FLATOUT 2 PLAY ONLINE
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
DO PI*EEEEEEEEEE.... niektory ludia su poriadne drbnuty
su v miestnosti hamachi (hojkocom_flt RELOADED) naje**ny a pritom tu hru asi ani nemaju... uz sa zacina plnit aj miestnost (hojkoflat sovietman) a pritom som polovicu ludi z toho zoznamu ani nevidel hrat.... nehapem preco ich nekicknete
pritom iny co by si zahrali sa len pozeraju ako im vypisuje miestnost plna lebo su tam debilkovia co sa ani neprihlasia do tej miestnosti... tak toto ma strasne sere

EDIT: k tej miestnosti (hojkoflat sovietman) nie polovicu ale asi jeden ci dvaja
EDIT: k tej miestnosti (hojkoflat sovietman) nie polovicu ale asi jeden ci dvaja
Ja neviem, ci pridem...vypadava mi teraz net..lebo nieco provider opravuje, ci meni stroje neviem, a este k tomu mi znizili rychlost na: Rýchlosť Vašeho pripojenia je 226.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 28.3 KB/sec (Kilobytov za sekundu).
, a Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.
Priemerný nameraný ping predstavoval 29 ms. taky ping je zly?
nerob rychle zavery=Erik= napísal:Ja neviem, ci pridem...vypadava mi teraz net..lebo nieco provider opravuje, ci meni stroje neviem, a este k tomu mi znizili rychlost na: Rýchlosť Vašeho pripojenia je 226.6 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 28.3 KB/sec (Kilobytov za sekundu)., a Test zaznamenal 10 vrátených paketov z 10 všetkých paketov, čo predstavuje 0.00% packet loss.
Ping je dobry