Lord_3D napísal:huu no neviem či keď by som videl UFO tak či by som neskolaboval od strachu...
kolaps asi, ale ked ti pravdu poviem kde by som sa potom prebral resp. co by som mnou bolo nekcem ani vediet. ak by sa mi nic okrem kolapsu nestalo tak ok, ale mozno by bolo lepsie byt dead...
Stando napísal:kolaps asi, ale ked ti pravdu poviem kde by som sa potom prebral resp. co by som mnou bolo nekcem ani vediet. ak by sa mi nic okrem kolapsu nestalo tak ok, ale mozno by bolo lepsie byt dead...
ja myslim tak že keby aj na oblohe vidim UFO niekde v dialke tak kolaps..
Lord_3D napísal:ja myslim tak že keby aj na oblohe vidim UFO niekde v dialke tak kolaps..
jaj tag, ja ze nazivo a tak neviem co by som zrobil keby som ho videl z dialky asi by som bol riadne soknuty... potom by som dakoho zavolal aby som nebol sam...
Stando napísal:jaj tag, ja ze nazivo a tak neviem co by som zrobil keby som ho videl z dialky asi by som bol riadne soknuty... potom by som dakoho zavolal aby som nebol sam...
ja by som sa asi zblázil strachom, proste uz by som nemohol žiť ako predtým, s vedomim že niesme sami......
tak asi skola a take vecia a potom nasho cintorina okolo ktoreho chodim kazdy den v noci a uz par krat som tam pocul cudne vykriky a smiech a nejake postavy o pol naoci a tak, a najhorsie je ze ked sa postavim na balkon v mojej izbe tak ho pekne krasne cely vidim
PACO8 napísal:tak asi skola a take vecia a potom nasho cintorina okolo ktoreho chodim kazdy den v noci a uz par krat som tam pocul cudne vykriky a smiech a nejake postavy o pol naoci a tak, a najhorsie je ze ked sa postavim na balkon v mojej izbe tak ho pekne krasne cely vidim