LukasN45 napísal:Simsonovci su najgenialnejsia rozpravku aku som kedy videl.....neviem co maju proti nej rusi
pozri sa...rusaci keby ich aj rovno zakazali, o com dost pochybujem, tak sa simpsonovci stanu v rusku este popularnejsimi. To by im stat tym urobil neuveritelnu reklamu
The Simpsons, South Park, Futurama... to su skvost dnesnej nezavislej kultury, hned by som sa postavil do prvej lini vo vojne za ne A niekto chce zakazat nieco tak je tym niecim parodovany !!!
V rusku asi nekoho rodiaci pili prilis vela vodky a...... ich dceri piju az prilis malo
CouldNEX napísal: toto je fakt dzive vydel som to... to by mohli dat namiesto vecernicka
krasna rozpravka na dobru nocku lepsie by bolo keby rovno davali o siedmej rano happy tree friends, ale odbocili sme trosku od temy.Tak nechapem co im na tom vadi, podla mna to je celkom poucny kultovy serial SIMPSONS FOREVER
CouldNEX napísal:No ale nieco na tom je... predsa nevravim na Simpsonovcov ze su vulgarny a tak... ale ten slovnik je pestry... a potom to deti pouzivaju tie vyrazy v skolach... nielen deti...
ty hňupe, dieta sa nauci nadavat od kamaratov, pripadne od rodicov, a nie od TV
Ti Rusky poslanci su nejaky vadny ludia, ako im možú vadť Simpsonovci?
Ako tu uz bolo povedané,.. a South Park je vzuch? Všat ten si robí pi*u zo všetkého a im to je jedno? Nechápem prečo označili ti dementi túto vtipnú rodinku za "hardcore pre dospelích", proste ja som len zostal v údive keď som si to prečítal celé. Myslia si že zmnia svet? Matt Groening sa na tom može len zhlboka zasmiať.
edit// Couldnex: V Simpsonovcoch nepadlo počas doby čo ich vysielajú ani jedno vulgárne slovíčko. Len raz v diely kde malk Homer za každú nadávku hodiť do kasičky peniaze som od neho počul pri bowlingu keď nedal strike skur...... ale ani to nedokončil.
Takze : rodicia by si mali sami ustriehnut co ich deti pozeraju a ked im dovolia pozerat vulgarne serialy (nic proti simpsonovcom) tak im potom je asi aj jedno ak pred nimi nadavaju.
inac FUTURAMAA SIMPSONS RULEZZ