11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Príspevok od používateľa RiMMER »

(DISCLAIMER: Distribuovanie a kopírovanie dokumentárneho filmu, ktorý nájdete na tejto stránke je plne legálne, povolené, dokonca aj odporúčané jeho autormi. Jeho sťahovaním sa nedopustíte žiadneho protizákonného činu.)

Všetci poznáme "oficiálny príbeh". Teroristi na čele s Bin Ládinom zorganizovali najväčší útok na americkú pôdu od bombardovania Pearl Harbor.
Ale...
Čo ak 757 nenarazil do Pentagonu?
Čo ak Let 93 nikdy nepadol pri Shanksville?
Čo ak Dvojičky nepadli vďaka ohňu?

Všetko to je klamstvo...
Štyri roky po 11. septembri má americký ľud viac otázok ako odpovedí. Tento výnimočný dokument zachádza pod povrch oficiálnej verzie udalostí 9/11, aby presvedčivo ukázal, že niektorí činitelia americkej vlády nielen o útokoch dopredu vedeli, ale že sú do nich dokonca priamo zapojení a nesú zodpovednosť za smrť viac ako 3000 amerických občanov.

- vedeli ste, že lietadlo pri Pentagone sa nikdy nenašlo?
- vedeli ste, že škoda spôsobená na Pentagone sa vôbec nezhoduje s "boeingom", ktorý tam "narazil"?
- vedeli ste, že do WTC boli týždeň pred touto katastrofou uložené bomby?
- vedeli ste, že priznanie Bin Ladina bolo sfalšované?

... ak vás toto všetko zaujíma, pozrite si tento perfektný, dvojhodinový dokument plný šokujúcich dôkazov, ktoré presvedčivo dokazujú, že celá táto katastrofa bola naplánovaná a vykonaná vládou USA.

DOWNLOAD: http://911.yweb.sk/filmy.html

P.S.: Tento dokument je v anglictine, pricom obsahuje ceske titulky.

Na ukážku pár dôkazov z tohto dokumentu:

Podľa FBI web stránky, Osama bin Ladin je ľavák. Zatiaľčo v jeho video páske s 'priznaním' sa podpisuje pravou rukou, rovnako ako na pravej ruky nosí zlatý prsteň, čo je zakázané islamským zákonom.

Vláda tvrdí, že čierne skrinky z lietadiel sa nenašli, odôvodnili to tak, že zhoreli v požiari, ktorý vytvorila explózia. Taktiež tvrdia, že našli pas jedného z cestujúcich. Ako mohli skrinky zhorieť, a pas nie?

Obe WTC padli voľným pádom, presne za 10 sekúnd. Vláda tvrdí, že padli pre požiar, ktorý bol spôsobený lietadlami, v horných častiach budov. Tento požiar z vrchu budov by nikdy nespôsobil voľný pad oboch budov, kedže nižsie časti neboli vôbec poškodené.

... je toho strašne veľa, toto nie je ani 1% filmu. Tešte sa!

Vaše názory na tento dokument:

"Akurát som dopozeral film a je to veľmi zaujímavé a celkom ma aj presvečil že to spravili amici aby mohli vyvolať nejaký konflikt."
~ skurud-hay

"teraz som si pozrel ten dokument a verim tomu ze to bola americka vlada oplati sa to kuknut"
~ aston

"videl som to uz davnejsie a musim povedat ze to zmenilo moj nazor na to vsetko."
~ zelovoc
moham3d
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

tak to si cez vikend pozriem
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

pozri si, a budem velmi rad, ak sem napises svoj nazor, a verim tomu, ze nim len presvedcis dalsich ludi, aby urobili to iste.

nie je to totiz ziadny klam, ani samanstvo, je to cista pravda ukazana na fotkach, video zaznamoch, audio zaznamoch, vsetkeho co z toho dna ludia maju.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ja mam jeden dokument co o tomto hovori, ale toto je asi nejaky dasli. :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

tak na toto som teda riadne zvedavy. ked dotaham (asi az zajtra) tak pozriem a pokecame :)
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Pridal som este 3 ukazky dokazov (do mojho prveho postu), takze sa na to pozrite.
Dufam, ze vsetci co si to pozrete, sem aj napisete vas nazor.
A verte alebo nie, uz teraz viem aky bude :D
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

tychto dokumentov je uz dost a vsetko mozu byt len dohady.Ale sam som zvedavi kde sa skryva pravda.Ale tú zial uz asi nikto nenajde
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

