Videoklip Anti Hungary zo SR
Ja by som sa vôbec nečudoval, keby to bolo maďarské dielo, ktoré by slúžilo ako zámienka na vyostrenie vzťahov medzi slovenskom a nimi a na diskreditáciu vlády v ktorej je SNS... maďarská vláda proste nevie zhltnúť fakt, že slovensko je samostatné... a navyše že na slovensku už nie je vo vláde žiaden maďar... robia zámerne s komára somára, aj keby toto "dielo" bolo slovenského pôvodu dosť sa čudujem tej prehnanej maďarskej reakcii.. však nech sa pozrú na to čo oni robia nám... ničenie sôch štúra a slovenských pamätníkou na južnom slovensku, hanlivé nápisi na rôznych budovách po južnom slovensku, aj fóra a stránky maďarského pôvodu sa hemžia protislovenskými vyjadreniami (ako už písal/a aryan angel)...
ja som za dobré vzťahy z maďarskom, ale ich divná mentalita im proste akosi nedovolí aby s nami boli za dobre aj oni...
keby sa benešove dekréty dotiahli do konca takéto problémy by sme tu nemali...
osobne nie som rasista a ani nič podobné ale fakt ma maďarská vláda takouto reakciou nahnevala...
ja som za dobré vzťahy z maďarskom, ale ich divná mentalita im proste akosi nedovolí aby s nami boli za dobre aj oni...
keby sa benešove dekréty dotiahli do konca takéto problémy by sme tu nemali...
osobne nie som rasista a ani nič podobné ale fakt ma maďarská vláda takouto reakciou nahnevala...
hmm...no ale mohli by im v tích školách vravieť aj čo bolo pred uhorskom ako ich predkovia avary vtrhli ku nám a naši pohostinný a k cudincom slušný predkovia im darovali pôdu, naučili ju obrábať, pestovať rôzne plodiny, proste naučili ich žiť... a nič za to nechceli... ale oni si nás na 1000 rokov podmanili, vytlčovali z nás národné povedomie, maďarizovali nás... a keď zistili, že to má opačný efekt už bolo neskoro a oni si to teraz nevedia odpustiť a furt snívajú o felvídeku - veľkom maďarsku... a potom si hľadajú aj takéto chabé zámienky aby nás mohli zo všetkého obviňovať... sa vôbec čudujem čo im to tá EÚ tak hltá...
škoda, že nemôžme spolunažívať v mieri... život by bol ľahší... ja osobne zdôrazňujem, že som za dobré vzťahy z maďarskom, ale dosť hodne to záleží hlavne od nich...
škoda, že nemôžme spolunažívať v mieri... život by bol ľahší... ja osobne zdôrazňujem, že som za dobré vzťahy z maďarskom, ale dosť hodne to záleží hlavne od nich...
a to vies bax ze v skolach ich ucia ,ze madari tu boli prvy a slovania tu prisli a usadili sa tu a odvtedy boli problemy...prisaham Bohu ze je to pravda..Ak sa niekde da najdi si ich dejepis a budes vediet...Jednoznacne problemy tu budu stale do kym SMK bude v politike..touto udalostou sa len potvrdilo ze treba to konecne riesit
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jedna baba povedalaToxikoman napísal:a to vies bax ze v skolach ich ucia ,ze madari tu boli prvy a slovania tu prisli a usadili sa tu a odvtedy boli problemy...prisaham Bohu ze je to pravda..Ak sa niekde da najdi si ich dejepis a budes vediet...Jednoznacne problemy tu budu stale do kym SMK bude v politike..touto udalostou sa len potvrdilo ze treba to konecne riesit
prvý tu boli ako som písal slovania....avari pustošili čo sa dalo...no potom im naši predkovia darovali pôdu na juhu od dnešného slovenska (teda tam kde žijú dodnes) atď ako som už písalLinkman napísal:my sme sa učili tak, že tu avari boli prví a pustošili čo sa dalo...
mne zas kamarát hovoril, že jeho kamaráta kamarát sa stretol z elvisovou babkou a tá mu povedala, že ona aj elvis je z marsu a že elvis sa dal preoperovať, bo ho spev nebavil a teraz je to vraj princ charles...z toho vyplíva, že elvis možno bude fakt kráľr3sp3ct napísal:Inak ja môžem napísať, že maďari su kanibali a stravujú sa maternicou slovenskej panny... ale nemám dôkaz... ako som písal jedna baba povedala...
