Coze?
Coze?
Pozeral som kolko uzivatelov ma hojko skoro 11 000 a pozeram ze kolko prispevkov maju uzivatelia a pozeram ze 7004 kontaktov nema ziaden prispevok som sa len cudoval a to som nepozeral kolko ich je s jednym. Co su uzivatelia zaregistovany ale rok, dva a npridaju nic ani sa neprihlasuju nemozu sa mazat ??
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Coze?
To je sice pravda, ale zato si ty nemusis nahanat prispevky trapnymi temami, este k tomu s nazom co nic nepovie. Ved ked ti to vadi a myslis ze o tom admini nevedia, tak im napis PM ne?DANYHELL napísal:Pozeral som kolko uzivatelov ma hojko skoro 11 000 a pozeram ze kolko prispevkov maju uzivatelia a pozeram ze 7004 kontaktov nema ziaden prispevok som sa len cudoval a to som nepozeral kolko ich je s jednym. Co su uzivatelia zaregistovany ale rok, dva a npridaju nic ani sa neprihlasuju nemozu sa mazat ??
-
mastermind
VIP
vobec by nebol problem zmazat vsetkych uzivatelov ktori nemaju prispevok. otazka 30 sekund. No je to uplne zbytocne. nevidim ziaden dovod na to aby sa to robilo. Databazovy server ide svizne, indexy su porobene takze tak nejak.
a neviem ci nie je dokonca nastavene automaticke mazanie uzivatelov ktori nenapisu nic viac ako...
a neviem ci nie je dokonca nastavene automaticke mazanie uzivatelov ktori nenapisu nic viac ako...
-
blazer
Professional
Svizne? Nehovoril hojko, ze kvoli pretazeniu su povypinane podpisi a obcas padnu aj prilohy? Ak sa mylim tak srymastermind napísal:vobec by nebol problem zmazat vsetkych uzivatelov ktori nemaju prispevok. otazka 30 sekund. No je to uplne zbytocne. nevidim ziaden dovod na to aby sa to robilo. Databazovy server ide svizne, indexy su porobene takze tak nejak.
-
uplink
VIP
podpisy su povypinane kvoli trafficu, nie kvoli zatazi serveru samotneho. Ale aj preto. Ide mi ohromne na nervy ked otvaram nejake nemenovane forum kde ma uzivatel Jozko "Kreten co ma iQ opalovacieho kremu na cernochovi" Mrkvicka 500 kB podpis a k nemu sa prida dalsich 10 uzivatelov, tak je to uplne peckove kym sa to vsetko nacita a dostanem sa ku informacii ktoru hladam. Take forum ide ako slimak a nema sancu sa stat kvalitnym diskusnym forom, lebo je to len jeden obrovsky graficky chrachel v sieti internetu.blazer napísal:Svizne? Nehovoril hojko, ze kvoli pretazeniu su povypinane podpisi a obcas padnu aj prilohy? Ak sa mylim tak sry
Co mas proti tomu, ze podpisy nie su? Ja uplne suhlasim s Uplinkom! Niekedy, ked stahujem dokonca aj tuto na hojkovi cakam par sekund, kym mi natiahne celu stranku avatarov. Neviem, co by som v podobnych pripadoch robil, keby musel prehliadac stahovat aj podpisy. A je uplne jedno, ci maju 500 alebo 50kb.Slayter napísal:kto povedal ze to ma byt 500 kb podpis? ved to sa da nejakym php modom korigovat...