11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

RiMMER napísal:hm takze zatial ste to videli len dvaja? ... som cakal viac trocha
Este to stahujem(mozno aj ostatní) kedze to ma 699MB. Pri mojom pripojeni 128kbps to budem mat tak zajtra rano :?
kliko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kliko »

RiMMER napísal:hm takze zatial ste to videli len dvaja? ... som cakal viac trocha
ja si to toež rad pozriem ale až cez výkend to možem stiahnuť bo cez týžden mam obmedzeny net
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

no ked mam internet zadarmo az cez vikend
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

RiMMER: aj ja cakam na vikend tiez som cez pracovne dni priskrteny na giga :?

Dik Frikso
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Ja mam net neobmedzeny ale sa mi nechce stahovat.
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

super, dakujem kazdemu kto obetuje nejaky ten cas stahovanim, a 2 hodinky pozeranim, ste super ze ste otvoreni novym nazorom, vdaka este raz ;)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

RiMMER napísal:super, dakujem kazdemu kto obetuje nejaky ten cas stahovanim, a 2 hodinky pozeranim, ste super ze ste otvoreni novym nazorom, vdaka este raz ;)
za 16min to mam na HDD
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Sajmon napísal:za 16min to mam na HDD
Tak mi to rovno napal a posli na dobierku, bude to rychlejsie :lol:
saj
Addict
Addict

Frikso napísal:Tak mi to rovno napal a posli na dobierku, bude to rychlejsie :lol:
no uz to mam.Ale pozrem to az zajtra.Dnes este sa mi nechce.
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

Ja neviem co si o tom mam mysliet :roll: ...mozn je pravda co hovorite...ale myslim, ze ak by chcelo USA vyprovokovat vojnu, tak by to spravilo inak a nezabilo by si obyvatelov a nezautocilo na Symbol USA
saj
Addict
Addict

=Erik= napísal:Ja neviem co si o tom mam mysliet :roll: ...mozn je pravda co hovorite...ale myslim, ze ak by chcelo USA vyprovokovat vojnu, tak by to spravilo inak a nezabilo by si obyvatelov a nezautocilo na Symbol USA
tiez tomu akoze neverim,ved v telke to bolo sfilmovane kameramanmi,vypovede svedkov ktory prezili,boli VIDIET AKO TIE LIETADLA BUCHLI DO DVOJICIEKtakze niejake bomby ani nic podobne nemoze tam byt umiestene.V lietadle teroristi boli ............

- vedeli ste, že lietadlo pri Pentagone sa nikdy nenašlo?
musel byt ulomky liedala aj velke aj male.takze nevviem co je toot za drist
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Sajmon napísal:tiez tomu akoze neverim,ved to bolo sfilmovane kameramanmi,vypovede svedkov ktory prezili,boli VIDIET AKO TIE LIETADLA BUCHLI DO DVOJICIEKtakze niejake bomby ani nic podobne nemoze tam byt umiestene.V lietadle teroristi............

- vedeli ste, že lietadlo pri Pentagone sa nikdy nenašlo?
musel byt ulomky liedala aj velke aj male.takze nevviem co je toot za drist
"tiez tomu akoze neverim,ved to bolo sfilmovane kameramanmi"
"VIDIET AKO TIE LIETADLA BUCHLI DO DVOJICIEK"
ano, videl si tie zabery? je na nich vidno, ze pred narazom lietadiel do dvojiciek vysiel z kazdeho lietadla maly objekt, ktory vytvoril exploziu na budove, este skor ako sa lietadlo dotklo budovy. pravdepodobne to boli vybusnini. takze TOTO zachytili tie tvoje kamery ;)

"takze niejake bomby ani nic podobne nemoze tam byt umiestene"
preco by teda tyzden pred tym dali prec psi, ktore mali hladat bomby? a preco by teda poziarnici poculi vybuchovat bomby kazdu sekundu? a preco by skla v suterene boli len po naraze lietadla vylomene smerom von z budovy, ked vytahy a poschodia boli vzduchovo tesnene od hornej casti budovy, a naraz lietadla toto sposobit nemohol?

"musel byt ulomky liedala aj velke aj male"
nemam slov, nic tam nebolo, okrem jedneho kusku casti lietadla a maleho motora ktory z boeingu pochadzat nemohol.

som ale aj tak rad, ze su aj taki ludia, ktori ziju v klame medii a nechcu vidiet pravdu :> super ako je vela rozlisnych ludi, vsak? ;)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

=Erik= napísal:Ja neviem co si o tom mam mysliet :roll: ...mozn je pravda co hovorite...ale myslim, ze ak by chcelo USA vyprovokovat vojnu, tak by to spravilo inak a nezabilo by si obyvatelov a nezautocilo na Symbol USA
vieš, ono je to tak ako vo filme V for Vendetta - urobili to vlastnému obyvateľstvu kvôli tomu, aby ho držali po psychlogickým tlakom pomocou nejakého vonkajšieho "nepriateľa" a tým pádom aby ich mohli ľahšie ovládať
saj
Addict
Addict

