Runes napísal:hehe ty co tu pisete ze zrazit vlakom abo kamionom no tak tomu verte ze ne ako ked zomrete hned mate vyhrate ale vacinou si asi pol hodku v bolestiach a pomaly umieras , ja no kedze cem byt pyrotechnik tak pri zneskodnovani dakej atomovky ale to by mi nadavaly ze som to pokakal asi ze :-/ asi volnym padom si predstav kokso skocis z lietadla a padas a padas a padas a padas a zrazu si sade na chodniku potom pride domovnik jezkovi zraky padaj lidi zobere lopatu oskrabe hodi do kontajnera pridu smetari zoberu na smetisku spalia a usetril si na pohrebe
smrť??...hmm to znie tak depresívne...čo takto radšej začiatok nového posmrtného života?..
ale späť k téme...najlepšie je asi v spánku..alebo rýchla a bezbolestná..ale človek si smrť nevyberá....smrť si vyberá človeka...takže asi prd záleží na tom čo si želám...
bezbolestnu smrt v starobe alebo ked uz skor tak narafat to s poraidne tuningovaným autom po super jazde do kolmeho muru. Samozrejme s nejakou kockou na nohach.....
Runes napísal:hehe ty co tu pisete ze zrazit vlakom abo kamionom no tak tomu verte ze ne ako ked zomrete hned mate vyhrate ale vacinou si asi pol hodku v bolestiach a pomaly umieras , ja no kedze cem byt pyrotechnik tak pri zneskodnovani dakej atomovky ale to by mi nadavaly ze som to pokakal asi ze :-/ asi volnym padom si predstav kokso skocis z lietadla a padas a padas a padas a padas a zrazu si sade na chodniku potom pride domovnik jezkovi zraky padaj lidi zobere lopatu oskrabe hodi do kontajnera pridu smetari zoberu na smetisku spalia a usetril si na pohrebe
no poznam takeho co padal padal a padal az dopadol a na druhy den uz skakal znova. smrt je stale rovnaka, ale to umieranie je ine, ja chcem umierat kratko az ma prestane zivot bavit
Ja??Raz urcite!! Ale nie.
V kozennom kresle,v teple pri plapolajucom krbe,
80 na krku
v ruke jedna dobra chladena kvalitna vodka,
a v druhej cigaru z cuby.A usmev na tvary!!
zaspat a viac sa neprebudit alebo pri nehode,kedy by som nic necitila...napr ze by mi odtalo hlavu a bola by som na mieste mrtva... ved kto by chcel umierat v bolestiach...
Umierať v bolestiach nechce nikto, ale...Spôsob, miesto, ani čas svojej smrti si nevyberieme a môže nás zastihnúť kedykoľvek. (Neberme teraz do úvahy samovraždu). Nemienim si dáko plánovať smrť, ale jediné, čo by som bol rád, aby som bol so smrťou zmierený. (čo si zrejme vyžaduje prirodzenú smrť v starobe)
ja by som sa chcel dozit aspon 100 rokov, a potom zomret v spanku... ale ako som uz niekde pocul, ze telo musi ist do hrobu zlincovane takze po prekonani stovky sa uz vykaslem na zivotospravu a budem si uziiivat