Vztah na dialku
moze !!
no moj nazor jednoznacny jasne ze moze to fungovat aj ked velky problem je dialka ja prave takyto vztah mam a sme spolu 5 mesiacov , som velmi stastny a ona tiez cize ked prichadze po dlhom case do kontaktu tak je to nieco wou proste si viac vazim toho cloveka , sme spolu na nete na telefone komunikujeme kadzy den a je to ok .. aj moji rodica mali vztah na dialku oco byval na svk ale studoval v moskve a mama bola z moskvy kde mala pracu a oco odchadzal spat na svk tak museli vydrzat a vydrzali mama sa vydala za oca prisli na svk a ja a moje sestry sme na svete !!! tak ze tak
-
last_knight
Light Professional
kamo, co na to povedat?
moze to fungovat, mne to slapalo 2,5 roka, az kym (ina historka).
radit niekomu ohladom toho ci ma, alebo nema ist do vztahu je zbytocne a je jedno ci sa jedna o vztah na dialku alebo nie, bo aj tak sa kazdy rozhodne sam a musi za svoje rozhodnutia niest plnu zodpovednost, aj ked to bude chyba, alebo NIE.
dnes ma meniny, mal by som jej poslat sms
k*a, co to za mna vyslo
moze to fungovat, mne to slapalo 2,5 roka, az kym (ina historka).
radit niekomu ohladom toho ci ma, alebo nema ist do vztahu je zbytocne a je jedno ci sa jedna o vztah na dialku alebo nie, bo aj tak sa kazdy rozhodne sam a musi za svoje rozhodnutia niest plnu zodpovednost, aj ked to bude chyba, alebo NIE.
dnes ma meniny, mal by som jej poslat sms
k*a, co to za mna vyslo
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: moze !!
Potesil si majojcek napísal:no moj nazor jednoznacny jasne ze moze to fungovat aj ked velky problem je dialka ja prave takyto vztah mam a sme spolu 5 mesiacov , som velmi stastny a ona tiez cize ked prichadze po dlhom case do kontaktu tak je to nieco wou proste si viac vazim toho cloveka , sme spolu na nete na telefone komunikujeme kadzy den a je to ok .. aj moji rodica mali vztah na dialku oco byval na svk ale studoval v moskve a mama bola z moskvy kde mala pracu a oco odchadzal spat na svk tak museli vydrzat a vydrzali mama sa vydala za oca prisli na svk a ja a moje sestry sme na svete !!! tak ze tak
Pekny vyrok z jednej pohladnice v icq: "Absence is to love what wind is to fire, it extinguishes the small, it enkindles the great." Podla mna na to nieco bude, co myslite?
-
qwerty-xyz
Re: vztah na dialku
podla mna to rozhodne fungovat nebude,ak je to na dlho a na väcsiu vzdialenost tak urcite nie,skor ci neskor si osoba ktora je prec najde noveho partnera/ku na mieste ...wlado_v napísal:tak by ma zaujimalo ze co si o tom myslite...ci to podla vas moze fungovat a tak....
mas pravdu ak v tom vztahu ide len o sex , a nic k tomu druhemu necitis je ti jedno ked pride za tebou , proste sup sup mam volny byt , ( moj nazor )qwerty-xyz napísal:podla mna to rozhodne fungovat nebude,ak je to na dlho a na väcsiu vzdialenost tak urcite nie,skor ci neskor si osoba ktora je prec najde noveho partnera/ku na mieste ...
ja som mal uz vztahy na dialku a dopadlo to tak ze hned po prvom stretnuti som zistil ze su nymfomanky tak koniec ale co teraz prezivam je nieco ine pozname sa uz 10 mesiacov a 5 mesiacov chodime a velmi mi na tom cloveku zalezi .... moj pohlad na vec !! kto ma iny prepacte ja mam svoj zivot
-
r4wMUnt34q
Star
Moja kamratka, na ktoru cakam, kym sa rozide s jej frajerom mala vztah na dialku.. Sice na pol roka, ale mala.. A vydrzala.. Jej frajer bol v Amerike.. Pisali si na MSN a tak...wlado_v napísal:tak by ma zaujimalo ze co si o tom myslite...ci to podla vas moze fungovat a tak....
-
Carver11
Light Star
u mna podobne...myslim si osobne, ze sme si paradoxne blizsi a jeden druhemu vzacnejsi, ako keby sme boli neustale spolu. takto to viac stoji za to...a este to ma vyhodu...tesim sa domovp4ra napísal:Ja mam vztah na dialku. Sice to nie je az tak strasne daleko - 250km cca., ale vidime sa kazdy piatok, sobotu a nedelu. Mam pocit, ze prave aj tymto je nas vztah pevnejsi a funguje vyborne. Myslim si, ze je to mozne, ale musia to chciet obidve strany.
-
zuzkazuzka
VIP
ja som mala takmer dvojrocny vztah na dialku - asi 1200km. stretavali sme sa tak raz za 2 mesiace, celkom sa to dalo, ale ked som sa vratila spat, tak sa to pokazilo.... ono, nech si hovori kto chce co chce, vztah je o tom, aby ti dvaja boli spolu... male odlucenie na par dni/tyzdnov je v pohode a moze vztahu pomoct, ale dlhodobo takto fungovat sa asi neda...
