Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Myslim ze k ciganom je uz aj zbytocne sa vyjahdrovat. S tym sa uz aj tak nic nespravy pokial tu budu taky mudrlanti ako Ludia proti rasizmu a vseliake antirastiticke a diskriminacne kotroli z USA. Ked je ten Milo taky mudry tak nech si nastahuje taku dobru 18 clennu cigansku rodinu do domu, a to vsetkym obhajcom ciganov by som odporucil, ked chcete tak pomahat tak si zoberte nejakych Rigovcov do domu.
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

Niektory su normalny iny su svine a ty by mali stadial vypadnuť :smt006
pt89
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pt89 »

by som bil a bil uz nic ine nepomoze
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Kto pozeral dnešné televízne noviny na Markíze, určite postrehol, ako sa pre rómov z letanoviec stavajú nové bytovky za 65 miliónov SK, a dokonca si ich aj mnohí stavajú, sami na nich pracujú !!! Nadšené rómske mamičky sa nevedia dočkať, kedy sa nasťahujú, ako si kúpia nový nábytok a postele ! Juj ako sa ja s nimi teším, prajem im to!

P.S: Kedy sa takéto niečo robilo pre bielych?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

hezo napísal:Kto pozeral dnešné televízne noviny na Markíze, určite postrehol, ako sa pre rómov z letanoviec stavajú nové bytovky za 65 miliónov SK, a dokonca si ich aj mnohí stavajú, sami na nich pracujú !!! Nadšené rómske mamičky sa nevedia dočkať, kedy sa nasťahujú, ako si kúpia nový nábytok a postele ! Juj ako sa ja s nimi teším, prajem im to!

HEHE ... nikdy sa nic take nepostavilo pre bielych , lebo mame nejaky rozum a nechceme byt odpad spolocnosti. Ale na ako pi*u im to stavaju ked to za 5 rokov budu vybrakovane zas*ate byty, okolo ktorych sa koli smradu nebude dat prejst :D ... ale vazne .
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

hezo napísal:Kto pozeral dnešné televízne noviny na Markíze, určite postrehol, ako sa pre rómov z letanoviec stavajú nové bytovky za 65 miliónov SK, a dokonca si ich aj mnohí stavajú, sami na nich pracujú !!! Nadšené rómske mamičky sa nevedia dočkať, kedy sa nasťahujú, ako si kúpia nový nábytok a postele ! Juj ako sa ja s nimi teším, prajem im to!

To ze ich prestahuju a daju im nove byty, cert ich ber. Ale najhorsiena tom bolo to kde to maju postavit. hovorili medzi sp. stvrtkom a hrabusicami. ja byvam v hrabusiciach. viem o tom uz davno. uz dlhsie tam stoji cov ale stavba bola prerusena kvoli nejakym vedeniam. teraz ale pokracuju.
v tej reportazi to tam vychvalovali do neba vo pre nich robia, ale obyvatelov okolityvh dedin sa nespytali co si o tom myslia. ze ako prve pojdu stromy okolo cesty. cesta bude prakticky neprejazdny, kedze si tam budu vysedavat a to myslim vazne, lebo to pri osadach normalne robi. ze autobus bude vzdy natrieskany a ten smrad...
dalsia vec je bezpecnost. nedajboze niekoho zrazis. tak to by som ani zo srandy nezastavil. najprv by som zdrhol niekde do bezpecia a potom volal fizlov. no tazky zivot ma caka, nastastie uz budem vacsinu v kosiciach a byvat doma v hrabusiciach sa ani po skole nechastam...
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Ne som rasista ale ciganov proste :smt067 :smt025 :smt079
pepke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pepke

Príspevok od používateľa pepke »

Killer12 napísal:Ne som rasista ale ciganov proste :smt067 :smt025 :smt079
toto je typicke pre slovensko nie som rasista ale... ,kedy sa zobudite??????? nic v zlom .
hezo
Darca
Darca

Re: pepke

Príspevok od používateľa hezo »

pepke napísal:toto je typicke pre slovensko nie som rasista ale... ,kedy sa zobudite??????? nic v zlom .
Asi nemáš osobnú skúsenosť s týmito spoluobčanmi...
pepke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

pepke

Príspevok od používateľa pepke »

nemam na mysli skusenosti ale celkovy pohlad na taketo problemy , jedna sa o zaslepenost a nevedomost ak poviem ze niesom rasista ...,to potom je lepsie ak sa niekdo prizna ze je rasista aspon vies kto si , slovaci to riesia takto, zbavim sa naoko zodpovednosti ja niesom rasista 8) podla mna je to nebezpecne :( este raz ,nechcem nikoho urazit sorry
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Prid do nasho mesta pozriet na cas , ukazem ti jeden taky cinziacik, ktory prezentuje nase mestecko pretoze je pri hlavnej ceste a tam si kludne mozes uzit ( opekat budes prasiatka s nimi , ale zaujimavejsim sposobom - ze na polomrtvu svinu nahadzes seno a zapalis, potom zacnete pit a pit prestanete az po smrti a hrat karty pod stromcekom, cigaretky, potom si najdes nejaku rumunku spravis jej nejakych 10-15 deticiek,zas budes pit , potom ked dostanes socialku herna je tvoja , zas budes pit ale uz aj vyrivat no a ked umries a budes spominat na moje mestecko uvedomis si ze tvoj nazor sa da ovplynit :) a ze realita je kusok ina ako prezentovana

