Otvorená Bedňa
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Otvorená Bedňa
Máte otvorenú bedňu na počítači

-
misokgb
King
http://misokgb.szm.sk/p4gpl-x/chipset/sb1.jpg
Tak slapem, uz sa to konecne do konca prazdnin chystam nahodit do bedne, inak ju mam otvorenu skoro vzdy, no oficialne ju mam akoze zavretu, sak lebo furt sa tam hrabem
Inak zavreta by mala byt u mna
Brat ma otvorenu furt, teda jednu bocnicu, a ma tam urcite viac prachy nez ja ked ju mam zavretu 
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Otvorená Bedňa
Jasná páka, aspoň počujem ako mi šteboce moj 4.22 GB SCSI diskŠu-Do napísal:Máte otvorenú bedňu na počítači![]()
![]()
Seriózne: Je otvorená (bez postranných plechov) hlavne preto, že je vložená v skrinke bez chrbátu, čo plní funkciu nohy stola, na spodku skrinky po stranách mám navŕtané priechodky na nasávanie studeného vzduchu. Týmto štýlom má nižšiu teplotu ako v pozícií zabednenej.
Síce sa dnu práši, ale ja ten prach s radosťou utieram
-
Šu-Do
Redeemer
Aby ste vedeli
tak ja som mal cely JÚL otvorenu bednu... teda bocnicu oproti doske a to preto lebo som mal slaby zdroj (350W Mercury) na svoju zostavu a prehrieval sa, tym padom som sa bal ze sa moze odpaliť
Dnes uz vsetko ok
bedna je uz pekne zatvorena.... ked je otvorena tak sa komponenty o nieco lepsie chladia
ale to len minimalne 
-
audiotrack
VIP
-
uplink
VIP
http://www.manutan.sk/Dielenske-vybaven ... 17016.html
ta cena je dost na <censored> mozno je niekde aj nejaky lacnejsi.stlačený vzduch v spreji
Oblasti použitia:
* Hifi a video prístroje (dosky plošných spojov, magnetické hlavy, hnacia mechanika apod.)
* optické prístroje (kamery, objektívy, šošovky)
* motorové vozidlá (poistkové skrinky a ostrekovače skiel)
* hodinové mechanizmy
* na lekársku techniku
* pri výrobe modelov
* na písacie stroje
* univerzálne použiteľný.
* spoľahlivo odstraňuje prach z citlivých povrchov a ťažko dostupných miest
* objem 400 ml
-
jjj
Guru wannabe
Neviem preco si ludia myslia ze ked je bedna otvorena tak ze budu lepsie teploty .... je to uplny nezmysel pokial Ma clovek bednu dobre odvetranu uplne staci dat dozadu 1 120 vetrak na 900 otackach + ten vzdroji a upchat bocne otvopry aby sa vzduch nasaval iba cez predok case a ochladzoval tak disky.
no bednu nemam moc dobre vetranu ale poviem ti ze so zatvorenou som mal CPU v klude nieco nad 50° (mozno 52) a ked som otvoril tak v klude 42° az 43°...jjj napísal:Neviem preco si ludia myslia ze ked je bedna otvorena tak ze budu lepsie teploty .... je to uplny nezmysel pokial Ma clovek bednu dobre odvetranu uplne staci dat dozadu 1 120 vetrak na 900 otackach + ten vzdroji a upchat bocne otvopry aby sa vzduch nasaval iba cez predok case a ochladzoval tak disky.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
vandal666
Medium Star
nech sa paci:Stando napísal:no co som kukal tak ten stlaceny vzduch riadne drahy... ja za to nekcem dat viac ako 200. ale nech to vydrzi aspon na 3 precistenia...
http://thorn.inshop.sk/inshop/scripts/set.asp?Level=377