Harry Potter - Teórie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Harry Potter - Teórie

Príspevok od používateľa eNeS »

Takže táto téma je pre všetkých ktorý poctivo čítajú HP a majú vlastné teórie ako to skončí. Ak máte tak sem snimi! PLS ak chcete písať ako nemáte radi HP tak nepíšte vôbec!

// Trošku šialená teória o tom, že Harry je horcrux a Harryho mama (možno) žije, resp. že nezomrela smrťou, o akej každý vie.

Ide o to že Horcrux je Harry a Harryho mama žije. Je to jednoduché, len sa treba nad tým zamyslieť. Dumbledore hovoril, že horcrux je had Nagini. Je to živé a pohybujúce sa. Prečo by potom nebol byť aj Harry horcrux? Ideme po poriadku. Albus Dumbledore vysvetloval Harrymu, že horcrux môže Voldemort získať tým že najprv niekoho zabije. Voldemort chcel byť viac než nesmrťelný. A je veľmy vynaliezavý už kvôli tomu že si vytvoril 7 horcruxov. Povedzme, že Voldemortov plán bol taký, že nechcel zabiť Harryho, ale spraviť z neho horcrux. Nikto nebol v dome Potterovcov keď tam zasiahol Voldemort, teda kto môže potvrdiť čo sa tam naozaj stalo? Len Harry, ale ten si nič nepamätá, lebo mal iba rok.
Každý vie, že Voldemortovým cieľom je zabíjať. Ale nikto nevedel vtedy, že on potreboval aj čo najviac horcruxou. Dajme tomu že prišiel do toho domu pre horcrux. Je známe ako to prebiehalo veď aj Harry to spomínal Horacemu. Prišiel do domu. Zabil hneď Jamesa. (dôvod pre horcrux) Lenže on Lili nechcel zabiť, išiel hneď po Harrym a to preto, lebo už zabil Jamesa. A to je dôvod prečo Harry prežil. Voldemort mu spravil tú jazvu kvôli tomu, aby z neho spravil horcrux - čo sa mu aj podarilo. Ďalej je známe, že hneď zmizol. A to preto, lebo už nemal v sebe dostatok duše. Harry bol ten posledný horcrux. Asi sa pýtate, prečo sa rozhodol práve touto cestou aby sčasti zmizol! No je to jednoduché. Tým dokázal, že už neexistuje a bolo to pre neho dobré, keď znovu povstal. Počkal si kým naňho zabudnú a potom sa znovu vrátil. A to je ďalší dôvod prečo potreboval PRÁVE HARRYHO KRV! ( treba si všimnúť Voldemortove slová v HP4 na tom cintoríne ) Keďže použil Harryho krv, teda horcrux tak sa znovu vrátil s novou dušou. A potom už ho nepotreboval a na ministerstve ho už chcel zabiť. A čo sa týka Lili, tak nemohla zomrieť, je známe že hneď zmizol. Tak aspoň nie proti Voldemortovi takže potom je buď Lili nažive, alebo zomrela inou smrťou.... Hovorím... je ešte veľa otázok nezodpovedaných.

Za touto šialenou teóriou si stojím a určite že to bude tak alebo podobne!

A Lili? Je pravda že na tom cintoríne vyšla z Voldemortovho prútika, ale je dosť možné, že ju zabil inokedy... :wink:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

este mi povedz co je "Horcrux" vidim ze budem musiet checknut siesty diel :lol:
eNeS
Light Professional
Light Professional

najlepsie spravis ak si precitas vsetky dieli a teda aj ten siesty :wink:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Fortune napísal:este mi povedz co je "Horcrux" vidim ze budem musiet checknut siesty diel :lol:
je to predmet alebo zviera kam si clovek dá časť svojej duše avšak delenie svojej duše je proces neopísatelne hnusný jedná sa tam o niečo podbné ako o samovraždu. Voldemort si myslím spravil 7 horcruxov a schoval ich na rôzne miesta. Ale zvyšok si už prečítaj v 6-tke bo by som moc veľa vyzradil..

2TOPIC: Podla mňa hlúpa teória lebo proroctvo hovorí inak.. A tá krv bola potrebná na vykonanie toho kúzla oživenia takže to stím nemá väčší súvis.
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

no fajn idem zhanat knihu :D
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Harry zomrie :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Fortune napísal:este mi povedz co je "Horcrux" vidim ze budem musiet checknut siesty diel :lol:
tiez som chvilu rozmyslal ale nakonec som si spomenul :D musim zase precitat sestku..
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

Lord_3D napísal:Harry zomrie :D
Aj ja si myslim, ze by mohol zomriet...
Keby to tak skoncilo..bol by to dobry koniec...
Napr. zomrel by preto, lebo sa obetuje pre dobro inych a svojo smrtou zabie Voldemorda...Mozno do nho nabura s Boingom :D
eNeS
Light Professional
Light Professional