Dead_Warrior :arrow: ( cest tym niekolkym vynimkam ) :woa: btw este ze ste ich poucili za ten den , iste dalsich 364 dni budu sekat dobrotu :)

Inak aj ja mam podobny pripad , len vtedy kamarat , cigana hrabajuceho sa v kosi , zavrel don a upevnil , aby sa na par hodin uvedomil.. myslis ze pomohlo? Nie ich kose to sa uz nejdem ani vyjadrovat o zumpe, tak chodia v poslednom case aj k nasim .. ( beriem , nemaju co na seba , nech si zoberu , ale nechat smetisko a bordel STALE po sebe to je ... )
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Teraz cez prazdniny sa mi naskytla moznost i ked len taka mala byt na chvilu s malimi cigancanmi...Ked som bol v Tisovci(mesto pri Rimavskej Sobote) a koncom jak z tade vzdy odchadzame tak upratujeem cely byt tj prasime koberce vysavame,umyvame okna atd...a ako sme upratovali tak pri kontajnery bol daky hluk pozrieme a tam 3male deti(ciganske) daco robili zrejem daco hladali a vysipali kos(nechtiac asi) bol plny a bol iba jeden...a nasli sme v byte staru babiku ktorej koncatiny drzali pokope vdaka aj spagatom,maca bez jedneho oka,rybu no a nemali sme co s tym takze im to ponukneme tak mama na nich zavolala a spytala ci to chcu oni ze ano ano ale povedala ze dostanu to ale az vtedy ked to co "rozbrbrali" daju aj spet dokosa ja som im to siel odniest deti no oblecene v relativne cistom obleceni tak jedna z nich to upratovala varechou nie rukami (tymi to davala len spet do kosa)...dal som im to a z bytu mi dali este aj cokoladu ze aby som im dal...tie deti sa za to aj pekne podakovali a bolo aj vsetko upratane....
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

Cigani ,no ja nemam nikdi proti nikomu nic dokedy onen nemaju nic proti mne. :) ale problem to je.... najdu sa aj slusny, aj zly ako mi bieli len stym ze cigani sa maju lepsie(pomer praca/zisk) a zacali to vovelkom vyuzivat :!: myslim ze zato si dost mozeme sami, ale oni su uz taky odprirody.

co ma hneva na ciganoch , hlavne to ze sa volaju romovia, oni sa vlastne hambia za svoj narod.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Švíík: hmm podla man ked su este male tie ciganske deti tak by sa s nimi dalo este daco urobit tj....vzdelavat,poucit atd... ale ked uz pridu do veku 13-15 tak uz sa to nepodari ani poucit ani nic uz asi....heh mi napadlo ze sme im dali este aj dake starsie topanky v celkom dobrom stave a aj daky kabat pre dospelych ak by celi....ale i taq nadej vzdy zije :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Dead_Warrior napísal:Švíík: hmm podla man ked su este male tie ciganske deti tak by sa s nimi dalo este daco urobit tj....vzdelavat,poucit atd... ale ked uz pridu do veku 13-15 tak uz sa to nepodari ani poucit ani nic uz asi....heh mi napadlo ze sme im dali este aj dake starsie topanky v celkom dobrom stave a aj daky kabat pre dospelych ak by celi....ale i taq nadej vzdy zije :)
Jasne ... tie male romske deti strasne lutujem ... ziju v otrasnych podmienkach a vyrastu z nich dementi ... a pritom za to nemozu ... a mozno by sa im dalo nejako pomoct ... ale ako ? nemozme ich zavriet vsetky do decakov , lebo take kapacity niesu a ani nemoze stat zvysit pridavky lebo to prd pomoze .. to akurat vsetko zhorsi ... je to blbe, fakt je mi luo tych deti :cry:
Killer12
Light Star
Light Star

Re: pepke

Príspevok od používateľa Killer12 »

pepke napísal:toto je typicke pre slovensko nie som rasista ale... ,kedy sa zobudite??????? nic v zlom .
Asi sa im vyhybas ked nevies co su zac!
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:Jasne ... tie male romske deti strasne lutujem ... ziju v otrasnych podmienkach a vyrastu z nich dementi ... a pritom za to nemozu ... a mozno by sa im dalo nejako pomoct ... ale ako ? nemozme ich zavriet vsetky do decakov , lebo take kapacity niesu a ani nemoze stat zvysit pridavky lebo to prd pomoze .. to akurat vsetko zhorsi ... je to blbe, fakt je mi luo tych deti :cry:
nemuselo by sa do decakou...niekto to tu uz davnejsie o paar stran dozadu neviem ci to nebol nahodou p4ra(ak nie tak sry) fakt neviem ze keby tie deti dali do internatnych skol...lenze to by sa zase rodicom nepacilo ze budu bez deti...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

miki690 napísal:... ziju v otrasnych podmienkach a vyrastu z nich dementi ... a pritom za to nemozu ...
v tomto mas pravdu , nemozu za to..
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Dead_Warrior napísal:nemuselo by sa do decakou...niekto to tu uz davnejsie o paar stran dozadu neviem ci to nebol nahodou p4ra(ak nie tak sry) fakt neviem ze keby tie deti dali do internatnych skol...lenze to by sa zase rodicom nepacilo ze budu bez deti...
nj, bez tych deti by dostavali menej $$$
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Toto je niečo proti "strachu" z Rómov

zároveň je to kampaňou prot rasizmu

Napísať odpoveď