co robit?
pockam kym nepojde na zachod a potom sa na nu vrhnem inak kludne to mozes napisat aj sem http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=10276&start=750 a ked uz bude nieco viac mozes pokracovat tu http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=43018&start=0
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
noo ked tam mas kamosov treba ich zapojit napr stolny futbal je celkom sranda poprosis ze ci by si 2 nelsi zahrat lebo ostatnym sa nece ale samozrejme ze ked pojdu tak nezacnes to tam palit a intickovat ze hra je do minuty dohrana normlane zacnes kecat ty co sa na tomto budu smiat tak takto som spoznal uz asi 4 baby dalsiu moznost mas poslat tam dakoho on bude trepat blbosti ty prides odneses ho ospravedlnis sa a mozes zacat rozhovor dako podobne som sa zoznamil s mojou veeelmi dobrou kamoskou len ta isla sama domov kamarat tam trepal blbosti ja som sa ospravedlnil a zacali sme kecat po 10 minutach som mal cislo
a najednoduchsie to je kamarat nato expert on nabhne prisadne si k svojej obeti a neda sa zastavit dokonca je neodbitny ale nato musis byt vtipny ne daky playboy proste musis si ich ziskat hned na zaciatku dakou blbou hlaskou napr som maldy krasny ambiciozny uspesny vezmime sa,,, ide len oto ze ked to je daka pipka tak ta posle rovno do... potom problem pri 5tich je to ze aspon jedna z nich ta hned posle dakam prec tu musis spracovat dakou blbostou mami prestan ja sa tu idem zasnubit abo tak 
-
Runes
Addict
Tomcat10 napísal:futbal som uz skusal, ale sa to dajak neosvedcilo. zatial fungoval len na 50%
a ako si ho hral bo treba hrat viac hier a hlavne mixovat napr ty s tvojou obetou proti kamosovi s dakou jej kamoskou, dobre je to ze musis ist najprv do zadu a po chvili ze pockaj vymenme sa vtedy sa jej mozes dotknut okolo pasa bo ju posuvas dozadu
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Prve tri prispevky a hned v tejto teme a znama otazkaTomcat10 napísal:futbal som uz skusal, ale sa to dajak neosvedcilo. zatial fungoval len na 50%
Veľmi zložitá situácia, najmä keď sú baby v puberte a na všetkom sa rehocú. Skúsiť ju pozvať na drink, niekam preč od nich, lebo v ich kolektíve (zvyšných 4) máš veľmi mizivé šance uspieť, väčšinou tieto situácie sa končia trapasom, za ktorý sa potom ty budeš hambiť
Veľa šťastia
-
Runes
Addict
par tipov ale len ked su to ocividne funny girl ziadna pipka horenosova pouzivaj triky dojdes s dacim napr aj drinkom a das jej to zo slovami "prijmes moji ruzi" dostat ju od nich hmmm no to bude problem ale co sa tyka trapasu to tiez neni zle bo niektore baby su sucitne cize ked ta jej kamosky znicia tak sa rozluc a tvar sa znicene mas dost velku sancu ze dotycna zatebou dojde abo pri ich odchode dostanes jej cislo malokedy sa to stava ale mozno budes mat to stastie inak dalsi postup mas pri futbale zoznamis dako zistis de byva naaahodou pojdes okolo a jeee sak s tebou som hral futbal a uz si s nou sam 
-
last_knight
Light Professional