11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
skurud-hay
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

Racius napísal:Dakde som už čítal, že bežne vo WTC pracovalo cca 50 tisíc ľudí a v deň zrútenia tam bolo 3000 viac-menej bezvýznamných ľudí, ako sú údržbári, upratovači a podobne a keď majú taký žalúdok na vpád do Iraku, tak obetovať 3000 "bezvýznamných" ľudí pre nich nie je problém.
No jasné, keď sa chcú vraždiť navzájom, ja im brániť nebudem, však ich je dosť. :lol:
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

hey, btw, mohol by som potom Vase nazory vkladat do prveho postu? pre tych co si to otvoria prvy krat, alebo tak...
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

ok mozes ale si myslim ze amici su ko*ot aspon ty co su vo vlade sak oni vedia ze im dochazda ropa :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Takato tema o WTC tu bola, boli tu aj videa o utoku na pentagon, kde bolo jasne vidiet, ze nejde o lietadlo ale o raketu. Ak sa nemylim, tak by to mohlo byt v teme o USA a terorizme:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=24337
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32273
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hojko, toto ale nie je len jedno kratke video, ale dlhy dokument, velmi dokonale spracovany, dufam ze to nie je teda dovod na zmazanie mojho fora :> vdaka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

RiMMER:
http://video.google.com/videoplay?docid ... ade+center

Daj si na video.google.com hladat WTC, World trade center, Truth of 11th, 9/11 atd... a uvidis co ti vsetko najde.
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hojko:
dik, ale neboj, najde mi menej ako som dokopy videl ;)
mam doma okolo 30 giga videi o 9/11, aj tak loose change mi pride najlepsie, preto som sa podelil s ludmi na tomto fore
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Uz som to povedal neraz: "Ked len na chvilu pripustim, ze dohady v tomto dokumente su pravda, beha mi mraz po chrbte")
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

All due respect, myslim si, ze tam je viac faktov ako dohadov, a fakty su vzdy pravda.
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

Akurát som dopozeral film a je to veľmi zaujímavé a celkom ma aj presvečil že to spravili amici aby mohli vyvolať nejaký konflikt. Proste je to banda idiotov ktorý už od blbosti nevedia čo zo sebou. :smt096
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

takze nakoniec organizacia zvana Company z PRison Break mozno skutocne v Amerike existuje.. :D
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

tak som zvedavy na ten dokument akurat ho sosam, inak s toho co tu citam to zacina byt aj tusim pravda ze amici sa sami zabili ale sak ked uvidim este poviem
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Racius napísal:Ak myslíš to, že PREČO Američania spravili pád WTC, tak podla môjho názoru, aby mali zámienku na vpád do Iraku.
:!: To môj názor :!:
no pre vpad do Iraku to nie, ved na to pouzili chemicke, biologicke, jadrove a ja nevim jake zbrane. Skor pre boj proti terorizmu aka proti blizkemu vychodu.

ale ten dokument som este nevidel, mozno cez vykend..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

okonenipica napísal:no pre vpad do Iraku to nie, ved na to pouzili chemicke, biologicke, jadrove a ja nevim jake zbrane. Skor pre boj proti terorizmu aka proti blizkemu vychodu.
vidis ja som zas ineho nazoru , domnievam sa , ze Amici su neni V Iraku kvoli terorizmu , ale skor kvoli niecomu inemu a to je $
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Švíík napísal:vidis ja som zas ineho nazoru , domnievam sa , ze Amici su neni V Iraku kvoli terorizmu , ale skor kvoli niecomu inemu a to je $
vsak a o com pisem... su tam kvoli rope. irak zacal predavat ropu v eurach a to im vadilo...

ci jako... upozornujem ze som lajk a sedlak tak mi nenadavajte
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

teraz som si pozrel ten dokument a verim tomu ze to bola americka vlada oplati sa to kuknut :o
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

RiMMER napísal:artabanes -- este co v tom videu nebolo -- tych 5 obrazkov z tej benzinky ktore vlada uvolnila obsahovali dokonca aj zly datum -- 12. september 2001 tam bolo napisane :D

a ta budova mohla padnut pre silu ktoru vytvorili WTC, ale dokonca ani to nebol dovod - aj ta bola odpalena, lebo obsahovala tie policajne zaznamy ktore tiez chceli aby boli znicene.
ze vraj v tom WTC boli len zopar obycajnych ludi.... v tej budeve o tom case malo byt ovela viac ludi ako tam bolo v case utoku,.... kto vie... pravdu vie malokto

inak perfentny dokument je aj conspiracy theory- did we land on the moon :hmm:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

O tomto som uvazoval kratko po tom utoku, ze si to amici sami naplanovali, a ze manikurovymi noznickami nemohli drzat v napati cele lietadlo, ale ze tam boli po zuby ozbrojený. Ale neslo mi do hlavy, ze preco by zautocili na pentagon, to ma zaujima, uz to taham..

Švíík napísal:vidis ja som zas ineho nazoru , domnievam sa , ze Amici su neni V Iraku kvoli terorizmu , ale skor kvoli niecomu inemu a to je $
Myslim, ze su tam aj este koli niecomu inemu. Den po vpade do Iraku bolo vykradnute sumerske muzeum -stare hlinene tabule a zvitky, vsetko fuc. Podla nich maju byt v skale pod mesitou ukryte dalsie tabulky s vypoctami pre drahu planety Nibiru, viac sa docitas v knihach dvanacta planeta a Bohove sa vraceji od Zecharia Sitchina.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

okonenipica: pisal si o tom ze tam vpadli , pretoze bojuju proti terorizmu

frikso : niekde na nete by som nenasiel o com tocis ? Lebo som pekne mimo ako z tej planety tak aj z tych starych hlinenych tabul ( aby som nemusel celu knihu citat ) alebo to vysvetli v kratkosti naco by im boli vypocty planety Nibiru ?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

im nešlo o nejaké výpočty, ale o pamiatky celkovo, veď preto zmizli exponáty z bagdadského múzea, preto zrovnali zo zemou (buldozérom) označené islamské pamätné miesto, staré tisíc rokov, aby si tam urobli ihrisko amerického futbalu. jednoducho im vadí ich kultúra, a chcú tam mať mekdonaldy a mekčikeny, jednoducho americký spôsob života je ten správny a kto žije a správa sa inak, je vadný a treba ho zničiť
Napísať odpoveď