-
r4wMUnt34q
Star
Nesuhlasim. Vztah je ked sa dvaja lubia. Vztah na dialku je ked sa dvaja lubia a su od seba daleko, chybaju si, su si vzacnejsi a je to velka skuska ich lasky, ci vydrzia nedostatky pritomnosti svojej polovicky alebo si najdu niekoho ineho.. Ked sa fakt lubia,tak vydrzia.. A ked nie, tak nie, aspon vedia, ze nemali uplne plnohodnotny vztah, alebo dost pevnej vole..zuzkazuzka napísal:vztah je o tom, aby ti dvaja boli spolu... male odlucenie na par dni/tyzdnov je v pohode a moze vztahu pomoct, ale dlhodobo takto fungovat sa asi neda...
-
zuzkazuzka
VIP
ja som pocas toho nasho pobytu nemala ziadnu potrebu byt s niekym inym, resp. nevyhladavala som spolocnost inych muzov. pocas celeho odlucenia som si hovorila, ze sa nam to pekne podarilo spolu zvladnut. moj priatel to vnimal rovnako. ale po case sme si nejako prestali rozumiet, mozno v tom boli aj ine veci, ale kazdopadne si myslim, ze aj to, ze som bola dlho prec nas vztah nejako poznacilo. i ked mi moj priatel nikdy nezazlieval, ze som odisla prec a nechala ho tu.r4wMUnt34q napísal:Nesuhlasim. Vztah je ked sa dvaja lubia. Vztah na dialku je ked sa dvaja lubia a su od seba daleko, chybaju si, su si vzacnejsi a je to velka skuska ich lasky, ci vydrzia nedostatky pritomnosti svojej polovicky alebo si najdu niekoho ineho.. Ked sa fakt lubia,tak vydrzia.. A ked nie, tak nie, aspon vedia, ze nemali uplne plnohodnotny vztah, alebo dost pevnej vole..
ono je to vsetko podla mna relativne. ked si dvaja doveruju, poznaju sa a maju sa radi, moze im vztah na dialku fungovat. ale kazdopadne si myslim, ze je to krajna situacia a urcite nie je zdrave byt spolu a predsa od seba.... vztah je o dvoch, ktori maju byt spolu a prezivat vzajomne to dobre aj zle.... a okrem toho nie je nic nad to, ked mozes pevne objat milovanu osobu...
-
r4wMUnt34q
Star
Ano, ja som myslel chvilkovy vztah na dialku=na nejakych par rokov.. Je mi jasne, ze vztah "stale na dialku" nemoze fungovat.. Jedine, ze ty dvaja vedia, ze o niekolko rokov si budu moct zalozit rodinu a niekde spolu stastne byvat az kym nepomru, tak sa oplati cakat.. Chce to, ale strasne vela pevnej vole a sebadiscipliny..zuzkazuzka napísal:ja som pocas toho nasho pobytu nemala ziadnu potrebu byt s niekym inym, resp. nevyhladavala som spolocnost inych muzov. pocas celeho odlucenia som si hovorila, ze sa nam to pekne podarilo spolu zvladnut. moj priatel to vnimal rovnako. ale po case sme si nejako prestali rozumiet, mozno v tom boli aj ine veci, ale kazdopadne si myslim, ze aj to, ze som bola dlho prec nas vztah nejako poznacilo. i ked mi moj priatel nikdy nezazlieval, ze som odisla prec a nechala ho tu.
ono je to vsetko podla mna relativne. ked si dvaja doveruju, poznaju sa a maju sa radi, moze im vztah na dialku fungovat. ale kazdopadne si myslim, ze je to krajna situacia a urcite nie je zdrave byt spolu a predsa od seba.... vztah je o dvoch, ktori maju byt spolu a prezivat vzajomne to dobre aj zle.... a okrem toho nie je nic nad to, ked mozes pevne objat milovanu osobu...
Vztah na dialku? Blbost. Viem o com hovorim. Da sa tak fungovat nejaky cas, ale skor ci neskor ste pod vplyvom novych emocii a na svojho partnera tisice km daleko myslite stale menej. Nedokazal som byt verny a nakoniec som sa dozvedel, ze ani ona mne. Rozisli sme sa. Ano, vztah je o tom, aby boli dvaja ludia spolu. Ked to ale niekomu vyhovuje, prajem mu aby bol stastny.
-
r4wMUnt34q
Star
Ale ved mozte komunikovat (aj ine veci) po telefone, alebo skor cez internet, cize mozte byt skoro kazdy den "spolu"..Dizzy napísal:Vztah na dialku? Blbost. Viem o com hovorim. Da sa tak fungovat nejaky cas, ale skor ci neskor ste pod vplyvom novych emocii a na svojho partnera tisice km daleko myslite stale menej. Nedokazal som byt verny a nakoniec som sa dozvedel, ze ani ona mne. Rozisli sme sa. Ano, vztah je o tom, aby boli dvaja ludia spolu. Ked to ale niekomu vyhovuje, prajem mu aby bol stastny.
Urcite lepsie ako nic..Dizzy napísal:"spolu"