Kapely niciace si aparaturu na koncertoch

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Páči sa vám to ??

ano je to super
13
15%
je mi to fuck
27
31%
je to debilina jak hrom
47
54%

Celkom hlasov: 87

canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

fikus-kukis napísal:Lampový zos by som si vedel doma opraviť, roztrepanu gitaru ťažko :wink: .
HLAVNE KEBY BOLI ROZMLATENE TRAFAKY,ZE?VTEDY BY SI SI UZ MOHOL FUKAT CUKOR DO RITKY :lol:

Jimmy Hendrix
:a k akemu stylu su myslis patri rozbijanie aparatury? :lol: ,uplne nelogicke
si predstavte zeby Jardo Nohavica,alebo taky Nedved rozdrbal gitarku na konci predstavenia :lol:
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

ziadna kapela ktora nema prachy , alebo je na zaciatku by si toto nedovolila a myslim si ziadna ktora nenapodobnuje nirvanu ktora bla na drogach a najdu sa take kapelky ako tokio hotel :lol: :lol: :lol: :lol: ktori sa oblecu ako rockery a wouuu :lol: :lol: :lol: , keby mi to spravili na koncerte moja kapelka delirious ? tak ma velmi prekvapia a odidem z koncertu
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

canopus napísal:HLAVNE KEBY BOLI ROZMLATENE TRAFAKY,ZE?VTEDY BY SI SI UZ MOHOL FUKAT CUKOR DO RITKY :lol:
Tak ich previniem, u mňa to nie je problém :wink: , lenže aby si roztrepal taký dobre zošróbovaný, 5 kg-ový výstupák, to chce mimoriadne veľa úsilia :D .
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Tak ich previniem, u mňa to nie je problém :wink: , lenže aby si roztrepal taký dobre zošróbovaný, 5 kg-ový výstupák, to chce mimoriadne veľa úsilia :D .
sa zasmejem a to je cela zahada vsetkych zosilovacov zn. MESSA/BOOGIE,MARSHALL,AMPEG apod,ako hraju a vyznacuju sa svojimi paramatrami,a + lampy,ale to by az taky problem nebolo,ale aj tie su drahe,a tie by si znicil hned,nie je tak? :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

canopus napísal:+ lampy,ale to by az taky problem nebolo,ale aj tie su drahe,a tie by si znicil hned,nie je tak? :wink:
No rozbiť lampe baňku dokáže aj štvorročný zasran :) , len keby vedel, ako ho za to tato poriadne nakope do ri*i, tak by si to dobre rozmyslel :lol: .
Lampy sú drahé, no dajú sa zohnať už od 280 Sk za kus, avšak až chceš originálne od Marshall-a, nebodaj od Groove Tubes, tak Ťa to výjde polovica výplaty :wink: .
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:No rozbiť lampe baňku dokáže aj štvorročný zasran :) , len keby vedel, ako ho za to tato poriadne nakope do ri*i, tak by si to dobre rozmyslel :lol: .
Lampy sú drahé, no dajú sa zohnať už od 280 Sk za kus, avšak až chceš originálne od Marshall-a, nebodaj od Groove Tubes, tak Ťa to výjde polovica výplaty :wink: .

pozor pozor,Marshall elektronky ani nevyrabaju,ale davaju si ich iba osadzat
a k tym cenam,polovica vyplaty zase nie,v amerike stoja vsetky elektronky velmi lacno,mam tam teraz frajerku tak si dam doniest nejake tie Mullardy a Groovy,ceny co viem okolo 15 az 50 dolacikov
a vies co je paradox,ze kto vyraba skoro vsetky tie elektronky?su to rusi,napr. my mame tiez vynikajucu firmu na slovensku a volaju sa JJ a sidlia v Cadci
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

canopus napísal:na slovensku a volaju sa JJ a sidlia v Cadci
Hej, veľmi dobre viem, tie od JJ mám :D , lenže ak tvoj aparát má 12 ks lámp, a kúpiš Groove, tak zacáluješ 7 000Sk.
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

podla mna to je totalna hovadina,proste zacal to jedna skupina a hned zacali vsetci opakovat.jedina skupina u ktorej mi to nevadilo je Nirvana.u nich sa mi to jedinych videlo, ale inac voooobeeeec!!!
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

je to debilina ale ked na to maju aked to zevraj patri k ich zivitu ale stale to je debilina :aasmile27:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Re: Kapely niciace si aparaturu na koncertoch

Príspevok od používateľa Famine »

Podla mba parada , ozivi to koncert a ukaze sa destrukne umenie mam to rad :) minule som pozeral na STV koncert TUBLATANKY a tam Mato Durinda rozbil gitaru :smt033 decká v publiku boli z toho nadšene :smt043
Napísať odpoveď