Coze?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Coze?

Príspevok od používateľa DANYHELL »

Pozeral som kolko uzivatelov ma hojko skoro 11 000 a pozeram ze kolko prispevkov maju uzivatelia a pozeram ze 7004 kontaktov nema ziaden prispevok som sa len cudoval a to som nepozeral kolko ich je s jednym. Co su uzivatelia zaregistovany ale rok, dva a npridaju nic ani sa neprihlasuju nemozu sa mazat ??
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No ked to nevadi adminovi.. :) preco to Tebe vadi? :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Coze?

Príspevok od používateľa blazer »

DANYHELL napísal:Pozeral som kolko uzivatelov ma hojko skoro 11 000 a pozeram ze kolko prispevkov maju uzivatelia a pozeram ze 7004 kontaktov nema ziaden prispevok som sa len cudoval a to som nepozeral kolko ich je s jednym. Co su uzivatelia zaregistovany ale rok, dva a npridaju nic ani sa neprihlasuju nemozu sa mazat ??
To je sice pravda, ale zato si ty nemusis nahanat prispevky trapnymi temami, este k tomu s nazom co nic nepovie. Ved ked ti to vadi a myslis ze o tom admini nevedia, tak im napis PM ne? :lock:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak potom by ich mohli vymazat ako na lamkach, len to by uz potom nebolo take velke diskusne forum, druha vec je komu sa chce filtrovat 11000 userov.no komu? mne nie
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

Ja som za to aby boli zmazan :twisted:
A ak to chce aj autor temy, tak to mam napisat do fora Pripomienky a navrhy :wink:
patrik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa patrik »

jj a neni to len na tomto fore je to aj na lamkach...ale admini ich nemazu a teraz na lamkach zacali mazat neaktivnych uzivatelov ale tam je viaz uzivatelov :wink:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

vobec by nebol problem zmazat vsetkych uzivatelov ktori nemaju prispevok. otazka 30 sekund. No je to uplne zbytocne. nevidim ziaden dovod na to aby sa to robilo. Databazovy server ide svizne, indexy su porobene takze tak nejak.
a neviem ci nie je dokonca nastavene automaticke mazanie uzivatelov ktori nenapisu nic viac ako...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

mastermind napísal:vobec by nebol problem zmazat vsetkych uzivatelov ktori nemaju prispevok. otazka 30 sekund. No je to uplne zbytocne. nevidim ziaden dovod na to aby sa to robilo. Databazovy server ide svizne, indexy su porobene takze tak nejak.
a neviem ci nie je dokonca nastavene automaticke mazanie uzivatelov ktori nenapisu nic viac ako...
Svizne? Nehovoril hojko, ze kvoli pretazeniu su povypinane podpisi a obcas padnu aj prilohy? Ak sa mylim tak sry :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

blazer napísal:Svizne? Nehovoril hojko, ze kvoli pretazeniu su povypinane podpisi a obcas padnu aj prilohy? Ak sa mylim tak sry :D
podpisy su povypinane kvoli trafficu, nie kvoli zatazi serveru samotneho. Ale aj preto. Ide mi ohromne na nervy ked otvaram nejake nemenovane forum kde ma uzivatel Jozko "Kreten co ma iQ opalovacieho kremu na cernochovi" Mrkvicka 500 kB podpis a k nemu sa prida dalsich 10 uzivatelov, tak je to uplne peckove kym sa to vsetko nacita a dostanem sa ku informacii ktoru hladam. Take forum ide ako slimak a nema sancu sa stat kvalitnym diskusnym forom, lebo je to len jeden obrovsky graficky chrachel v sieti internetu.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

kto povedal ze to ma byt 500 kb podpis? ved to sa da nejakym php modom korigovat...
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Slayter napísal:kto povedal ze to ma byt 500 kb podpis? ved to sa da nejakym php modom korigovat...
Co mas proti tomu, ze podpisy nie su? Ja uplne suhlasim s Uplinkom! Niekedy, ked stahujem dokonca aj tuto na hojkovi cakam par sekund, kym mi natiahne celu stranku avatarov. Neviem, co by som v podobnych pripadoch robil, keby musel prehliadac stahovat aj podpisy. A je uplne jedno, ci maju 500 alebo 50kb.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Mazat uzivatelia sa nebudu. hawk
Podpisy tak isto - zbytocnost. hawk

Este nieco?
ppt
Darca
Darca