ECS K8T890-A

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
DeGraD
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

ECS K8T890-A

Príspevok od používateľa DeGraD »

Pozerám že táto základná doska má slot aj pre AGP 8x a aj pre PCI-E x16.
Ja momentálne mám grafickú kartu Sapphire RADEON 9600 Pro 256 MB na AGP 8x a do budúcnosti by sa mi isto hodil aj ten slot PCI-E :) .
Čo vravíte na tú značku ECS a na chipset VIA ???
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

ECS ee VIA ee radsej si priplat za nieco lepsie
DeGraD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeGraD »

Viac názorov sa nenájde ???
M4rQu5S
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa M4rQu5S »

Co sa tyyka ECS tak tuto znacku ludia neodporuucajuu ale vzdy sa najde aj dobryy vyyrobok :wink: . Cipset VIA by som vrelo doporucil. Na taktovanie to nebude ale co sa stability a tepla tyyka tak suu super.
Ked chces tuuto dosku uz do zostavy co maas tak budis ale do noveeho kompu urcite nie!! Najlepsie by vsak bolo predat AGP grafickuu co maas a potom si naraz kuupit VGA aj dosku s daakou lepsou vyybavou(SATA2, 4 sloty na ramky, popriipade 1Gbit LAN a 8 kanaal audio).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ECS sux mal som tu cest s viacerymi modelmi vsetko pokapalo casom, hardwarova vada proste sama zloba.
ViA odporucit? no jo tu sa zdrzim komentara. Neviem je to kazdopadne rarita agp/PCI Express. Ja by som siel na ATi XPRESS 200 chipset a kupil si rovno PCI Express VGA.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: ECS K8T890-A

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

DeGraD napísal:Pozerám že táto základná doska má slot aj pre AGP 8x a aj pre PCI-E x16.
Zaujímavý kúsok (také kombo grafických portov sa len taknevidí :lol: !), no ECS nie a nikdy :( !, chipset je OK. Vyššie spomínané
uplink napísal:by som siel na ATi XPRESS 200 chipset a kupil si rovno PCI Express VGA.
sa mi zdá ako najvhodnejšie riešenie (pokiaľ nemáš veľký problém s financiami - no asi máš :? , keď to chceš vyriešiť kúpou tejto dosky).
Napísať odpoveď