Čo chcete robiť v budúcnosti??
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
XilleR
Medium Professional
..nastupny plat uctovnicky (stredoskolske vzdelanie) 11 000 a viacANONYMKA17 napísal:Po vyštudovaní školy, ktorú navštevujem, by mala byť zo mňa účtovníčka, lenže to v živote robiť nebudem...chcem pracovať v cestovnom ruchu
..nastupny plat programatora (vysokoskolske vzdelanie alebo student VS) 11 000 a viac
Toto je sku*veny system. Ti co vlastne nic neprodukuju, len obracaju peniazmi a prekladaju papiere z jednej kopky na druhu maju podobny plat ako vysokoskolsky vzdelany programatori. Samozrejme ze programatorom ten stupa rychlejsie ale aj tak ...
tych 11 000 pre programatora mas odkial? co som teraz minutu pozeral inzeraty tak pre cerstveho absolventa maju ponuky od 20 000-50 000 + dohodaXilleR napísal:..nastupny plat uctovnicky (stredoskolske vzdelanie) 11 000 a viac
..nastupny plat programatora (vysokoskolske vzdelanie alebo student VS) 11 000 a viac![]()
Toto je sku*veny system. Ti co vlastne nic neprodukuju, len obracaju peniazmi a prekladaju papiere z jednej kopky na druhu maju podobny plat ako vysokoskolsky vzdelany programatori. Samozrejme ze programatorom ten stupa rychlejsie ale aj tak ...
za 11 000 teda programatora nezozenies
uz si niekedy robil uctovnictvo? asi nie, lebo by si vedel ze je to otrocka praca, ale taka uctovnicka s VS vzdelanim ekonomickeho smeru bude zarabat urcite viac
okrem toho nemozes porovnavat zamestnanie kde je potrebna VS a zamestnanie kde ti staci SS
-
fikus-kukis
Guru wannabe
U nás - v Srdci Slovenska sa pohybujú priemerné programátorské platy okolo 13 000Sk (prieskum tlače).sundevil napísal:tych 11 000 pre programatora mas odkial? co som teraz minutu pozeral inzeraty tak pre cerstveho absolventa maju ponuky od 20 000-50 000 + dohoda
za 11 000 teda programatora nezozenies
uz si niekedy robil uctovnictvo? asi nie, lebo by si vedel ze je to otrocka praca, ale taka uctovnicka s VS vzdelanim ekonomickeho smeru bude zarabat urcite viac
Učtovník s VŠ - to už hej! Nechcem predpovedať, len k slečne - učtovníčke poznamenám, že s (jej) rastúcim vekom sa bude zužovať široká možnosť pracovných ponúk
Re: Čo chcete robiť v budúcnosti??
To iste je moj svet a sen len ja chcem vyrabat hry!!ST1 napísal:Ja robiť na PC a mať veľkú PC firmu.
nech sa paci:XilleR napísal:hmm min 20000,- ..teda 125 na hodinu v cistom = okolo 150 na hodinu
..teraz mi ukaz taku firmu, kde tolko dostanem, hned pojdem tam
http://profesia.sk/praca/ponuky-prace/o ... e8ee62e11f
http://profesia.sk/praca/ponuky-prace/o ... e8ee62e11f
tato druha ponuka zial vraj nie je vhodna pre absolventa, ale ta prva je
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
mastermind
VIP
asi tak, keď je človek skúsený, je aj žiadaný.. ale má to podľa mňa veľké nevýhody robiť za kompom každý deň, človeka to dosť psychicky zmení.. a ešte k tomu za taký plat.. nepoviem keby také zahraničie, tam slušne platia ako kódera, odkiaľ som aj mal ponuku, ale mňa teda nedostanú!!
) uprednostňujem podnikanie, čo je vlastne to, čím by som chcel byť a na čo sa vlastne aj chystám..
no nie je to najlepšie? málo robiť, veľa dostávať
)
no nie je to najlepšie? málo robiť, veľa dostávať
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert