jasne ze take nieco je, musis mat vsak mobil zo Symbianom a vola sa to myslim iRemote, nejak tak, pouzival som to na Nokii 6600. Zvolis si znacku zariatenia, tip zariadenia a prepinas.
poradte pls
vobec mi to nejde ... porty mam nastavene dobre ( v mobile mi vypise ze spojenie s kompom je ) ale klient v mobile mi nexce vyhladat zariadenie ( komp )
MarkAurel napísal:to je nieco uplne ine, pc a mobil spojis cez irda ci bt, ale telku spajas pomocou irda a na urcitej frekvencii na ktorej bezi dialkove
ja mam taky program na pda a vola sa tusim novi remote
Point napísal:jej ale sak ja mam d750i a ovladam si winamp aj plochu fajnovo na kompe cez BT tak co tu riesit kktiny .. jasne ze take neco je v jave .. su to normalne hidy len neviem ci idu aj na siemens
a je neco take aj na symbian??take ze mas v ruke mobil a ovladas plochu ci ako si to myslel??dik
Infračervený port lze použít jako dálkové ovládání jen u chytrých mobilů a komunikátorů. K tomuto účelu je zapotřebí, aby přístroj byl vybaven infračerveným portem s dlouhým dosahem a dohrání speciálního programu pro obsluhu.
Najvacsi dosah ma (podla vlastnych skusenosti) SE P910i (do 10m),ale nefunguje to z velkych uhlov(max cca 20-30stupnv) .
Najlepsi program na ovladanie je Total irRemote (volne sa da stiahnut len trial) ale mam v pc full verziu takze keby niekto chcel tak mozem poslat mailom.