AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa gang bude? bo uz chcem niejaky.....aj ma uz volali do dajkeho..ale ta ja chcem trosku silnejsi....sak keby sme sa dali dokopy vsetci co to hrame tu na hojku ta by to bolo fasa..ale vidim ze nikto nic
no a od dnes zacne novy gang...
MENO gangu: thug_life
hojko_kill
H § L =(akoze hojko a lamky)
pro_energy
general_thiefs
army§dangerous
MIN A MAX respekt....bez obmedzenia pokial k nam vtupuje clen z hojka..-no min respekt tam predsa je a to 50(tvorci hry to tak spravili)
kedze nova hra zacina uz v septembri tak by bolo dobre spravit gang cim skor aj ked iba na mesiac...ale aspon uvidime ze ako to all pojde..a v den zacatia novej hry by sme len obnovili nas stary gang....
KTO bude lider....neviem..mne je to jedno len sa uz niejako dohodnime....gang mozem spravit aj ja ked chcete.....
prosim posielajte nazory na meno gangu+ak mate lepsi napad tak sem s nim....alebo ma rovno kontaktujte cez sukromne spravy ty co mate zaujem o gang a suhlasite aby som bol lidrom ja...lebo nebudem tu vzdy spamovat ze co a jak s gangom....v hre mam nick ferike1
vela zdaru v the crims vam prajem a rychlo sa uz niekto ozvyte!!!
hojko napísal:Konecne mi prisiel mail po registracii, tak som sa logol, reku idem prepadnut babku a chytili ma. Musim precitat nejaky navod co a ako...
ta sak zacni prv kradnut rozky az potom chod na babku
Chcel som sa pridat do toho H & L gangu, avsak musim si najat spiona, ktory stoji nejake kredity. Mam vsak 0 kreditov, je moznost ako sa pridat do gangu bez toho, aby som si dobijal kredity???
hojko napísal:Chcel som sa pridat do toho H & L gangu, avsak musim si najat spiona, ktory stoji nejake kredity. Mam vsak 0 kreditov, je moznost ako sa pridat do gangu bez toho, aby som si dobijal kredity???
tak do gangu sa dostanes az ked budes mat 50 respekt a myslim ze aj tak ta musi pozvat sef gangu
Robo napísal:Leader by mal byt clen s najvecsim respectom ... takze sa hlaste leader bude ten kto ma najvecsi respect
robo to je jedno ci s najvacsim alebo najmensim.. ide najma o staty resp ti je na hovno... ked ta zbije niekto s respom 1000 a ty mas 3000 je ti to na nic vted
btw boss by mal byt hlavne schopny...
Ja hram, momentalne pracujem na tom, aby som mal respekt 50 a mohol sa pridat do gangu. Zatial mam okolo 30, takze to este asi par dni potrva. Nick mam hojko.
hojko napísal:Ja hram, momentalne pracujem na tom, aby som mal respekt 50 a mohol sa pridat do gangu. Zatial mam okolo 30, takze to este asi par dni potrva. Nick mam hojko.
oki tak ta budem pozorne sledovat jak si vedies, btw taka rada, ked budes mat respekt 100 chodievaj na plastiku, nechces predsa aby ta dobili.... a bol si v nemocnici