OT, spamm a flame premazany! Vyjadrujte sa (civilizovane) k predmetu temy!
2 Toxikoman: Prestan urazat a osocovat inych uzivatelov! (pravidlo 6.) Ked vyslovis neake tvrdenie, podloz ho neakym dokazom (link, citacia,...) Ak sa nevies normalne diskutovat s ostatnymi, najdi si ine forum a tam si spammuj a flame-uj. Este raz neake urazky - BASA 2 DNI!
2 Toxikoman: Prestan urazat a osocovat inych uzivatelov! (pravidlo 6.) Ked vyslovis neake tvrdenie, podloz ho neakym dokazom (link, citacia,...) Ak sa nevies normalne diskutovat s ostatnymi, najdi si ine forum a tam si spammuj a flame-uj. Este raz neake urazky - BASA 2 DNI!
Avari != madari ..Teda podla nasho dejepisara. Nedavno sme totiz nieco s madarmi preberali a pri tej prilezitosti nam tvrdil, ze avari boli jeden kmen a stary madari druhy. Huni dalsi atd. A ze sa to zvykne zamienat. Neoveroval som si to, takze netrvdim na 100% ale ked to v skole ucilibax napísal:...
Hej Huni su tiez iny kmen.. Tiez si ludia zvyknu odvodit od Huna ->Hungary a pod. T.J. ZLE !bax napísal:frikso sorry...máš pravdu...trošku som si to kukal takže som si to usporiadal...bolo to asi tak, že prvý tu boli slovania, potom avary a nakoniec na avrské územie vtrhli maďarské kmene...takže sorry...ale ináč huni a maďarské kmene tiež nie sú tuším to isté...huni bolo iné etnikum..
-
vendo
Guru
no nech sa neposeru ti madari
ako sem dal aryan tie linky pekne vidno ze oni si dovolia vsetko ale my nemozeme nic inac je to medzinarodny skandal
najviac ma serie ze unia stoji za nimi vdaka tomu ze nas miki a vsetci hned po nastupe oznacili SNS za fasisticku a neviem aku a hned zavolali komisiu na kontrolu toho co sa tu bude diat a tak vtlacili unii to ze SNS je superextremisticka strana a ze teraz to tu bude uplne doje*ane
inac naozaj si myslim ze je to dielo madarov lebo aj v tom klipe od linkmana to hned spajaju s SNS co im vyhovuje aby ich znemoznili a pod --- UBOHOST cely madari su UBOHI.......
prepacte mi za moje mozno nacionalisticke a neviem ake reci ale to co sa tu zacalo diat po volbach to je *************CENSORED*************
ako sem dal aryan tie linky pekne vidno ze oni si dovolia vsetko ale my nemozeme nic inac je to medzinarodny skandal
najviac ma serie ze unia stoji za nimi vdaka tomu ze nas miki a vsetci hned po nastupe oznacili SNS za fasisticku a neviem aku a hned zavolali komisiu na kontrolu toho co sa tu bude diat a tak vtlacili unii to ze SNS je superextremisticka strana a ze teraz to tu bude uplne doje*ane
inac naozaj si myslim ze je to dielo madarov lebo aj v tom klipe od linkmana to hned spajaju s SNS co im vyhovuje aby ich znemoznili a pod --- UBOHOST cely madari su UBOHI.......
prepacte mi za moje mozno nacionalisticke a neviem ake reci ale to co sa tu zacalo diat po volbach to je *************CENSORED*************
-
vendo
Guru