jackb napísal:IMO by bolo treba :smt068 hnusnych amerikanov a sionistov,ktori ich k tomu provokuju :x
suhlas prikladaju drevo do ohna
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Dobra praca MI5. Len tak dalej!
hm vďaka moje meno je Bond, James Bond :hehe:
ale nie vážne naozaj dobrá práca myslím, že CIA a FBI môžu závidieť :wink:

eritrocit: díkes za opravu no čo už som ho hodne dávne nevidel v TV :D
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Neviem preco nedaju celemu svetu pokoj. Nech tam ziju na stromoch nech maju 10 zien zahalenych po usi ku ktorim sa spravaju ako k handram a nech sa biju medzi sebou debili cierni fuzati a bradati. Ma fakt rozculuju...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

OT premazany, vyjadrujte sa k teme
!(plati najma pre uzivatela fuler13)!
fuler13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fuler13 »

pokial viem aj kritika vysloveneho nazoru je vyjadrenim sa k teme... :evil:

// nazor? Ty bud rad, ze nesedis v base za urazanie uzivatela jackb a OT. Tomasito
jackb
Redeemer
Redeemer

fuler13 napísal:pokial viem aj kritika vysloveneho nazoru je vyjadrenim sa k teme... :evil:
ale co teba do mojho nazoru???!!! trochu toho o Islame nahodou viem a urcite svoj nazor po nebudem menit len preto,ze su ludia ktori maju voci celemu arabskemu svetu averziu. Vacsinou bohuzial nevedia kde si priciny moslimskeho fundamentalizmu,preto je ich nazor zatemneny ako ten tvoj... uz som niekde pisal preco sa niektori arabski jedinci potebuju vyhodit do vzduchu v dave "tych,ktori nicia to co je pre nich posvatne". Nepisem neveriaci,lebo aj zidia a krestania su pre moslimov "ludia knihy" a prakticky s nimi zdielaju jedneho Boha a zakld nabozenskej tradicie: Stary zakon. tak si moj prispevok najdi a prestuduj,alebo si rovno precitaj Encyklopediu svetoveho terorizmu a knihu Islam...
tak najskor studuj a potom urazaj,ok?! :evil:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

jackb napísal:ale co teba do mojho nazoru???!!! trochu toho o Islame nahodou viem a urcite svoj nazor po nebudem menit len preto,ze su ludia ktori maju voci celemu arabskemu svetu averziu. Vacsinou bohuzial nevedia kde si priciny moslimskeho fundamentalizmu,preto je ich nazor zatemneny ako ten tvoj... uz som niekde pisal preco sa niektori arabski jedinci potebuju vyhodit do vzduchu v dave "tych,ktori nicia to co je pre nich posvatne". Nepisem neveriaci,lebo aj zidia a krestania su pre moslimov "ludia knihy" a prakticky s nimi zdielaju jedneho Boha a zakld nabozenskej tradicie: Stary zakon. tak si moj prispevok najdi a prestuduj,alebo si rovno precitaj Encyklopediu svetoveho terorizmu a knihu Islam...
tak najskor studuj a potom urazaj,ok?! :evil:
až tak veľa študovať netreba. stačí o tom niečo vedieť a vložiť do toho trochu logického myslenia. z historického hľadiska si kresťansvo prešlo podobnými nezmyslami, ako teraz stvárajú arabi v "mene viery". nejaké príklady:giordano bruno, jan hus, "bosorky", indiáni v j.amerike po "objavení" k .kolumbusom a mnoho ďalších. a pýtam sa ťa: za čo?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tí, alebo tie čo nasadia na seba bombu, aby ju odpálili na mieste, kde sa nachádza čo najviac ľudí, to nie vždy podnikajú v mene viery. vo väčšine prípadov sa im venujú dlhé mesiace, počas ktorých im takzvane vymývajú mozgy a mnohých prípadoch sú to psychicky narušené osoby. ale toto v knihe "islam" písané nie je.
čím viac bude takýchto uspešných zásahov zložiek polície, tým lepšie,
nebudú zomierať nevinní ľudia.
ak si tak anti americky a izraelsky naladený, tak to je tvoj problém a mal by si ho riešiť.
11.9.2001 si arabi vybrali iba jeden ciel, kde by nezomreli nevinní. a to bol pentagon. to že napikovali 2 lietadlá do WTC kde zomrelo viac ako 3000 nevinných, to ťa netrápi. a znova sa pýtam: prečo? v mene viery? blbosť!!! "ľudia knihy" :arrow: jedna kniha :arrow: ale nie je to jeden list :arrow: sú to 3 cesty, ktoré začali v tom istom bode, ale kvoli takým ako si ty sa už asi nikdy o5 nespoja.
PS. môžeš čítať koľko chceš, a čo chceš ale ty ani len netušíš, čo to je viera a hlavne odkiaľ vychádza. porozmýšlaj a už nikdy nič podobné nenapíšeš:
jackb napísal:IMO by bolo treba :smt068 hnusnych amerikanov a sionistov,ktori ich k tomu provokuju :x
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal: Vacsinou bohuzial nevedia kde si priciny moslimskeho fundamentalizmu,preto je ich nazor zatemneny ako ten tvoj... uz som niekde pisal preco sa niektori arabski jedinci potebuju vyhodit do vzduchu v dave "tych,ktori nicia to co je pre nich posvatne".
no lenže oni sa vyhadzujú do vzduchu aj medzi svojími viď Irak kde je to na bežnom poriadku :?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

