11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
(DISCLAIMER: Distribuovanie a kopírovanie dokumentárneho filmu, ktorý nájdete na tejto stránke je plne legálne, povolené, dokonca aj odporúčané jeho autormi. Jeho sťahovaním sa nedopustíte žiadneho protizákonného činu.)
Všetci poznáme "oficiálny príbeh". Teroristi na čele s Bin Ládinom zorganizovali najväčší útok na americkú pôdu od bombardovania Pearl Harbor.
Ale...
Čo ak 757 nenarazil do Pentagonu?
Čo ak Let 93 nikdy nepadol pri Shanksville?
Čo ak Dvojičky nepadli vďaka ohňu?
Všetko to je klamstvo...
Štyri roky po 11. septembri má americký ľud viac otázok ako odpovedí. Tento výnimočný dokument zachádza pod povrch oficiálnej verzie udalostí 9/11, aby presvedčivo ukázal, že niektorí činitelia americkej vlády nielen o útokoch dopredu vedeli, ale že sú do nich dokonca priamo zapojení a nesú zodpovednosť za smrť viac ako 3000 amerických občanov.
- vedeli ste, že lietadlo pri Pentagone sa nikdy nenašlo?
- vedeli ste, že škoda spôsobená na Pentagone sa vôbec nezhoduje s "boeingom", ktorý tam "narazil"?
- vedeli ste, že do WTC boli týždeň pred touto katastrofou uložené bomby?
- vedeli ste, že priznanie Bin Ladina bolo sfalšované?
... ak vás toto všetko zaujíma, pozrite si tento perfektný, dvojhodinový dokument plný šokujúcich dôkazov, ktoré presvedčivo dokazujú, že celá táto katastrofa bola naplánovaná a vykonaná vládou USA.
DOWNLOAD: http://911.yweb.sk/filmy.html
P.S.: Tento dokument je v anglictine, pricom obsahuje ceske titulky.
Vláda tvrdí, že čierne skrinky z lietadiel sa nenašli, odôvodnili to tak, že zhoreli v požiari, ktorý vytvorila explózia. Taktiež tvrdia, že našli pas jedného z cestujúcich. Ako mohli skrinky zhorieť, a pas nie?
Obe WTC padli voľným pádom, presne za 10 sekúnd. Vláda tvrdí, že padli pre požiar, ktorý bol spôsobený lietadlami, v horných častiach budov. Tento požiar z vrchu budov by nikdy nespôsobil voľný pad oboch budov, kedže nižsie časti neboli vôbec poškodené.
... je toho strašne veľa, toto nie je ani 1% filmu. Tešte sa!
"teraz som si pozrel ten dokument a verim tomu ze to bola americka vlada oplati sa to kuknut"
~ aston
"videl som to uz davnejsie a musim povedat ze to zmenilo moj nazor na to vsetko."
~ zelovoc
Všetci poznáme "oficiálny príbeh". Teroristi na čele s Bin Ládinom zorganizovali najväčší útok na americkú pôdu od bombardovania Pearl Harbor.
Ale...
Čo ak 757 nenarazil do Pentagonu?
Čo ak Let 93 nikdy nepadol pri Shanksville?
Čo ak Dvojičky nepadli vďaka ohňu?
Všetko to je klamstvo...
Štyri roky po 11. septembri má americký ľud viac otázok ako odpovedí. Tento výnimočný dokument zachádza pod povrch oficiálnej verzie udalostí 9/11, aby presvedčivo ukázal, že niektorí činitelia americkej vlády nielen o útokoch dopredu vedeli, ale že sú do nich dokonca priamo zapojení a nesú zodpovednosť za smrť viac ako 3000 amerických občanov.
- vedeli ste, že lietadlo pri Pentagone sa nikdy nenašlo?
- vedeli ste, že škoda spôsobená na Pentagone sa vôbec nezhoduje s "boeingom", ktorý tam "narazil"?
- vedeli ste, že do WTC boli týždeň pred touto katastrofou uložené bomby?
- vedeli ste, že priznanie Bin Ladina bolo sfalšované?
... ak vás toto všetko zaujíma, pozrite si tento perfektný, dvojhodinový dokument plný šokujúcich dôkazov, ktoré presvedčivo dokazujú, že celá táto katastrofa bola naplánovaná a vykonaná vládou USA.
DOWNLOAD: http://911.yweb.sk/filmy.html
P.S.: Tento dokument je v anglictine, pricom obsahuje ceske titulky.
Vláda tvrdí, že čierne skrinky z lietadiel sa nenašli, odôvodnili to tak, že zhoreli v požiari, ktorý vytvorila explózia. Taktiež tvrdia, že našli pas jedného z cestujúcich. Ako mohli skrinky zhorieť, a pas nie?
