co robit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

nemienim kvoli babe zacat fajcit
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

myslis ze po 1 cige budes zavislak :lol: ..ja fajcim len v lete..lebo sa "nudim"
DiBi
Light Star
Light Star

nechcem si pokazit pre blbosti zdravie. hlavne ked sa chystam ucit za pilota
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

uff z 1 nepokazis to mas jak keby si bol o 5 minut dlhsie v bare ale ok ked nexces nerob ale neni to zle!!nic ine ma nenapada :?
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

pt89 napísal:uff z 1 nepokazis
ano ale ta jeho si bude mysliet , ze fajci, a ked zisti, ze ne tak ju klamal :)
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jeziis tak povie ze prestal nee co ste nemate akoze ziadne napady anie predstavivost ci co?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jaaaj lamky tak ma napadlo ta ciga neni zly napad sak dojdes vypytas cigu tym si zacal konverzaciu potom zadres ze ty vlastne ani nefajcis len si sa cel zoznamit tuto zo slecnou :-D

potom dakto sa tu pytal ze kolko mam rokov tak 20 teda uz vlastne 21 ale to mam este mesiac casu

a kto ce byt pilot ?? to som cel aj ja myslis ze sa tam dostanes ja som to potom zmenil na pyrotechnika a uz sa chystam ale tiez mala sanca prepracovat sa
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

konecne niekto podporuje moj napad
Maruska
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Maruska »

zakricat ze je tam bomba a wypadnut, wonku si caju odchitit a..... :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Runes napísal:jaaaj lamky tak ma napadlo ta ciga neni zly napad sak dojdes vypytas cigu tym si zacal konverzaciu potom zadres ze ty vlastne ani nefajcis len si sa cel zoznamit tuto zo slecnou :-D
na toto si prisiel sam alebo ti v tom niekto pomahal? Vacsiu somarinu som nepocul. Si predstav tu situaciu ako prides k nej a pytas si cigaretu a potom zadres, sorry ja som debil, len som sa chcel zoznamit. Uz ta vidim ako jej davas bozk na zoznamenie a ona ta odjebava s tym, ze vacsieho vola este nestretla. Nepoznam babu, co by na nieco taketo zabrala. To musi byt 14-rocna azetacka alebo narusena zenska, co si nevie najst chlapa... Sorry nechcel som to tak napisat, ale toto ti naozaj nevyslo, zato k tomu futbalu sa priklanam aj ja, ozaj dobry napad :wink:
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

Sranda vcera v bare sa mi to stalo...stavil som sa s kamosom on povedal ze zozenie cislo do 23 00 a isiel na to, pockal kym pojde na wc...ale isla nakoniec ku ju-boxu a tam prisiel za nou a hovori jej ze ahoj ze nejdes ssi so mnou nieco dat ? a ona ze ok :) a bolo potom sme nakoniec skoncili vsetci v boxe 5 bab na 5-tich, ale skoro nas je*lo lebo sme zistili ze su sproste ako gulomet...juj smola :?
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:o no tak to by bolo dost huste ja by som zohnal dalsich 5 .tich kamosov a sli by sme si k nim sadnut a pokecat a tu moju vyvolenu to by som uz chalanom povedal ze ta je moja :wink: !!! asi tak alebo potom sam by som tam urcite nesiel za prve som hanblivy :oops: za druhe strach z od ... :cry: a vymsechu chalan nikdy nevie zeny su ako hady raz su krasne a zaujimave ale na druhej strane stipu :twisted: :( :idea: :!: :!:
DiBi
Light Star
Light Star

jojcek napísal::o no tak to by bolo dost huste ja by som zohnal dalsich 5 .tich kamosov a sli by sme si k nim sadnut a pokecat a tu moju vyvolenu to by som uz chalanom povedal ze ta je moja :wink: !!! asi tak alebo potom sam by som tam urcite nesiel za prve som hanblivy :oops: za druhe strach z od ... :cry: a vymsechu chalan nikdy nevie zeny su ako hady raz su krasne a zaujimave ale na druhej strane stipu :twisted: :( :idea: :!: :!:
no ja som tiez troska hanblivy ale snazim sa to prekonat. a to o dievcatach je pravda. vedia pekne stipat. :?
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kde ste boli ze mali jukebox..nebol to kozel :wink:
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

Tomcat10 napísal:ved to, tie zvysne su problem
ako tu bolo uz spomenute, posli na nich bandu kamosov a ak pojdu kdesi hrat alebo niekde von tak mas vyhrate ;)sa s nou zoznam, pozvy ju na drink, odprevad domov, a podobne halusky ;)
s14n
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa s14n »

Myslim,ze s mojou odvahov asi nic ale keby sa osamostatnila jej kamaratka tak by som za nou sprintoval a popytal ju cislo tej vyvolenej ved nemas co stratit ked ti ho da napis sms ze by si sa chcel s nou stretnut a mas to potom uz to je len a len na tebe kapisto????Tvoj sarm ju musi oziarit ked sa tak nestane nic sa nedeje budete kamarati dufam ze ti moja rada pomoze
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Chodieva tam casto? Ak hej, tak si dopraj trocha casu. Najprv nadviaz ocny kontakt. Casto na nu pozeraj. Ked sa ti pozrie do oci, tak hned neuhni pohladom. Chvilocku vydrz a potom pomaly otoc hlavu niekam inam. Oci odvrat az pocas otacania. Tak jej das najavo, ze si ju vsimas a nieco ti na nej "sedi". Podla mna je pohlad prvoradý pri nadvazovani znamosti. Ak ti pohlady bude opatovat, tak ju kludne mozes na nieco pozvat.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

pohlady su nanic, vlastne skusenosti. podla pohladu sa da vzdy usudit ci na teba len cumi alebo sa jej pacis.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

JumperAL napísal:pohlady su nanic, vlastne skusenosti. podla pohladu sa da vzdy usudit ci na teba len cumi alebo sa jej pacis.
Citas vobec, co pises? sa mi zda, ze si troska protirecis.... :P
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Nie, hladaj v tom hlbsi vyznam.
Napísať odpoveď