webnoviny napísal:GREEN BAY (10. augusta (WEBNOVINY) - Spojené štáty sú stále, aj päť rokov po teroristických útokoch na New York a Washington z 11. septembra 2001, "vo vojne s islamskými fašistami". V reakcii na informácie o odhalení plánovaných teroristických útokov na americké mestá to vo štvrtok vyhlásil americký prezident George Bush. "Všetkým nám to pripomína, že táto krajina je vo vojne s islamskými fašistami, ktorí využijú každú príležitosť na to, aby zničili tých, ktorí milujú slobodu, aby ublížili nášmu národu," povedal Bush na tlačovom brífingu na letisku v Green Bay v štáte Wisconsin.

Hovorca Bieleho domu krátko predtým na palube prezidentského lietadla Air Force One povedal novinárom, že Bush vedel o plánovaných útokoch už od nedele. "Táto krajina je bezpečnejšia, než bola pred 11. septembrom. Prijali sme množstvo opatrení na ochranu amerických občanov, ale, samozrejme, stále nie sme úplne bezpeční. Bolo by chybou domnievať sa, že Spojené štáty už nie sú v ohrození," vyhlásil Bush na letisku.
SITA,AFP,AP
jackb
Redeemer
Redeemer

krija: 11.9. tu rozoberat nechcem. na fore je dokument ktory vyvracia naruby arabsky zaklad toho cinu :arrow: stiahnut, pozriet, potom pisat...
o vymyvani mozgov - Udolie vlkov :arrow: stiahnut,pozriet, porozmyslat...
znova to musim pisat: to co sa deje v moslimskom svete by sa dalo prirovnat k obdobiu baroka v krestanskej Europe-tak ako si spomenul.
Islamsky svet, v ktorom je aka kolvek ludska cinnost podchytena v Korane a preto je velmi nabozensky je vystaveny prenho zhubnym vplivom Zapadu. Utoky na zapdne staty a zapdnych "diablov" su bojom proti tomuto vplivu niciacemu Islam. V Korane o.i. stoji ze je hreisne pit alkohol,mat predmanzelsky sex,etc. a zrazu do moslimskeho sveta prisiel clovek zo Zapadu,ktory moslimom hvori ze chlastanie je spravne, predmanzelsky sex este spravnejsi...kedze Islam vznikol takmer 600 rokov po krestanstve je celkom pochopitelna tato cinnost moslimov,kedze zhruba pred 600 rokmi v Europe "bezal trend" upalovania bosoriek a ludi,ktori nesuhlasili s dogmatickymi nazormi Cirkvy...
preco zabijaju aj inych moslimov? veria ze mucenicka smrt im zaruci Vecnost v Prorokovej blizkosti. Nieco podobne ako rannej Cirvi len s tim,ze krestania sa nezabijali sami. A ci viac moslimovia okolo seba zabiju ludi,tym viac ich dostanu do Prorokovej blizkosti.
okrem toho sa pachaju atenty na tych,ktori spolupracuju s "diablami"-veria ze ich duse to pomoze ocistit.
ad. viac ciest v Islame-a nemas katolicku,greckokatolicku,pravoslavnu a mnoho protestantskych cirkvi vramci krestanstva? :roll:
je jasne ze niektore fakty v Isalme niesu spravne,ale maju dobry zaklad preto nieje mozne sudit moslimov ako celok.
EDIT: krija,nemas ty nahodou nad postelou velku vlajku USA a Izraela? lebo z tvojich prispevkov ma taky pocit ze ano...
a to ze ja neveim co je viera mozes tvrdit ako? pozans ma sand osobne? :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

2 jackb
11.9.2001 ani ja, ale pokúšať sa o podobné o necelých 5 rokov je spomenutia hodné.
ak máš na mysli ten film so jeanom renom /edit 11.8. j.r hral vo filme ríša vlkov/, tak ten som videl/videl som oba/. nemusíš rozmýšlať, tam je povedané všetko jasne. to musí pochopiť 12 ročné dieťa. ale je to len film, čo nám vykresluje druhú stranu mince, a zobral som ju na vedomie.
jackb napísal:ad. viac ciest v Islame-a nemas katolicku,greckokatolicku,pravoslavnu a mnoho protestantskych cirkvi vramci krestanstva?
toto si asi nepochopil, tak ako som to myslel. toto som tam nepísal mimochodom len tak:

