Aky antivir ?
NOD pouzivam ho odjakziva a este ma neklamal a nespomaluje
NOD pouzivam ho odjakziva a este ma neklamal a nespomaluje
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
Presne
Presne tak. NOD32 v2.0 je jedinecny, je kvalitny, je zadarmo (trial po vyprsani odinstaluje a o5 nainstalujete a zase mate mesiac zadarmo), spolahlivy update a hladanie virusov. Proste NO PROBLEM!!!
-
jonathan.davis.com
Light Professional
-
t0m4s3
Admin
Re: Nod32 vs. Norton Antivirus
jednoznacne NOD - pokial som mal AVG tak mi viry len tak "riesili veci" na kompe , ked som hodil NODa a k nemu hlavne spolahlivy FW tak nebol najmensi problemluKass napísal:Ktory antivir je podla Vas lepsi NOD32 alebo NORTON ANTIVIRUS...
Zkus mrknout: http://www.hojko.sk/viewtopic.php?t=123luKass napísal:ja som si stiahol full verziu nod32 ale neslo mi aktualizovat vzdy vypisal ze sa nevie pripojit na servera neviem preco
Panda vs. Nod32 2
Ktory antivir je z tychto lepsi Panda Platinum ci Nod 32 v2 
-
Avenging Angel
Zablokovaný
-
DarthVader
Medium Star
Norton Antivirus 2004
Zdravim vsetkych
Chcel by som Vas poprosit o pomoc. Stiahol som si z hojko.sk NAV 2004. Instalacia prebehla OK ale mam jeden problem. Je to len trial verzia a chcel by som ju cracknut aby ma to uz neotravovalo. Nasiel som tu uz podobnu temu ale postup v nej uvedeny nefunguje.(tj. pocas instalacie zadat serial, potom dat activation by phone atd)
Mne to ziadny serial pocas instalacie nepyta a ani tam nemam moznost aktivacie cez telefon. Jedine co tam vyhadzuje je ze ci chcem skusat produkt na tych 15 dni ci kolko, 2. kupit produkt a za 3 uz mam produkt kupeny a mam product number.
Problem je v tom ze ziadny z najdenych serialov nefunguje a ked ho aj zoberie tak sa chce pripojit na symantec server a tam to skonci. Ked zablokujem internet tak to pre zmenu vyzaduje pripojenie a bez neho to dalej nejde.
Ak teda mate nejake skusenosti s tym tak to sem napiste budem Vam velmi povdacny.
Chcel by som Vas poprosit o pomoc. Stiahol som si z hojko.sk NAV 2004. Instalacia prebehla OK ale mam jeden problem. Je to len trial verzia a chcel by som ju cracknut aby ma to uz neotravovalo. Nasiel som tu uz podobnu temu ale postup v nej uvedeny nefunguje.(tj. pocas instalacie zadat serial, potom dat activation by phone atd)
Mne to ziadny serial pocas instalacie nepyta a ani tam nemam moznost aktivacie cez telefon. Jedine co tam vyhadzuje je ze ci chcem skusat produkt na tych 15 dni ci kolko, 2. kupit produkt a za 3 uz mam produkt kupeny a mam product number.
Problem je v tom ze ziadny z najdenych serialov nefunguje a ked ho aj zoberie tak sa chce pripojit na symantec server a tam to skonci. Ked zablokujem internet tak to pre zmenu vyzaduje pripojenie a bez neho to dalej nejde.
Ak teda mate nejake skusenosti s tym tak to sem napiste budem Vam velmi povdacny.