pocuj regni sa znova, robili update alebo mali nejake problemy ja neviem... ale ide to... za 5-10 sekund som to mal na maily a teraz zasa som skusal a ide
pethosk.-.-mas uplnu pravdu....a hladam gang...mam na rezervy...a stupam dalej len sa musim dat do kopy pretoze som sa dostat do zlych gangov..protrebujem niejaky cool...nevies o takom?
skola napísal:pethosk.-.-mas uplnu pravdu....a hladam gang...mam na rezervy...a stupam dalej len sa musim dat do kopy pretoze som sa dostat do zlych gangov..protrebujem niejaky cool...nevies o takom?
ale viem... ale do toho ta nezoberu... skratka musis skusat, o tom je ta hra... a nema rad ked staty idu dole
moham3d napísal:tato stranka je na pocitanie, zadate informacie a hodi vam napr. aky zlocin mozte spravit a tak--- www.crims.biz
ta kalkulacka je aj na www.thecrims.cz ale crim.biz pouzivam najme na to ze si tam mozte vyratat kolko potrebujete penazi na basu alebo zistite cas (btw na basu staci vynasobit vas respekt*500)
a co sa tyka toho problemu s operou... no opera tuto hru nepodporuje, v ie mi to ide v poho aj v mozile... skus sa pohrabat v nastaveniach ie or stiahni najnovsi update ak nemas viac ti neporadim
neda sa poslat peniaze ? bol som v kasine a uplne som skrachoval
tak som si spravil druhy nick a v tom som sa dostal do vezenia.. bo som omylom stlacil ze vykradnut pekaren a bolo ... mam 3 dni basu a cakat sa mi neche..
R1k1nko napísal:neda sa poslat peniaze ? bol som v kasine a uplne som skrachoval
tak som si spravil druhy nick a v tom som sa dostal do vezenia.. bo som omylom stlacil ze vykradnut pekaren a bolo ... mam 3 dni basu a cakat sa mi neche..
peniaze sa posielat nedaju iba kredity, na tvojom mieste by som zmazal account a zacal znovu 200 respekt mas za pol hodku hrania aj skor