RiMMER napísal:"tiez tomu akoze neverim,ved to bolo sfilmovane kameramanmi"
"VIDIET AKO TIE LIETADLA BUCHLI DO DVOJICIEK"
ano, videl si tie zabery? je na nich vidno, ze pred narazom lietadiel do dvojiciek vysiel z kazdeho lietadla maly objekt, ktory vytvoril exploziu na budove, este skor ako sa lietadlo dotklo budovy. pravdepodobne to boli vybusnini. takze TOTO zachytili tie tvoje kamery ;)

"takze niejake bomby ani nic podobne nemoze tam byt umiestene"
preco by teda tyzden pred tym dali prec psi, ktore mali hladat bomby? a preco by teda poziarnici poculi vybuchovat bomby kazdu sekundu? a preco by skla v suterene boli len po naraze lietadla vylomene smerom von z budovy, ked vytahy a poschodia boli vzduchovo tesnene od hornej casti budovy, a naraz lietadla toto sposobit nemohol?

"musel byt ulomky liedala aj velke aj male"
nemam slov, nic tam nebolo, okrem jedneho kusku casti lietadla a maleho motora ktory z boeingu pochadzat nemohol.

som ale aj tak rad, ze su aj taki ludia, ktori ziju v klame medii a nechcu vidiet pravdu :> super ako je vela rozlisnych ludi, vsak? ;)
Nie je dobre ak clvek veri kazdej zpochybnenej veci.Ja si pod tym jednoducho predstavujem ze teroristi s dvama lietadlami buchli do dvojiciek.Nic viac nic menej.Vsetko ostatne su uz len teorie a pod.IMHO

edit. je na tomto videu vidiet ako nenarazili lietadla ale tie raketky ? a inak co sa tie lietadla vyparili ked sa vobec nic nenaslo ani ulomok ?
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

:D Cela tato tema je kopa nezmyslov a vymyslov a nepravdivyh alebo neurcitych polopravd.....

Sa vam, divim ze im to zerete a dokazete sa rozpisat az na 6 stran
:lol:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

jjj - polopravdy a výmysli tu prezentujú horlivý podporovatelia usa a iný obrezaný - ostatný tu prezentujeme čisté fakty, napríklad to, že budova spadne voľným pádom jedine ak je cielene zdemolovaná, nie ak sa rúca po zásahu lietadla v jednom z horných poschodí, tomu sa vraví veda, ale chápem, že prezident Bush vedu neuznáva, lebo jeho slovo je silnejšie, a vidím že ty a iný tomu naozaj veríte
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

artabanes - v for vendetta je pecka :>
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

videl som to uz davnejsie a musim povedat ze to zmenilo moj nazor na to vsetko.Ked neviete kto by za tym mohol stat tak si polozte otazku: Cui bono? Kto ziskal? Arabi? Taliban? Ved ich teraz mlatia hlava nehlava. Skor to vidim tak ze NWO sa rozbieha. Nehcem byt paranoik ale teraz ked vidim ako si cvicia ludi, neustale ich strasia tymi teroristami,ktori ani niesu, tak neviem ci mam plakat alebo sa smiat.
Ak si este pamatate na anthraxove strasenie, teroristi chceli nakazit cely kongres a matku kresnu a neviem koho. Tak zaujimave na tom je to ze ten anthrax pochadzal z americkych (vladnych alebo sukromnych) laboratorii. Ja uz USA neverim nic. Problem je ten ze celu moc ma v rukach oligarchia a volby su tam len pre debilkov, aj tak sa tam nic vyrazne nezmeni. Pri tom Pentagone je jasne ze to nemohlo byt lietadlo. Myslite si ze najlepsie vyzbrojena krajina sveta by dopustila nieco take, keby nechcela? Je tam az prilis nezrovnalosti. Ale aspon vidno ako sa da pekne manipulovat ludmi a ukazovat im len to co maju vidiet, a nakoniec si budu pytat este aj duplu. Amerika speje do zahuby a my s nou.
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

ja toumo verim a to uz len stoho dvovodu ze neni mozne ked nabura lietadlo do toho mrakodrapu ze by spadol ved bol proti tomu konstruovani a urcite tam boli bomby sak on sa tak pekne plynule doslova zosipal naozaj by sa ani nezlomil neze by este spadol :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

zelovoc, NWO sa rozbehol uz davno, no nie vzdy bola jeho politika uspesna... a tak to cez 9/11 opat skusa s novou "hrou"...

Naviac, USA su ekonomicky v srackach a toto je najlepsi sposob, ako ekonomiku podrzat (ropa, zbrojarsky priemysel, atd. atd.) a ako odputat pozornost od skutocnych problemov krajiny. Detailnejsie sa uz o tom diskutovalo v ramci temy USA. Je to humac.
Napísať odpoveď