Sony Ericsson W300i memory card
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Sony Ericsson W300i memory card
mam taky mensi problem...mam W300i a pamatovu kartu 256 MB...nieco na nej mam ale spolu tie subory maju len okolo 80 MB...ale volne miesto na karte mi ukaze len 155 MB...kde mi moze utekat tych 30 MB?diky moc za odpovede...
-
qwerty-xyz
Re: Sony Ericsson W300i memory card
moze ti utekat pokial mas blbu kartu,ja som kupil a uz na novej 512 ke..mi utieklo 50 MB a predavac povedal..ze to je tak pri kazdej...kupil som kartu SANDISK a uteka mi asi 10MB takze .....je to rozdiel.......johny17 napísal:mam taky mensi problem...mam W300i a pamatovu kartu 256 MB...nieco na nej mam ale spolu tie subory maju len okolo 80 MB...ale volne miesto na karte mi ukaze len 155 MB...kde mi moze utekat tych 30 MB?diky moc za odpovede...
ono to mas tak ako ked si kupis novy HDD napr kupis si 80GB disk a windows ti ukaze ze ma len 78GB ... tak isto je to aj s pamatovymi kartami ono je to tym ze napr na zaciatku sa ti vytvori alokacna tabulka ... potom su tam este fyzikalne vlastnosti kolko ma sektorov ... a podobne blbosticky proste vsetky pamatove media maju stale mensiu kapacitu ako je pisane.
nj pekne vysvetleneob3l1x napísal:ono to mas tak ako ked si kupis novy HDD napr kupis si 80GB disk a windows ti ukaze ze ma len 78GB ... tak isto je to aj s pamatovymi kartami ono je to tym ze napr na zaciatku sa ti vytvori alokacna tabulka ... potom su tam este fyzikalne vlastnosti kolko ma sektorov ... a podobne blbosticky proste vsetky pamatove media maju stale mensiu kapacitu ako je pisane.