tak to je dost na figu ale pozri ber to takto ludia su roznya nevieš čo jej frči hlavou možno zistila že je opačne orientovana to sa stava neviem sice ako sa može taky človek citit ale poviem ti len tolko kašli na nu a najdi si ženu čo bude o teba statstalkeryxo napísal:No ona mi na to povedala iba tolko, ze ma vypite a ze chceli trocha experimentovat. To sa ale dost zaplietla, bo viem ze ziaden alkohol nemoze pre lieky. Tak som jej hned povedal, ze moze ist... A teraz nedavno som pocul ze taha uz len s babami. A to sme chodili spolu 2 roky
Je TOTO nevera???????
-
stalkeryxo
Amateur
Tak To bol najvecsi mix pocitov. Ale isli po sebe asi takto:prosex napísal:tak toto je moj sen vidiet dve baby pri 69, ale nech tam nie je medzi nimi moja priatelka... co ta ako prve napadlo ked si to videl? Ako si sa citil?
1.Sok z toho, co vidim
2.Potom som si spomenuj, ze 2 baby v posteli nemusia byt zle
3.Ale hned na to zase: Vsak je to moja priatelka. A zarovem som si uvedomil, ze ak predo mnou daco taketo skryva, urcite mi nepovie 100% pravdu ani v inych veciach. Ale najviac ma dorazilo, ze sa tvarila akoby som bol v tej chvili na vine JA!!!
A to ako tomu mam rozumietHellb0Y napísal:No moja kamoska sa hrava zo skreckamy v posteli
Ak hej tak dost brutal.
Ale najprv sa mala so mnou porozpravat!!magnum napísal:tak to je dost na figu ale pozri ber to takto ludia su roznya nevieš čo jej frči hlavou možno zistila že je opačne orientovana to sa stava neviem sice ako sa može taky človek citit ale poviem ti len tolko kašli na nu a najdi si ženu čo bude o teba stat
Mimochodom, zene sa dovolim o mna starat, len ak budem v kome
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no nevera to je ale to som uz dade videl jasne v seriali FRIENDS sak Rosovi sa to stalo ne
btw no asi ju mas rad co no ja by som to skusil este dako riesit ale ked je fakt lesba tak par krat si uzit v3 a dovi dopo asi
a to zo zvieratkami nefim ale pred cca 4 rokmi daky spoluziak doniesol video ako zenska spala a pribehol dalmatinec a zacal lizat a ona najprv ze co to a potom ze jeeej no ale aj tak mi to pride chore heh ale asi im to je priemnejsie bo psi maju iny jazyk drsnejsi ale priemnejsi zo srandy si skus oblizat ruku to je take slizke klzke a potom ju daj oblizat psovi tiez vlhke ale je to priemnejsie heh znie to dost uchylne ze
ale ja zo zvieratkami nic nerobim aby som to uviedol na spravnu mieru
a to zo zvieratkami nefim ale pred cca 4 rokmi daky spoluziak doniesol video ako zenska spala a pribehol dalmatinec a zacal lizat a ona najprv ze co to a potom ze jeeej no ale aj tak mi to pride chore heh ale asi im to je priemnejsie bo psi maju iny jazyk drsnejsi ale priemnejsi zo srandy si skus oblizat ruku to je take slizke klzke a potom ju daj oblizat psovi tiez vlhke ale je to priemnejsie heh znie to dost uchylne ze
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
v tomto stebou suhlasim tiez neznaasam ked sa nieco zmeni a ja som ten posledny co sa to dozvestalkeryxo napísal:Ale najprv sa mala so mnou porozpravat!!Toto je totiz jedna z veci, ktore neznasam. Nieco sa zmeni a ja sa to dozviem az nahodou a na vlastne oci.
Mimochodom, zene sa dovolim o mna starat, len ak budem v kome.
-
stalkeryxo
Amateur
uvazoval si o tom ze lesby akosi su na baby a to je ako keby sa homosexuály je*ali a teraz medzi nich vojde žena myslís si že by jej dačo spravili? Ja nie.pt89 napísal:pozri ja som futbalista a nemozem za to ze som vecne v "nalade"
a co a tyka toho mozno keby som to videl live tak by mi doslo zle a ne ze by som bol rad...
glg moc nepriemne zaujimalo by ma jak to tie 2 roky tahala?stalkeryxo napísal:No ona mi na to povedala iba tolko, ze ma vypite a ze chceli trocha experimentovat. To sa ale dost zaplietla, bo viem ze ziaden alkohol nemoze pre lieky. Tak som jej hned povedal, ze moze ist... A teraz nedavno som pocul ze taha uz len s babami. A to sme chodili spolu 2 roky