Obe WTC padli voľným pádom, presne za 10 sekúnd. Vláda tvrdí, že padli pre požiar, ktorý bol spôsobený lietadlami, v horných častiach budov. Tento požiar z vrchu budov by nikdy nespôsobil voľný pad oboch budov, kedže nižsie časti neboli vôbec poškodené.
... je toho strašne veľa, toto nie je ani 1% filmu. Tešte sa!
"teraz som si pozrel ten dokument a verim tomu ze to bola americka vlada oplati sa to kuknut"
~ aston
"videl som to uz davnejsie a musim povedat ze to zmenilo moj nazor na to vsetko."
~ zelovoc
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
aston sak hej, blbost to je, a tak isto su tam 2 hodiny blbosti co hovori vlada, si to pozri a zistis ze to vlada fakt tvrdi, ze sa tie skrinky roztavili
a na otazku preco by to robili mate zodpovedane na konci -- ako poistka ktoru dostal majitel WTC (btw poistil ich len kusok pred tym dnom, a poistil ich vyhradne proti terorizmu), potom ze bush ma pravo robit a hovorit cokolvek chce (od tohto dna), a vojny v iraku, a este zlato ktore bolo pod WTC odlozene.. a este o moc viac :>
vsetko to je v tom filme
a na otazku preco by to robili mate zodpovedane na konci -- ako poistka ktoru dostal majitel WTC (btw poistil ich len kusok pred tym dnom, a poistil ich vyhradne proti terorizmu), potom ze bush ma pravo robit a hovorit cokolvek chce (od tohto dna), a vojny v iraku, a este zlato ktore bolo pod WTC odlozene.. a este o moc viac :>
vsetko to je v tom filme
-
Kosh
King
no, su dva filmy, videl som obidva - a zvlášť presvedčivo vyzeral argument o tom, že ak boenig vrazí do pentagonu, tak musí, vzhľadom na svoju veľkosť a hmotnosť zanechať ďaleko väčšiu dieru, ako v pentagone vznikla, a tiež neexistuje žiadna fotka/video, ktoré by ukazovalo lietadlo v pentagone, čo je veľmi čudné na dobu, keď novinári zverejnia čokoľvek - a tiež to s úmyselnou demoláciou dvojičiek je tiež reálne vzhľadom na výpovede hasičov, to že izraelská spoločnosť sa chvíľu predtým vysťahovala napriek zaplatenému nájomnému... a tiež to že spadla budova, ktorej sa lietadlo ani nedotklo (myslím tú menšiu pri dvojičkách)
-
skurud-hay
Expert
Je jasne že amíci su magori ale žeby odpálili 3000 vlastných ľudí len aby mohli niekde vpadnúť je dosť nepravdepodobné ale pravdu sa my smrtelníci nedozvieme.Racius napísal:Ak myslíš to, že PREČO Američania spravili pád WTC, tak podla môjho názoru, aby mali zámienku na vpád do Iraku.
To môj názor
Ešte som film nevidel práve ho sťahujem a teším sa naň.
artabanes -- este co v tom videu nebolo -- tych 5 obrazkov z tej benzinky ktore vlada uvolnila obsahovali dokonca aj zly datum -- 12. september 2001 tam bolo napisane 
a ta budova mohla padnut pre silu ktoru vytvorili WTC, ale dokonca ani to nebol dovod - aj ta bola odpalena, lebo obsahovala tie policajne zaznamy ktore tiez chceli aby boli znicene.
a ta budova mohla padnut pre silu ktoru vytvorili WTC, ale dokonca ani to nebol dovod - aj ta bola odpalena, lebo obsahovala tie policajne zaznamy ktore tiez chceli aby boli znicene.
-
Andi_Cibula
Addict
Dakde som už čítal, že bežne vo WTC pracovalo cca 50 tisíc ľudí a v deň zrútenia tam bolo 3000 viac-menej bezvýznamných ľudí, ako sú údržbári, upratovači a podobne a keď majú taký žalúdok na vpád do Iraku, tak obetovať 3000 "bezvýznamných" ľudí pre nich nie je problém.skurud-hay napísal:Je jasne že amíci su magori ale žeby odpálili 3000 vlastných ľudí len aby mohli niekde vpadnúť je dosť nepravdepodobné ale pravdu sa my smrtelníci nedozvieme.
Vsak to , ved to by bolo uz velmi nepochopitelne , zeby niekto az takto potreboval vojnu v iraku ?skurud-hay napísal:Je jasne že amíci su magori ale žeby odpálili 3000 vlastných ľudí len aby mohli niekde vpadnúť je dosť nepravdepodobné ale pravdu sa my smrtelníci nedozvieme.