Jeden cas osm nieco mal doma, no neoslovilo ma to. Dost casto tma maliv dobrej pesnicke poriadne nacnic pasaze ktore boli dost dlhe. Aspon to co som pocul, vela toho nebolo. A kedze to nebolo v nejakej uchvetnej kvlaite ta to pri najblizsej cistke islo von... No mozno to je dobre ale ako som povedal mna to neoslovilo.
V poho skupina.Mam od nich nejake songy.Popocuvam si ich vzdy rad.
A ten co tu pisal ze zavola kamosov daju si masky a budu SLIPKNOT2 to chcem vidiet Posli mi potom ten song
Ja som na tom vyrastal. V
Vela ludi na to kyda , i ked mi teraz ta hudba uz nic nehovori pri obcasnom recesistickom pocuvani sa mi vynaraju pekne spomienky
Btw , mal som aj taky pecatny prsten
snake.j napísal:pozri, to co oni hraju, by som zahral ja s par xalanmi, dali by sme si masky na hlavu, zobrali gitary a zacali hrat, bol by z nas slipknot2..pravy metal je nieco ine...
ty by si zahral chlapec chcel by som ta vidiet ako by si zahral joyeho veci to je trosku iny bubenik nie jak Ulrich sa pozri dpc jak hral napr. Creeping Death live Ulrich a Joey co sa tu ty ides do neho je*at kur*a nie si mu ani po pety!!!
btw slipknot moc nemusim ale joey je 1
Padawan napísal:ty by si zahral chlapec chcel by som ta vidiet ako by si zahral joyeho veci to je trosku iny bubenik nie jak Ulrich sa pozri dpc jak hral napr. Creeping Death live Ulrich a Joey co sa tu ty ides do neho je*at kur*a nie si mu ani po pety!!!
btw slipknot moc nemusim ale joey je 1
//este pre tu lamu
Bubeník nerobí kapelu.
Ale súhlasím. Kto Slipknotu nenačúva, nepochopí. Hrajú na dobré headbangy. Majú veľmi vydarené rify. Slipknot je fajn kapela. To že by ich niekto dokázal okopírovať nieje umenie.
ej, to som ani nevedel krasne spravy dnes, novy IT som sa dozvedel ze bude, novy slipknot... fasa som zvedavy co chlapci zbuchali... snad sa pokusia hrat nieco na styl vecí zpred iowy