Lord_3D napísal:Harry zomrie :D
ee nezomrie :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

harry zomrie ved uz mu nebude mat kto pomahat ked Snap zabil Dumbledora
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Patyk napísal:ee nezomrie :P
aky si si istý...POISTI :D
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

moj kamos howori ze dumbledor ma horcrux a ze ozije... podla mna je to blbost... nebolo by sprawodlive keby Harry skapal ale malo by zmysel keby skape harry a voldemort zaroven.. ako navzajom by sa zabili alebo take njeco.. alebo ze harry nemoze zomret pokjal nezomre voldemort... MOJ NAZOR... :roll:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Ja nechapem len tomu ze ked Dumbledor zomrel tak vsade pisu aj na hp weboch o onom a teorie o onom. Je to sice smutne ze zomrel, ale preco sa nikto nezaobera smrtou Siriusa? Akoby sa nan zabudol Dumbledorovou smrtov. Predsa by ste mali verit vto ze Sirius je nazive. Siriusove telo nepochovali, ale Dumbledorove ano. A kto moze vediet co sa stalo ked Sirius spadol za zaves? :wink: Ja verim tomu ze v sedmicke bude prekvapenie skor u Siriusa ako u Dumbledora. A nenapadlo vas ze teraz ked Rowlingová vsetkych citatelov navnadila na to ze Harry zomrie, tak je dost mozne ze nakoniec to tak nebude? Rowlingovej ide oto aby tá kniha bola čo najnapínavejšia. Hovorím, asi stoho vznikne niečo ako telenovela :lol: :wink:
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yo-Yo »

viete, co by mna zaujimalo? Preco Voldemort nechcel zabit lilly, ked mal moznost. sam povedal ze ona nemusela umriet. nie je to zvlastne od cloveka, ktory sa vyzival v zabijani. ak mate teorie, sem s nimi. som zvedava :) :)
[/quote]
eNeS
Light Professional
Light Professional

Yo-Yo napísal: viete, co by mna zaujimalo? Preco Voldemort nechcel zabit lilly, ked mal moznost. sam povedal ze ona nemusela umriet. nie je to zvlastne od cloveka, ktory sa vyzival v zabijani. ak mate teorie, sem s nimi. som zvedava :) :)
[/quote]
Moja teoria, vid. hore, hovori hovori o Lili... Ona nemusela zomriet! A to preto lebo zabil najprv Jamesa, prešiel ho a išiel hneď spraviť z Harryho horcrux. Avada Kedavra sa nedá prežiť a ani Harry by to neprežil. Voldy nechcel ho zabiť, ale spraviť z neho horcrux. Vtedy nikto netušil čo chce Voldemort urobiť, takže každý sa dovtípil že sa ho pokúsil zabiť. Uznávam že Jo to výborne vymyslela!
eNeS
Light Professional
Light Professional

Uvedomte si! Harry nemusí zomrieť! Vyvolený môže byť kľudne aj Neville, veď proroctvo súvisí aj s Nevillom. Neville môže byť ten hrdina a vyvolený ktorý dokáže zabiť Voldemorta a taktiež sním zomrieť. Voldemort si vybral Harryho a určite mu bolo jedno z koho urobí slávneho a aj horcrux. Asi mal bližšie k ich domu alebo čo... Harry je čisto použitý iba ako horcrux. Teda už nemôže zmôcť nič, keďže už Harryho krv použil na tom cintoríne. Viď. hore moja teória. :wink:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Tak zomre Harry aj Neville :D
Ismo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ismo »

Patyk napísal:Uvedomte si! Harry nemusí zomrieť! Vyvolený môže byť kľudne aj Neville, veď proroctvo súvisí aj s Nevillom. Neville môže byť ten hrdina a vyvolený ktorý dokáže zabiť Voldemorta a taktiež sním zomrieť. Voldemort si vybral Harryho a určite mu bolo jedno z koho urobí slávneho a aj horcrux. Asi mal bližšie k ich domu alebo čo... Harry je čisto použitý iba ako horcrux. Teda už nemôže zmôcť nič, keďže už Harryho krv použil na tom cintoríne. Viď. hore moja teória. :wink:
Hm ale zabudas na cast proroctva v ktorej sa hovori ze Voldemort ho oznaci ako seberovneho :wink:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Ismo napísal:Hm ale zabudas na cast proroctva v ktorej sa hovori ze Voldemort ho oznaci ako seberovneho :wink:
Myslis Harryho?
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yo-Yo »

Patyk napísal:Uvedomte si! Harry nemusí zomrieť! Vyvolený môže byť kľudne aj Neville, veď proroctvo súvisí aj s Nevillom. Neville môže byť ten hrdina a vyvolený ktorý dokáže zabiť Voldemorta a taktiež sním zomrieť. Voldemort si vybral Harryho a určite mu bolo jedno z koho urobí slávneho a aj horcrux. Asi mal bližšie k ich domu alebo čo... Harry je čisto použitý iba ako horcrux. Teda už nemôže zmôcť nič, keďže už Harryho krv použil na tom cintoríne. Viď. hore moja teória. :wink:

to je sice pekna teoria, ale zabudas ze on pouzil aj Cervochvosta a kost svojho tatka. myslis ze aj oni dvaja boli horcruxy? :?
Napísať odpoveď