Wireless

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Flipperr
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Wireless

Príspevok od používateľa Flipperr »

Ake s nim mate skúsenosti?
Ako zvýšiť rychlost wirelessu? Zaujímave programy atd
Vsetko ma zaujíma :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja mam skusenosti zatial dobre, ale velmi zalezi od lokality, kde sa pripajas. Nikde je 2,4GHz pasmo take zahltene, ze ti to bude stale vypadvat. Tiez si treba dat pozor na providerov, niektorí niesu seriozni. Rychlost? Zalezi od APcka, rychlost ti zrejme bude provider limitovat.. A ked sa rozhodnes pre Wi-Fi, tak ber ohlad aj na druhych. :) Vyber si antenu, ktoru potrebujes, nadarmo budes na 300metrov prazit s 19db antenou. A vyhni sa plechovkam od kompotu :wink:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

keby si kazdi vedel zvysit svoju speed,tak by sa providerom vlasy dupkom stavali,zabudni
Flipperr
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Flipperr »

niee tak som to nemyslel. Ako zvysit rychlost ked mas napr. 2MB pripojenie (tj 250 kB/s) a cez wireless mi taha len 100 kB/s. Myslel som tym ako by sa dala rychlost zvacsit. Pouzil som program WirelessMon 2.0
http://www.studna.cz/5228/pocitacove-si ... relessmon/ a zistil som ze mi to nejde naplno. Tiez by mal citujem "Pomůže vám ověřit správnost konfigurace, lokalizovat zdroje rušení, vytvořit mapu síly signálu v oblasti, správně umístit směrovou anténu, apod." no zatial som este neprisiel na to ako :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

1) Tu antenu by ti mal nastavit provider pri instalacii
2) Moze sa v okoli nachadzat nejaky arogantny dement, co ta rusi. Search&destoy it!
3) Mas agregovane pripojenie
Napísať odpoveď