Kód: Vybrať všetko

jedna kniha, ale nie je to jeden list
ale základné cesty sú tri, ako si spomenul aj ty.
a súdiť si bohužial súdil iba ty. a všetkých si tu hodil do jedného vreca:
škoda :(
jackb napísal:EDIT: krija,nemas ty nahodou nad postelou velku vlajku USA a Izraela? lebo z tvojich prispevkov ma taky pocit ze ano...
a to ze ja neveim co je viera mozes tvrdit ako? pozans ma sand osobne? :roll:
1. nie nemám. v inej téme som napísal toto:
krija napísal:napíšem ti len pár slov. na základe nich ti to snáď dôjde. mám rodinu v maroku a v somálsku.
to ako odpoveď by malo stačiť.
2. nepoznám, teda aspoň myslím. ale u teba mám pocit, že si prečítaš pár kníh, sem tam zájdeš do kostola a myslíš si, že veríš.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

viete co ma serie najviac? ze to ma dopad na vsetko. po dvoch mesiacoch cakania som mal s kamaratmi zajtra odlietat do londyna... a ideme dpc, lebo sa niektori boja... letenky ani neviem ci sa mi podari prelozit alebo zrusit... ani vo sne by ma teroristi nenapadli, ale pre istotu ich mam poistene aj pre pripad storna :wink: ale nasraty som jak pes.
neviem sa presne vyjadrit k teme islamskych a inych extremistov, ale jedno viem iste. preco v mene ich viery ci fanatizmu musia umierat nevinny ludia, ktory za system tej ktorej krajiny viac menej ani nemozu... nech odpalia capitol, biely dom, pentagon a nie dovolenkove centrum... alebo nech si odpalia svoju mesitu a svetu nech daju pokoj! kreslo pre nich vsetkych, do jedneho a od strycka sama veeeeelku bombu na ich krajinu, zrovnat hlavne mesto so zemou, ako by sa asi citili?

N.A.S.R.A.T
Tomasito
VIP
VIP

Len aby to nebola spravodajska hra vyvolana za ucelom odputania pozornosti od temy cislo jedna uplynulych dni- Libanon...

PS to krija: Nazory ktore tu prezentujes o tebe napovedia urcite viac ako to, ze mas udajne rodinu v Maroku a Somalsku
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Len aby to nebola spravodajska hra vyvolana za ucelom odputania pozornosti od temy cislo jedna uplynulych dni- Libanon...

PS to krija: Nazory ktore tu prezentujes povedia o tebe urcite viac ako to, ze mas udajne rodinu v Maroku a Somalsku
neviem či si si všimol, ale to sa práve stalo. /myslím, to že sú toho plné médiá a libanon nikde/, ale či ide o hru to neviem.
ad ps: k tomuto som sa už vyjadril. niektorým je proti srsti moja snaha byť objektívny. k tomu "udajne" nemám potrebu klamať, ani tu, ani nikde inde.
Tomasito
VIP
VIP

krija napísal:neviem či si si všimol, ale to sa práve stalo.
ad ps: k tomuto som sa už vyjadril. niektorým je proti srsti moja snaha byť objektívny. k tomu "udajne" nemám potrebu klamať, ani tu, ani nikde inde.
Co sa prave stalo? Ze sa odputala pozornost od blizkovych. konfliktu v dosledku spravodajskej hry o udajne pripravovanom terorist. utoku? T.j. pripustas moznost, ze sa jedna o ucelovu spravodajsku hru? Skus sa zacat vyjadrovat zrozumitelnejsie.

Ad. PS: "Nazory ktore tu prezentujes povedia o tebe urcite viac ako to, ze mas udajne rodinu v Maroku a Somalsku"... Chces snad toto popriet? BTW. je bezpochyby obdivuhodne, ked sa niekto opakovane snazi samopasovat za objektivneho...
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Najhorsie je, ze teroristi nemaju svoju domovsku krajinu, na ktoru by sa dalo vojensky zatlacit. Su vsade a vsade aj budu. Ak by mali svoju domovsku krajinu dalo by sa to riesit ako v Hirosime a Nagasaki. Sice obrovske straty nevinnych, ale za par dni to Japonci vzdali. Na druhu stranu by sa tu ale rozputalo peklo atomovych bomb a nehovoriac o biologickych a chemickych zbraniach.
nadl
Medium Star
Medium Star

Reciprocita!

Príspevok od používateľa nadl »

Playboy napísal:Neviem preco nedaju celemu svetu pokoj. Nech tam ziju na stromoch nech maju 10 zien zahalenych po usi ku ktorim sa spravaju ako k handram a nech sa biju medzi sebou debili cierni fuzati a bradati. Ma fakt rozculuju...
Keď začneš do niekoho kopať nečakaj od neho aby ťa pohládzal, mali by ste sa na tom zamyslieť. Celý problem začal na Stredno východe a naberá na obrátkách. Veď len HITLER zrovnal Waršavu zo zemou, a žid Libanon , chceš aby ti moslim boskával za to ruky? Ďalsia možnosť odpútanie pozornosti svetovej verajnosti od systematického vyvraždovania libanončanov . :!:
Napísať odpoveď