a precoby to robili?
a k tej ciernej skrinke ked tam lietadlo skutocne narazilo tak cierna skrinka musi niekde byt pretoze to neni mozne ze by sa roztavila pri takej teplote jaka tam vznikla ona je totiz o mnoho odolnejsia to je blbost :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Tak na toto som strasne zvedavy , co za fakty tam pouzili a vlastne preco by to vlastne spravili :?: :!:
Zajtra stiahnem ...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Švíík napísal:Tak na toto som strasne zvedavy , co za fakty tam pouzili a vlastne preco by to vlastne spravili :?: :!:
Zajtra stiahnem ...
Ak myslíš to, že PREČO Američania spravili pád WTC, tak podla môjho názoru, aby mali zámienku na vpád do Iraku.
:!: To môj názor :!:
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

aston sak hej, blbost to je, a tak isto su tam 2 hodiny blbosti co hovori vlada, si to pozri a zistis ze to vlada fakt tvrdi, ze sa tie skrinky roztavili

a na otazku preco by to robili mate zodpovedane na konci -- ako poistka ktoru dostal majitel WTC (btw poistil ich len kusok pred tym dnom, a poistil ich vyhradne proti terorizmu), potom ze bush ma pravo robit a hovorit cokolvek chce (od tohto dna), a vojny v iraku, a este zlato ktore bolo pod WTC odlozene.. a este o moc viac :>

vsetko to je v tom filme
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, su dva filmy, videl som obidva - a zvlášť presvedčivo vyzeral argument o tom, že ak boenig vrazí do pentagonu, tak musí, vzhľadom na svoju veľkosť a hmotnosť zanechať ďaleko väčšiu dieru, ako v pentagone vznikla, a tiež neexistuje žiadna fotka/video, ktoré by ukazovalo lietadlo v pentagone, čo je veľmi čudné na dobu, keď novinári zverejnia čokoľvek - a tiež to s úmyselnou demoláciou dvojičiek je tiež reálne vzhľadom na výpovede hasičov, to že izraelská spoločnosť sa chvíľu predtým vysťahovala napriek zaplatenému nájomnému... a tiež to že spadla budova, ktorej sa lietadlo ani nedotklo (myslím tú menšiu pri dvojičkách)
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

Racius napísal:Ak myslíš to, že PREČO Američania spravili pád WTC, tak podla môjho názoru, aby mali zámienku na vpád do Iraku.
:!: To môj názor :!:
Je jasne že amíci su magori ale žeby odpálili 3000 vlastných ľudí len aby mohli niekde vpadnúť je dosť nepravdepodobné ale pravdu sa my smrtelníci nedozvieme.
Ešte som film nevidel práve ho sťahujem a teším sa naň.
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

artabanes -- este co v tom videu nebolo -- tych 5 obrazkov z tej benzinky ktore vlada uvolnila obsahovali dokonca aj zly datum -- 12. september 2001 tam bolo napisane :D

a ta budova mohla padnut pre silu ktoru vytvorili WTC, ale dokonca ani to nebol dovod - aj ta bola odpalena, lebo obsahovala tie policajne zaznamy ktore tiez chceli aby boli znicene.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

parada, pokracovanie 911. urcite pozriem o 7 minut :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

skurud-hay napísal:Je jasne že amíci su magori ale žeby odpálili 3000 vlastných ľudí len aby mohli niekde vpadnúť je dosť nepravdepodobné ale pravdu sa my smrtelníci nedozvieme.
Dakde som už čítal, že bežne vo WTC pracovalo cca 50 tisíc ľudí a v deň zrútenia tam bolo 3000 viac-menej bezvýznamných ľudí, ako sú údržbári, upratovači a podobne a keď majú taký žalúdok na vpád do Iraku, tak obetovať 3000 "bezvýznamných" ľudí pre nich nie je problém.
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

tak toto musim vidiet vedel som ze americka vlada su sami ****** :censored: ale toto musim vidiet
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jo jo len do toho :> pozerajte :> potom cakam nazory kazdeho z vas kto to uvidi.
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

tak to su ko*ot ty amici potom a uz sa terroristom z iraku co utocia na ameriku necudujem :(
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

skurud-hay napísal:Je jasne že amíci su magori ale žeby odpálili 3000 vlastných ľudí len aby mohli niekde vpadnúť je dosť nepravdepodobné ale pravdu sa my smrtelníci nedozvieme.
Vsak to , ved to by bolo uz velmi nepochopitelne , zeby niekto az takto potreboval vojnu v iraku ?
Napísať odpoveď